София, жк Младост - тема 32

• 61 442
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Виждали ли сте буталки за прохождане от този тип в някой детски магазин? https://static.minimod.bg/thumbs/6/products/butalka-kolelo-.jpg В Хиполенд видях разни, но са по-големи и тежки, аз търся нещо по-лекичко и обикновено. Благодаря.
Също търся дрехи от физически магазин за есенно дъждовно време - гащеризони, якета, бутуши за дете на 1г.

# 571
Такива буталки има почти във всеки квартален детски магазин и в книжарниците също.В РУМ Младост има и в левчето,и в книжарницата и в магазинчето до пижамите(на витрината има пантофки).

# 572
И в магазините за левче, включително и китайския мол.

# 573
  • Хасково
Здравейте. Откъде купувате прясна риба?

# 574
  • София-Младост
Фантастико, Кауфланд, на пазара Младост-1 има магазин за риба. В Лидл също пускат. И вече ако ти се излиза от квартала, магазините на Женски пазар.

# 575
  • София
Скрит текст:
Ivayla_, от изброените от Ала-Бала добавям и ХИТ

# 576
  • Хасково
Благодаря, избягвам да пазарувам от вериги месо, риба и зеленчуци. Имах предвид малки магазинчета Simple Smile

# 577
  • София
В Дружба има едно Капитанът, правят мисля безплатна доставка в района, цените са много добри, качеството за сега каквото съм взела е добро също

# 578
Скрит текст:
ХИТ-а за риба не го препоръчвам. Може би съм карък. Два пъти купувах риба от там и двата пъти трябваше да я изхвърля.

# 579
Скрит текст:
ХИТ-а за риба не го препоръчвам. Може би съм карък. Два пъти купувах риба от там и двата пъти трябваше да я изхвърля.
И аз съм купувала вмирисана риба и месо от там.

# 580
  • София
Има ли някъде в Младост вече парно?

# 581
Да, Младост 2 и 1, съвсем слабо е.

# 582
Търся магазин, от който мога да закупя глина, качествени четки за рисуване и материали за изработка на бижута. Може би нещо като хоби / арт магазин.

# 583
  • София
Търся магазин, от който мога да закупя глина, качествени четки за рисуване и материали за изработка на бижута. Може би нещо като хоби / арт магазин.

Този може би ще ти свърши работа.

# 584
  • Ланкър, планините Овнерог
Дъщеря ми (завърши Приложното) си купуваше материалите най-често от един много зареден магазин до метростанция Сердика. Глина и материали за бижута не е ползвала, но сигурно и това има там. Иначе Ариста имат магазин в Боила https://blog.arista-bg.com/kontakti/

Общи условия

Активация на акаунт