Идва зима мразовита, всяка плетките заплита! - тема 98

• 50 690
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
Току що поръчах Джинса преди да видя поста ви. Еми здраве да е, следващият път от Дропса.

Благодаря!
Само да вметна, ако не сте обърнали внимание, че на джинса е на 50 гр., а не на 100 гр. Да имате предвид количеството.

Ооо и тя не се е сетила. Но е луда на тема котки, така че реших да изненадам.
Тя е голяма, на 13, но тази е тип window cat, в смисъл не за игра, а за украса, или поне такава е моята идея.
http://sincerelylouise.blogspot.com/2014/08/jiji-cat-free-knitti … -pattern.html?m=1
Ето я ако ти се занимава.
Отдавна минах 13, но и на мен ми харесва котката Yum

# 301
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
метла, черна котка... няма как точно ние да не я харесаме. Wink

# 302
Да, благодаря. Обърнах внимание.  Поръчала съм 10 кълбенца, ще видим докъде ще стигнат Blush

# 303
Според вас тази прежда дали е подходяща да си изплета пола?

# 304
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не знам ще можете и да го отворите без регистрация.

https://www.stranamam.ru/post/14605856/

Simple Smile Simple Smile не съм аз Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 305
Според вас тази прежда дали е подходяща да си изплета пола?

Здравейте!
Плетена  пола е специфична дреха. Важно да не се растяга на специални  места. Значи 1. Се плете стегнато
             2. Правилна прежда
Хубав вариант преждата да е с еластан.
За летен варианти бих плела по свободна и с повече съдержание памук и да е тънка.
За по-топъл от мерино, защото има ефект на ластик.
От този състав, но да е по- тънка, на перфомаче те имат, бих плела за момичета широка на ластик от горе. За голяма пола ще тежи.
Това е само лично мое мнение, пишете и вие какво мислите.

# 306
За пола категорично по-тънка прежда.

# 307
А пък аз заради вас от снощи плета първото си амигуруми Пикачу. Да му се не знай. Глава и тяло ок, ама крачката много нюню, два пъти хвърлям, сложна работа Simple Smile
Довършвам и ще си плета шаловете, лесна работа, плетеш и не мислиш изобщо Simple Smile
Или ще плета животинки без крака Joy

# 308
  • Балчик
А пък аз заради вас от снощи плета първото си амигуруми Пикачу. Да му се не знай. Глава и тяло ок, ама крачката много нюню, два пъти хвърлям, сложна работа Simple Smile
Довършвам и ще си плета шаловете, лесна работа, плетеш и не мислиш изобщо Simple Smile
хахахаха същото и при мен, плетените играчки със сложно име не са за мен, обичам такива плетки - плета без да мисля, а какви майсторки има на тези малки дребосъци!

# 309
Така е, има невероятни красоти амигуруми ( и аз си мълча езика докато успея да го докарам)

# 310
Благодаря за съветите. Ще търся мерино. Искам да е за зимата. Ще я плета с дължина до под коляното, права тип молив.

# 311
не знам ще можете и да го отворите без регистрация.

https://www.stranamam.ru/post/14605856/
Скрит текст:

Simple Smile Simple Smile не съм аз Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Много ми хареса тази рокля за дебеланки!  Пише, че е плетена по топ. Намерих го - Топ Трилистник, но не намирам описанието как се плете.
https://club.osinka.ru/search.php?search_author=68107

# 312
Благодаря за съветите. Ще търся мерино. Искам да е за зимата. Ще я плета с дължина до под коляното, права тип молив.

Малко информация

# 313
Анжи, много благодаря ❤

# 314
  • на малък остров в океана

Моята котка е без крака 😁😁😁
Мислех да й добавям, ама няма време.

Навремето много плетях играчки за дъщеря ми и за деца на приятели, ама порастнаха всички, иначе има страхотни безплатни модели за две куки. Аз така и не се научих да плета на една.

Миламира, има 30% намаление на всички мерино прежди на Дропс до края на месеца.

Общи условия

Активация на акаунт