Захранване - въпроси и отговори - тема 7

• 33 163
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Как така плод в зеленчуковото пюре? Това не може да е сериозен въпрос.

# 376
  • Варна
AraBesqUe, на пазара има доста такива пюрета. Примерно 3 зеленчука и плод.

# 377
Плодовете се дават  самостоятелно , а когато се въвежда нещо ново се дава сутрин , това е по препоръка на педиатър.

# 378
Чак сутрин... По-скоро през светлата част на деня Simple Smile

# 379
Да смесвате купешка инстантна каша с плодово пюре не е "правене на каши сам"-пак си е инстантна каша, преработена. Вземете си брашна от съответните култури например и така вече може се каже, че си я правите сама Simple Smile
Съгласна съм, но съм решила захранването да го правя с купешки неща, колкото е възможно по-чисти и после да преминавам към лично мое производство. Имам си съображения да действам така. 😉

# 380
Аз само подчертах, а вие вече си следвайте вашите стратегии и логики за чистота и качество Stuck Out Tongue Winking Eye

# 381
  • Варна
Честно казано и аз не бих хукнала да си правя каши сама. И не съм го правила де Wink Егати хамалогията за две лъжици каша, ми не, мерси. Има майки, които държат всичко от А до Я да приготвят сами, дето се вика и на нивата биха отишли, ако могат. Ами ок, тяхно решение си е. Разтворима каша от чисто брашно без добавки не мисля, че е по-лоша и с по-ниска "чистота". Щото и зърното в магазините е същото като това, с което е направена въпросната каша.

# 382
Месечинке, не съм от майките "А-Я", които визираш, по отношение на кашите съм давала  от почти всички марки, които се предлагат на пазара (да ти намигна и аз) Simple Smile Отбелязах разликата в  понятията "направи си сам" и "закупено от магазина/инстантно"... Да не разтягаме локуми какво означава "инстантен".. Това за чистотата няма какво да го коментираме-всеки знае за какво става въпрос, може да чете и решава Wink

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 10:48 от Tolly

# 383
  • Варна
Tolly
има и абсолютно чисти каши на пазара, в магазините за здравословни храни да речем. Моят син още яде понякога каша за закуска, купувам му смес царевица и елда или царевица и просо. Сто процента зърно и нищо повече. Ами достатъчно здравословна е за мен, четях етикетите навремето, и то много внимателно, но всяко нещо с мярка, това ми е мотото на мен Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 23:01 от Не се сърди, човече

# 384
И за мен крайностите не са идеален вариант Simple Smile Сподели ми, моля, тези каши, които купуваш-и аз все още предлагам от време на време за закуска.. Предполагам, че и он лайн ще мога да ги намеря.

# 385
  • Варна
Ето на тази марка са:
http://zdraveia.com/zdravoclovni-i-dietichni-hrani/kasa-s-proso-i-carevica
Последния път бяха в картонена кутия, май на друг производител, но самата каша беше същата. Разтварям в гореща вода количество на око, добавям масло и сирене и става супер.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 11:42 от Месечинка виторога

# 386
Днес започнах нов вид месо-пуешко(домашно) докато не я захраня с него не мога да въведа каша следобяда,нали???

# 387
Въвежда се по 1 нова храна.

# 388
А след колко дни може да дам каша ?

# 389
След като въведеш месото, което си започнала... В зависимост от това ти по колко дни въвеждаш новите храни.

Общи условия

Активация на акаунт