Витамин В12 - тема 6

• 39 803
  • 759
  •   2
Отговори
# 540
Благодаря Ви. Дано и на мен  помогне.

# 541
Деси099, извинявам се за късното включване - минах един курс с 5 инжекции. Изтръпването в пръстите изчезна, също и страхът, че мога да се напишкам при кихане. Косопадът като че ли намаля, но аз се подстригах доста късо, та може и просто да се заблуждавам. Не съм правила контролни изследвания. Мисля през есента да направя още една серия инжекции и след това да видя какво е положението.

# 542
Имах предвид, че Тя е педиатър, а аз съм възрастен пациент.
::Simple Smile))) колко възрастен,тя дс беше само педиатър ,специализирала и продължава неща които за повечето доктори са тъмна Индия.Ако ще ви успокои аз съм на 40г и се лекувам при нея.

# 543
Успокои ме, 😀.
При нея ще отида.

# 544
Успокои ме, 😀.
При нея ще отида.
Просто не отлагай в твой ущърб ще е.

# 545
О, да, аз се ѝ писах.
Проблем е, че направих изследване и по препоръка на ЛЛ бих 1 инжекция. После Вие ме насочите към лекарката и аз видях, че иска още изследвания, които обаче биха се повлияли от приетия вече веднъж В 12.
Затива ѝ писах какво да правя. Да чакам ли, да правя ли изследвания....
Та така. Очаквам отговор от нея.

Благодаря за мненията и съветите. 🌺

# 546
О, да, аз се ѝ писах.
Проблем е, че направих изследване и по препоръка на ЛЛ бих 1 инжекция. После Вие ме насочите към лекарката и аз видях, че иска още изследвания, които обаче биха се повлияли от приетия вече веднъж В 12.
Затива ѝ писах какво да правя. Да чакам ли, да правя ли изследвания....
Та така. Очаквам отговор от нея.

Благодаря за мненията и съветите. 🌺
Изчакай 10дни пусни си изследванията които се изискват и действай.И аз така бях пуснал после на ново.

# 547
А според теб да пускам ли отново В 12,което съм правила?

# 548
А според теб да пускам ли отново В 12,което съм правила?
Ако е правено след инжекцията задължително ,но поне да са минали 10дни.Тя мисля,че искаше б12 в серум виж какви изследвания иска ,и си пусни точно тях,ако се налага нещо допълнително тя ще каже.

# 549
Благодаря ти.

# 550
Колко взима докторката за преглед и къде преглежда?

# 551
60лв. В МЦ Малчовци. Записва се час през Супер док.

# 552
60лв. В МЦ Малчовци. Записва се час през Супер док.
благодаря Hug
Предполагам не работи с НЗОК?

# 553
Работи с деца. Тя е педиатър. Но ние като възрастни няма как да вземем направление за нея. Така ми обясниха от МЦ и звучи логично.

# 554
Здравейте! Много съм притеснена!!! Изследвах Б12 и излезна стойност от 1476 pmol/l. Преди няколко месеца си бих Б 12 хидрокскобаламин 2500 mg, но от месец - два не приемам никакъв Б12. Четох ужасни неща за толкова високи стойности и се паникьосах! Предполагам на хематолог ще отида, но моля ви, кажете ми нещо повече за тези високи стойности.

Общи условия

Активация на акаунт