Окръжна болница Варна - тема 9

• 37 792
  • 482
  •   2
Отговори
# 105
Invisible_ избор на екип имаш ли? Аз утре ще ходя при Нешев и ще го питам, но мисля че не изискват такъв тест. Щеше да ми каже сигурно.

# 106
Аз бих искала да разбера как стои въпроса с посещенията в момента, дали са ограничени заради епидемиологичната обстановка?

# 107
  • Варна
Invisible_ избор на екип имаш ли? Аз утре ще ходя при Нешев и ще го питам, но мисля че не изискват такъв тест. Щеше да ми каже сигурно.
Ще раждам нормално живот и здраве и искам да съм само с избор на лекар (Доц. Славчев, понеже се следя при него). Така или иначе с другия персонал не съм запозната и не бих могла да избирам от тях. Също така се чудих ако случайно се падне на смяна, трябва ли пак да съм с избор на лекар или...?
Да, попитай го, моля. Аз утре съм на ЖК и ще попитам и доц. Славчев, ако не забравя. Simple Smile
П.П. За кога ти е термина или ако си секцио датата? Моя термин е 26.06.

# 108
И аз се следя при др Славчев. Термин 2ри юли. За запис на тонове не ми е споменавал. Вмомента съм в 37ма седмица. И моят преглед е утре. Може да се засечем с теб, invisible_ Simple Smile За 3 без 5 съм. Багажът ви за болницата предполагам е стегнат вече. Моят е в две торби на waikiki, и една малка раничка имам и ми се струва супер много. Вие как сте с багажа? Мислех си да не вземам всичко отсега, но предвид обстановката не знам ще може ли някой да ми носи допълнително неща и честно казано не знам кое да оставя за донасяне евентуално. Много неща изискват.

# 109
  • Варна
impresita, моят час е за 16:35. Simple Smile Днес тепърва подготвих дрехите за бебето и утре смятам да почна с подготовката на багажа. Simple Smile Спокойна съм, понеже с предната бременност преносих 2 дни и сега си мисля, че отново така ще пренося. Grinning Иначе прекалено много неща не смятам да вземам - само най-необходимите. С тази обстановка не мисля, че ще може постоянно да ни носят разни неща... Дано да греша.

# 110
Терминът ми е за 2ри юли, но дали ще е нормално или секцио до последно не се знае. Като тръгне раждането ще се реши на момента. Важно ми е бебето само̀ да реши кога да излезе.
Багажа ми е почти готов, една платняна торба и едно сакче. Постоянно да ни носят неща се съмнявам, че ще може, но със сигурност, ако имаш нужда от нещо все някоя сестра ще вземе бажага от изхода да ти го донесе.
Invisible_ това с избора на лекар коментирала ли си го със Славчев? Защото знам, че той си има екип. Другото, което е, че Славчев не дава смени в родилното.

# 111
Здравейте, аз родих преди 3 месеца, Славчев ме прие, част от екипа му е и Др. Алексиев един млад лекар, много мил и внимателен. Не родих при тях, защото смяната ию свърши. Сега не знам може й да не дава смени, но преди 3 месеца даже и на визитация минаваше.

# 112
  • Варна
Tara542 А имаш ли индикации за секцио? Аз по принцип нямам такива и затова написах, че ще раждам нормално. Ако има някакви усложнения е ясно, че и при мен няма да е нормално, но се надявам всичко да е наред.
Преди 6г, когато раждах първото си дете доколкото знам доц. Славчев не работеше в Родилното, а в Гинекологията. Сега обаче видях в сайта на Св. Анна, че работи в Родилното, затова останах с такова впечатление. С него днес смятам да коментирам това, че бих искала да присъства на раждането.
Относно багажа - доколкото знам трябва да е в найлонови торби, за да не се мокрят саковете, когато санитарките мият стаята...

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 09:34 от Invisible_

# 113
Invisible_ откриха ми гестационен диабет сега преди 1-2 седмици. Оказа се, че ще съм от 10% на Нешев със секцио 😔 Не само заради диабета, а и защото е много голямо бебето и не е добре разположено.
За Славчев е възможно, не съм запозната.
Багажа някак си не си представям да нося 5 найлонови торбички. Ако трябва ще взема една голяма торба на Джъмбо за стаята и всичко ще сложа в нея.
Питах за тест за ковид - не се изисква.

# 114
  • Варна
Спокойно, всичко ще бъде наред!
Относно торбите - да, от големите имам предвид (Джъмбо, Хиполенд и др. с подобни размери). Предния път май бях с 2 такива.

# 115
Aз преди 1г2м бях с една торба с нещата, които остават за отделението и всичко за мен и бебето в куфар в размерите като за ръчен багаж. Нямаше проблеми.

# 116
  • На брега на морето
Аз и двата пъти бях с един малък куфар. Никакви торби не съм носила. Куфарът си стоеше прав на крачетата и не е пречел на почистването.

# 117
Доц. Славчев дава смени в Родилно отделение и по принцип при него се ражда с избор на екип, а не само на лекар. Няма никакъв проблем да си сложите багажа в малък куфар, а нещата за отделението в торби.
Желая Ви успешно раждане!

# 118
Искат багажът да е в торби защото с колелцата на куфарите се внасят мръсотии в отделението. РЗИ са направили забележка. Информацията е от старшата на отделението в деня на отворените врати през февруари т.г.

Надявам се вие също искате стерилна среда в отделението.

# 119
Сетих се за още едно питане, понеже в старата тема пише, че не се прави клизма при нормално раждане, та все още ли е такава практиката?

Общи условия

Активация на акаунт