София, жк Младост - тема 32

• 61 436
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Някой попадал ли е на млада жена на паркинга на "ХИТ", която моли за храна за децата си? Жената не е от ромски произход, сравнително добре облечена и ми се стори искрена. Нямах време да я разпитвам много. Дали наистина има нужда от помощ? След мен се запъти към друго сем-во и им говореше нещо за КОВИД кризата, безработица и т.н.

# 586
  • София
Не съм я виждала, но имаше някаква жена, която стоеше на паркинга на Лидл в Дружба със същите молби.

# 587
  • София
За рибата се включвам - чак сега прочетох въпроса - препоръчвам Метро.

На паркинга на Хит имаше такава жена като пазарувахме преди 10-ина дни може би. На мен не ми вдъхна доверие, тъй като не се съгласява да й купиш някакви продукти, а иска само пари в брой. Не се насочва към хората, които влизат в магазина, а към тези, които излизат. Може и да й е истинска историята, но мен не ме убеди...

# 588
  • София
Преди повече от година сигурно я помня, същата история

# 589
Здравейте, дали някой има актуални впечатления от MG Dental Clinic, д-р Грънчев в Младост 1? Имам нужда от добър стоматолог, вече даже не държа да е по ЗК, ако имате и други предложения ще съм благодарна Flowers Sunflower

# 590
  • СОФИЯ
Добър е д-р Грънчев и кабинетът му е пълен с техника. Цените обаче са по-височки. Мъжът ми преди две седмици извади мъдрец - 260 лв.

# 591
  • Ланкър, планините Овнерог
Ако не ти е важно ЗК, мога да препоръчам Милтенов, кабинетът му е във високия блок до пазара на Младост 1. Само той ми махна страха от зъбари и работи добре. Цялото семейство само при него ходим.

# 592
Здравейте! Предходната ми публикация изглежда е изчезнала, но въпросът ми остава същия Simple Smile
Някой може ли да сподели мнение за шивашко ателие в бл. 247, Младост 2?
Препоръчаха ми го, но исках да получа още впечатления, тъй като не откривам много за това ателие.

# 593
Здравейте,
Спешно имам нужда от стъклар, който ходи по домовете.
Знам, че има един добър в битовия комбинат до блок 66, но не мога да му намеря телефона в интернет. Някой може ли да помогне?
Намерих координати само на стъкларя на пътеките в 1А. Имате ли впечатления от него?
Благодаря!

# 594
Здравейте, препоръчайте ми водопроводчик за смяна на вертикални тръби и водомери. Благодаря

# 595
Откъде мога да си взема хубаво агнешко? Ако има в Младост 2, още по добре. Благодаря Simple Smile

# 596
О, благодаря за темата!
Някой знае ли къде има обущар? Може и сарач. Че в моята част на Младост 3 нещо изчезнаха.
Някъде в близост да магазин Дар имаше обущар.

# 597
  • София
Търся памучна покривка за кръгла маса.Да знаете къде мога да погледна?

# 598
  • София
О, благодаря за темата!
Някой знае ли къде има обущар? Може и сарач. Че в моята част на Младост 3 нещо изчезнаха.
Някъде в близост да магазин Дар имаше обущар.
На гърба на 347 блок.

# 599
Кой Лидл ви допада най много в кварталите? В този на естакадата все нещо се случва да не намеря, което иначе е в брошурата. Примерно днес бутушките за деца с най малки номера нямаше, само по големи, както и още неща. В Младост 3 ходя също, там доста по различно ми се струва. Не знам има ли такова нещо като различно зареждане на магазините?.. Вие забелязали ли сте нещо такова?

Общи условия

Активация на акаунт