София, жк Младост - тема 32

• 62 132
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Ние от сума ти години сме с Нет 1. Има проблеми, но рядко. Преди бяхме на Мегалан, но след като станаха А1, се отказахме от тях. Все някакви драми имаше, обслужването падна, сега не знам как са.
Бяхме на Нет 1 преди години, но ги сменихме с Виваком точно заради връщането назад на голяма част от програмите. Иначе бяхме доволни.

Сега сме на А1, и не съм доволна от нета, ако аз работя, а децата гледат нещо на you tube, започва да цикли. Да не говорим, че може и само да аз да работя, и пак се случва.

На Булсатком услугата е странна за връщане и паузиране на канали, изключвам ги.

Някакви други, локални, от които да сте доволни? Предстои да ми изтече договорът, и се оглеждам за алтернативи, преди да се върна на Виваком. Въпреки че не знам сега и те как са като качество.

# 556
И ние сме на Нет 1. Доволна съм. По време на ДО аз бях хоум офис. Работеха 2 компютъра и един таблет, нямаше проблеми.

# 557
  • София
Заявете посещение от екип на А1 да огледат.
Каква ви е скоростта?
Не е нормално това,което описваш.

# 558
  • София
Ние сме на Виваком, никакви съществени проблеми, единствено засичат когато е претоварено филмите по   HBO go, но съотношение качество / цена са много добри, явно сте ги ползвали и знаете. С връщането опцията е супер.

# 559
  • София
Благодаря на всички, които писаха по моя въпрос (детски ендокринолог)! Тепърва  се сблъсквам с проблема, но явно ще е за дълго.

# 560
От години сме на Нет 1. Ползваме пакет интернет и кабелна. В редките случаи при проблем винаги са се отзовавали, връщат обаждане до няколко минути, ако не можеш на момента да се свържеш.

# 561
Ние от сума ти години сме с Нет 1. Има проблеми, но рядко. Преди бяхме на Мегалан, но след като станаха А1, се отказахме от тях. Все някакви драми имаше, обслужването падна, сега не знам как са.
Бяхме на Нет 1 преди години, но ги сменихме с Виваком точно заради връщането назад на голяма част от програмите. Иначе бяхме доволни.

Сега сме на А1, и не съм доволна от нета, ако аз работя, а децата гледат нещо на you tube, започва да цикли. Да не говорим, че може и само да аз да работя, и пак се случва.

На Булсатком услугата е странна за връщане и паузиране на канали, изключвам ги.

Някакви други, локални, от които да сте доволни? Предстои да ми изтече договорът, и се оглеждам за алтернативи, преди да се върна на Виваком. Въпреки че не знам сега и те как са като качество.

Според мен има някакъв технически проблем. Ние сме на А1 от 10год сигурно. Нямаме проблем със скоростта на нета, но сме имали проблеми с устройствата. Обаждаме се, идват и ги сменят.

# 562

Абсолютно същото при мен.

# 563
Нет 1 не е крайно зле, но често се налага да рестартирам рутера.

# 564
Нет 1 не е крайно зле, но често се налага да рестартирам рутера.

И при нас е така.

# 565
  • София
Някой знае ли за какви спортове ще е залата в "Garitage Park"? Има надпис "Левски София" (по спомен).

# 566
Някой знае ли за какви спортове ще е залата в "Garitage Park"? Има надпис "Левски София" (по спомен).

Тук може да се видят всички спортове
https://sportscentergaritage.com/, отделно мисля че правят и спортна зала за волейболния клуб "Левски".

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 19:32 от Summer789

# 567
  • София-Младост
Ама цените им са ...

# 568
  • София

Тук може да се видят всички спортове
https://sportscentergaritage.com/, отделно мисля че правят и спортна зала за волейболния клуб "Левски".

Да, точно на волейболна зала прилича. Мерси!

# 569
Здравейте,  имате ли препоръки за човек за ремонт на кранчета, които превъртат на мивката. Не знам дали са за сменяне, затягане или какво е, а нямам и инструменти. Имах несполучлив опит с фирма по интернет, за това търся някой изпробван.

Общи условия

Активация на акаунт