Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 68 918
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
  • в 1001-та нощ
При мен нямаше папули, инжектирани 3 мл еднократно.

# 511
  • при Arctic Monkeys
Алена, какво беше слагала ти като марка?

# 512
  • в 1001-та нощ
RRS® Hyalift® 75 PROactive - 3 ml. След време слагах 3 мл мезо на Принцес - пак еднократно и пак нямаше следи изобщо. Заради много тънката ми кожа - док винаги ползва "бебешки игли". Не зная дали има значение. След никое бодене от него - незвисимо какво ми е инжектирал - дали скинбустер, мезо, PRP ...не съм имала папули. Дали е до игла, техника, вещество - не мога да кажа.

# 513
Здравейте, някой във Варна практикува ли такова бодене на устни / по малко на повече места/ при поставянето на филър?

# 514
Някой правил ли си е процедура за двойна брадичка SculpSure (топла криолиполиза) ??? Спечелих си една безплатна в Дерма Акт 😁реално струва 400лв 😁 но имам някой въпроси Simple Smile ще се радвам да пишете тук или на лс защото те тепърва я налагат в България и не мога да намеря мнения за хора правили я в Дерма-та .

# 515
  • София
Алена, при д-р Ванеска ли си правила мезо и скинбустер? Имам някакъв спомен, че ходеше при нея.

# 516

След скинбустер как изглежда кожата? Има ли видими следи от интервенцията и може ли човек да отиде на работа веднага след това?
След Рестилейн две ампули по 1 мл лицето е доста травмирано- и папули има от продукта и множество убождания  и синки. Трябва да се подготвиш с качествен коректор и да го сложиш след половин час от манипулацията. Но пак ще  е видимо. Най- добре в петък да е поставянето.

# 517
Здравейте,
За първи път се включвам в тази тема, от известно време обмислям корекция на нос с дермален филър при д-р Денкова.. имам малко носле, но с лека асиметрия, която мен ме дразни и притеснява, трудно се забелязва от други доколкото ми е известно, но за себе си бих искала да променя нещата. Бихте ли ми дали повече информация от личен опит и съвети по темата. Много благодаря предварително.

# 518
Здравейте.Аз в крайна сметка сложих жуведерм 0.55мл.в устните при д-р Трендафилова в Дерма акт.Доволна съм,само ме притеснава това,че май това количество ще ми е малко.На един ден след процедурата устните ми са точно,каквито искам.Но ,като се има предвид,че ще спадат тепърва,най вероятно ,до две седмици нищо видимо няма да остане.Процедурата правих вчера,имам лек оток и сонинки ,но нищо фрапиращо от към подуване и тн,до сега абселютно никой не е забелязал,че нещо променено толкова минимална е разликата дори с отока  ,успокоявам се ,че така ще си остане поне(сложихме толкова,защото устните ми са големички и си имат контур и д-р прецени,че за придаване на лек обем и пухкавост ще е ок ) 😀Замислям се и за ботокс в чело и гневна, за другия месец пак при нея.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 13:26 от renji

# 519
renji, аз съм една седмица след 0.50 устни при Трендафилова. Сложих Juvederm. И аз бях на твоето мнение, обаче сега, когато са още твърди, дори изглеждат по-малки отколкото ще са в действотелност, просто я няма тази пухкавост, която придава обемът. На мен след седмица вече няма твърдост, омекнаха и в момента са в размера, който исках (иначе и аз обмислях да добавям още филър, но ще ми стане в повече).  Много е важен масажът, за ме той помага за получаването на пухкавината и омекването на филъра и доброто оформяне. Но при всички случаи изчакай още месец. Иначе аз слагам ботокс при нея и съм супер доволна. Днес ще слагаме филър в скули, за освежаване.

# 520
Dona-Flor, благодаря!

За съжаление не мога да дам мнение за конци, може би някоя друга дама е слагала при нея. На мен ми е още рано Simple Smile

Извинявай! Объркала съм те явно. Ще ровя в старите теми, за да се подсетя коя дама беше.
Аз имам нужда от лек лифтинг в долната част на лицето, въпреки че съм със слабо лице, забелязвам отпускане на контура и се чудя какво да го правя. Хич не ми се иска да слагам конци. Предлагаха ми ги веднъж, сега доктора, при който ходя от време на време на освежаване не намира за необходимо да се коригира нещо с тях, но аз го мисля. Вторачила съм се и си търся кусури Mr. Green
И точковия лифтинг проучвам. Ще видим!

Колкото повече се вторачваш толкова повече кусури ще си намираш. Защо не ти допадат мезоконците?

# 521
Здравейте, имам въпрос спрямо един казус с моя приятелка, какво е мнението ви за тези устни направeни от известен швейцарски дерматолог?

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 15:02 от JuliaMN

# 522
Приличат ми на пълнен кренвирш

# 523
Какви са тези устни? Потрес!!!

# 524
JuliaMN, за мен лично е прекалено. Това, което ми е странно е, че винаги лекарите говорят как трендът сега е да се стремим да изглеждаме максимално естествено, а в същото време масово хората се увличат, искат още малко, още малко и в един момент сме като в дънкин донътс, заобиколени от понички.

Общи условия

Активация на акаунт