Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 68 937
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
  • София
КРР, Чудесна си! Определено постигаш ефекта, който целиш.
Аз имам питане към теб: доколкото си спомням, беше слагала конци при Валянова. Понеже проучвам темата, би ли споделила отново какви конци сложи, по колко на страна и с какви наблюдения си относно ефекта по отношение на лифтирането на долната половина на лицето и продължителността на ефекта? Имаш ли информация за лекари, които ги поставят добре, освен Валянова?

# 496
Dona-Flor, благодаря!

За съжаление не мога да дам мнение за конци, може би някоя друга дама е слагала при нея. На мен ми е още рано Simple Smile

# 497
За мен поддръжка е да правиш само почистване и да ползваш качествена козметика. Всичко, което включва конци, филъри, ботокс, бустер си е корекция.  Ако лицето ти е скулесто, не слагай...
Ето интересна снимка
Скрит текст:

Скрит текст:

# 498
  • София
Жестоко !

# 499
За мен поддръжка е да правиш само почистване и да ползваш качествена козметика. Всичко, което включва конци, филъри, ботокс, бустер си е корекция.  Ако лицето ти е скулесто, не слагай...
Ето интересна снимка
Скрит текст:

Скрит текст:
С какво е моделирана долнатаполовина на лицето?

# 500
Ето какво пише

# 501
Здравейте момичета,записвам се и аз да ви следя.Имам нужда и от съвет,предполагам въпроса се задава на всеки два дни,но от вчера ровя в темите и се обърках повече.Та искам ,като за начало да поставя филър в устните,а после и да помисля за нещо за гневната бръчка.Устните ми не са малки, плъти са,но някак не ми изглеждат толкова свежи и пухкави колкото ми се иска.Моля насочете ме към добър филър и спецялист.Бях се насочила към д-р Крахтова ,но мненията за(perfectha) филъра с който работи не са добри и така пак съм в изходна позиция.

Д-р Крахтова е много добър специалист. Плюс това има многообразие от филъри, едва ли работи само с perfecta. Също така отделните марки филъри са с различна плътност и издръжливост. Това какъв филър трябва да се използва го преценя дерматолога в зависимост от проблема, който трябва да се разреши.
Ами и аз не съм убедена,че само с него работи,но когато разглеждах процедурите в сайта и ценоразписа пише само филър 1ампула и цена,без име,мл. и тн.И понеже имат промоция с този реших,че само него предлагат😀Май най-добре е да звъна и питам.

Да, съвсем спокойно можеш да звъввеш и да питаш. Иначе знам, че често я пускат тази промоция.

# 502
Ето интересна снимка
Скрит текст:

Скрит текст:
Уау, ето това никой в Бг не може да го направи Simple Smile Този турчин ли е Simple Smile

# 503
  • София
Dona-Flor, благодаря!

За съжаление не мога да дам мнение за конци, може би някоя друга дама е слагала при нея. На мен ми е още рано Simple Smile

Извинявай! Объркала съм те явно. Ще ровя в старите теми, за да се подсетя коя дама беше.
Аз имам нужда от лек лифтинг в долната част на лицето, въпреки че съм със слабо лице, забелязвам отпускане на контура и се чудя какво да го правя. Хич не ми се иска да слагам конци. Предлагаха ми ги веднъж, сега доктора, при който ходя от време на време на освежаване не намира за необходимо да се коригира нещо с тях, но аз го мисля. Вторачила съм се и си търся кусури Mr. Green
И точковия лифтинг проучвам. Ще видим!

# 504
KPP, изглеждаш фантастично! Не си прекалила, ако не беше казала и те видя, никога нямаше да заподозра, че нещо е правено по теб.
Доколкото съм запозната, скинбустерите са на растителна основа и положителното при тях е, че няма алергични реакции.

# 505
Благодаря момичета. Да и аз така знам за скинбустерите, затова залагам на тях за лицето.

# 506
Ето интересна снимка
Скрит текст:

Скрит текст:
С какво е моделирана долнатаполовина на лицето?
Филъри. Отдолу го пише в хаштагове те. Аз търся точно такъв ефект на цялото лице и юни ще правя цялостен контур.

# 507
  • София
Благодаря момичета. Да и аз така знам за скинбустерите, затова залагам на тях за лицето.

След скинбустер как изглежда кожата? Има ли видими следи от интервенцията и може ли човек да отиде на работа веднага след това?

# 508
Вчера си правих втори пърл с прп. Щях да пукна. Този път беше на по-силна степен лазерът и си болеше доста, макр че ти поставят локална упойка. Веднага след лазера прп, което след лазерът си е по-болезнено. Но и самото прп не е най-приятната процедура, ако нивото на тромбоцитите в плазмата е по-високо, болката също е по-висока. Разбира се, когато нивото им е по-високо и процедурата е по-ефективна. Ако решите да си правите, една седмица преди процедурата е хубаво да ядете папая, защото спомага за по-високото им ниво. Вчера ми се видя, че под очите имам голяма разлика, но понеже днес съм надута като поничка не мога да го потвърдя докато не спадна  Grinning Тегав си е периода на възстановяване, но още след първият лазер петната, които ми бяха излезли по лицето се махнаха и имам значителна разлика в белезите.

# 509

След скинбустер как изглежда кожата? Има ли видими следи от интервенцията и може ли човек да отиде на работа веднага след това?

Зависи с какво е правен. Аз го правя с мезогън и няма проблем, но ако е мануално, с игла, има едни папули

Общи условия

Активация на акаунт