Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 68 912
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
Това за арниката да добавя, макар че много хора сигурно знаят, може преди процедурата да се приемат драженца арника, както и след нея. А на биодерма едното цикабио е с арника и е точно за след процедури Simple Smile

# 541
Да и аз пия топченца с арника, но има едно гелче, българско е - с Арника, струваше около 3-5 лв, но от него по-ефективно няма.

# 542

alethea Аз за нейните устни казвам първо начално поставяне 0,5. За филър за устни за мен по-добър от Juvederm Ultra или Smile няма. Другите правят топчета.

Написах максимално количество 0,7 .
Когато са поставени с игла правят топчета, при поставяне с канюла - няма .
Има опции , да , 0,5 Juvederm е ок,  всичко зависи от лекаря с кои марки работи .

# 543
Да, но с канюла няма опции за контур, става разливане на филъра. Важен е и масажът след това.

# 544
Ох, толкова изключения и сложности. Ако си направя всичко, което искам ще полудея да се занимавам с процедури и гледане в огледалото дали ефекта вече не е отминал. Добре, че съм broke bitch и дори този филър ми е скъп...

# 545
Кое определя дали да се масажират устните след филър?
Единия доктор ми каза задължително масажи, другия в никакъв случай...

# 546
Ами, аз винаги съм правила масажи. Всички доктори са ми казвали,ч е са важн, но и аз съм виждала ефекта. Аз като си правя, моите устни стават супер пухкави, а моята приятелка не си прави и нейните си стоят някак твърди и събрани.

# 547
  • в 1001-та нощ
Масажите са важни за равномерното разнасяне на продукта, и да няма топчета. Но са "вредни" до толкова, че допълнително травмират и без това травмираната зона. Аз с Теосиал - не можех да правя масажи, и съм виждала - надути лица след масажи. Докато с Волифт - нямах такива проблеми. С този продукт при мен - травмата отшумява за 2-3 дни, устните са меки, пластични, мога да ги прехапя, масажирам, и резултатът е мого естествен. С Теосиал е доста видим и възстановиелният период е около месец.

# 548
  • Варна
Аз също планирам да уголемя леко устните. Притеснявам се, че имам проблем с тях и почти ежедневно са напукани и се белят и не зная какво ще се случи.
На мен много ми помага приема на витамин Б 12.

# 549

alethea Аз за нейните устни казвам първо начално поставяне 0,5. За филър за устни за мен по-добър от Juvederm Ultra или Smile няма. Другите правят топчета.

Написах максимално количество 0,7 .
Когато са поставени с игла правят топчета, при поставяне с канюла - няма .
Има опции , да , 0,5 Juvederm е ок,  всичко зависи от лекаря с кои марки работи .
0.7 или 0,5 ,а и може и 1мл.Всичко е строго индивидуално и зависи от устните ,организма и тн.На мен д-р Трендафилова ми обясни,че всичко си е до човек,понякога по големите устни за който се очаква ,че ще отиде по-малко филър ,гълтат повече и бързо го разграждат,или обратното относително е.Пробваш и разбираш от кой си.Аз съм с плътни устни и прценихме ,че 0.5 е ок,дори сложи 0.3-0.4 и прецени,че сме готови,но ме посъветва да сложим всичко,че е малко и ще се изгуби по иглите.Днес втори -трети ден след процедурата освен,че имам синки тук там,разлика в обема почти не намирам.Вчера бях с лек оток и разлика имаше,но днес поспаднаха и разликата в обема е минимална,иначе все още са твърдички.Ще видим след седмица ,две как ще е.Аз бях убедена,че 1мл.е ужасно много за мойте устни,но ето ,че сбърках,трябва си им пълнеж явно.Но не съжалявам,по добре с малко по -малки,отколкото по големи от исканото😀

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 14:36 от renji

# 550
renji а масажираш ли ги? Аз на трети-пети ден бях убедена, че няма никаква разлика и сега вече седмица след това, обемът е перфектен. Просто "отпуснаха". Като са твърди и стегнати и малеят. Засега преценихме с д-р Трендафилова, че ако сложим още ще личи и си оставам с 0.5. Изчакай седмица и ги масажирай. Аз ги масажирам като просто ги хвана между пръстите и стискам, без да движа пръстите, за да не разместя филъра. И пий много вода.
А вие какъв филър сложихте?

# 551
renji а масажираш ли ги? Аз на трети-пети ден бях убедена, че няма никаква разлика и сега вече седмица след това, обемът е перфектен. Просто "отпуснаха". Като са твърди и стегнати и малеят. Засега преценихме с д-р Трендафилова, че ако сложим още ще личи и си оставам с 0.5. Изчакай седмица и ги масажирай. Аз ги масажирам като просто ги хвана между пръстите и стискам, без да движа пръстите, за да не разместя филъра. И пий много вода.
А вие какъв филър сложихте?
Вода пия,и ги масажирам,въпреки че точно как става масажа много не схванах,и най вероятно грешно го правя,като ги разтривам леко целите и топченцата от бодването също,стори ми се ,че нещо подобно ми показа😀Успокояваш ме доста,гледам се ,гледам се и разлика почти никаква,а още са леко отични.Аз не исках уж нищо фрапантно,но чак и аз да не  го виждам😀😀😀

# 552
Здравейте, вчера си сложих за първи път Жувадерм Волайт на лицето, но не виждам особен ефект... Някой , слагал ли си е да каже при него как стоят нещата. Сеага обмислям микро-дермабрасио да правя, другата седмица.

# 553
Аз съм слагала само Теосиал Кис в устни и всеки път лекарят ми е казвал да не правя никакъв масаж. Наистина устните са твърди около седмица след поставянето. При мен след 2-3 дни не си е личало, че нещо е правено, поне аз така мисля

Това е около час след поставянето. Само в горната устна и съвсем малко в ъгълчетата

Това е на третия ден

# 554
Здравейте, имам въпрос спрямо един казус с моя приятелка, какво е мнението ви за тези устни направeни от известен швейцарски дерматолог?

На мен като форма ми харесват, просто са препълнени

Хубави са стига формата (контура) да беше на устната а не над нея на кожата... Масово забелязвам че препълват половин см над самия контур което не е правилно. И да препълнени са😁Иначе аз също харесвам големи устни стига да са направени правилно а не да приличат на наденички 😁 прикачвам и два примера

Аз пък не съм съгласна за формата, дори и да не беше препълнена, е отвратителна. Има разливане на филъра над устната. Това е един от най-нелицеприятните ефекти.

И аз това казах 😁 че е над устната ☺️

Общи условия

Активация на акаунт