Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 68 915
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
От 2 години се каня да си сложа малко в устните, че с годините се поскриха и за оформяне на контур, че имам 2 белега точно на ръба, така като съм без червило не личи, но сложа ли червило и от пет километра изглежда крива устата ми, но точно заради такива като постнатата последна снимка не отивам, че ако ми се получи нещо такова, не знам къде ще се дяна.
Като гледам млади красиви момичета и жени, набримчили такива устни като патешка трътка и направо се чудя, на какво се опитват да заприличат, определено не вярвам че е заради мъжко внимание, защото работя изключително с мъже от всякакви прослойки и те са свикнали дотолкова с мен, че въобще не се притесняват като обсъждат и честно казано досега само 1 или 2ма са изказали "положителни" мнения и то не бяха свързани с визия, а с това какво могат да направят с тези устни, което за мен пак не е никак ласкаво....

# 526
  • в 1001-та нощ
Алена, при д-р Ванеска ли си правила мезо и скинбустер? Имам някакъв спомен, че ходеше при нея.

При Михайлов.

# 527
renji, аз съм една седмица след 0.50 устни при Трендафилова. Сложих Juvederm. И аз бях на твоето мнение, обаче сега, когато са още твърди, дори изглеждат по-малки отколкото ще са в действотелност, просто я няма тази пухкавост, която придава обемът. На мен след седмица вече няма твърдост, омекнаха и в момента са в размера, който исках (иначе и аз обмислях да добавям още филър, но ще ми стане в повече).  Много е важен масажът, за ме той помага за получаването на пухкавината и омекването на филъра и доброто оформяне. Но при всички случаи изчакай още месец. Иначе аз слагам ботокс при нея и съм супер доволна. Днес ще слагаме филър в скули, за освежаване.
КРР благодаря за успокоението😀Няма да бързам с добавянето изобщо,задължително ще изчакам да видя резултата,а и колко ще се позадържи.Мислех още вчера да сложа и ботокса,но тъй като съм абселютен новак в този спорт,реших да видя първо единя резултат и дали ще ми е ок,и тогава другото.Хич не знаех как ще се събудя днес,очаквах да съм като поничка в устата,но учудващи отока е лек и затова се стреснах,ако спаднат малко то никаква разлика с мойте няма да има😀

# 528
  • София
lady Laurita, това за вторачването е ясно Mr. Green.
За конците - притеснявам се от това, че процедурата все пак е инвазивна и изисква период на възстановяване, докато точковия лифтинг и бустерите предполагат бързо възстановяване и се по-леки като процедури. Освен това, ако нещо не е ОК с възприемането на конците от организма, проблемът ще е доста по-сериозен. Аз и посинявам лесно и ми се струва, че ако сложа конци ще се възстановявам доста време. Работата ми е свързана с контакт с много хора ежедневно и съм вечно на “оглед”, затова съм внимателна с избора на такива процедури. Това ме притеснява.
Не ми е нито спешно, нито имам толкова сериозен проблем. Май само аз си ги виждам на този етап.

# 529
От 2 години се каня да си сложа малко в устните, че с годините се поскриха и за оформяне на контур, че имам 2 белега точно на ръба, така като съм без червило не личи, но сложа ли червило и от пет километра изглежда крива устата ми, но точно заради такива като постнатата последна снимка не отивам, че ако ми се получи нещо такова, не знам къде ще се дяна.
Като гледам млади красиви момичета и жени, набримчили такива устни като патешка трътка и направо се чудя, на какво се опитват да заприличат, определено не вярвам че е заради мъжко внимание, защото работя изключително с мъже от всякакви прослойки и те са свикнали дотолкова с мен, че въобще не се притесняват като обсъждат и честно казано досега само 1 или 2ма са изказали "положителни" мнения и то не бяха свързани с визия, а с това какво могат да направят с тези устни, което за мен пак не е никак ласкаво....
Ако си сложиш в устните 0.5 мл филър примерно, няма как да получиш ефектът от последната нимка. И никой няма да разбере.
Тези напомпани устни се постигат с много повече милилитри и струват доста пари.

# 530
  • Бургас
Парите не ме притесняват, притесняваме резултата, аз и не смятам повече от 0,5-0,7 да слагам и ако всичко мине добре, смятам да подновя само при крайна нужда (според зависи и организма ми как го приема)...
Ботокс съм слагала 2 пъти до сега, през 2 години, държи ми много кратко (от порядъка на 2 месеца, втория път може би 3) , та се чудя и за него да слагам ли пак.
Не съм привърженик на фрапантното, а на по-естественото.
Харесва ми когато видя дама която е направила нещо, само да коригира, възстанови или да освежи, останалото за мен е кич, привличане на внимание и избиване на комплекси някакви...
 Индивидуалността е най-голямата красота, тези направени по калъп губят себе си, но всеки сам си избира, въобще не съдя никой като го видя, просто не го искам върху себе си....

# 531
  • Sofia
Какво ви е мнението за  Dermapro Clinic. Мернах някъде оферти за 8-ми март за конци Aptos и 2мл скин бустер подарък към тях,а ми се иска да пробвам тези конци...

# 532
Здравейте, имам въпрос спрямо един казус с моя приятелка, какво е мнението ви за тези устни направeни от известен швейцарски дерматолог?

На мен като форма ми харесват, просто са препълнени

# 533
Здравейте, имам въпрос спрямо един казус с моя приятелка, какво е мнението ви за тези устни направeни от известен швейцарски дерматолог?

Хубави са стига формата (контура) да беше на устната а не над нея на кожата... Масово забелязвам че препълват половин см над самия контур което не е правилно. И да препълнени са😁Иначе аз също харесвам големи устни стига да са направени правилно а не да приличат на наденички 😁 прикачвам и два примера

# 534
След острата фаза на варицела... имам питане
Ползвам CICABIO лосион 1-2 пъти/ден, повечето хванаха кора на 3-4 ден,
 Въпроса е след тази фаза с какво да го мажа за зарастване (стоят тъмночервени, с кора)
След това ще ми трябва ли някакъв крем за белези (може би?)?

/Щраусова маз с подходящи етерични масла - добра идея ли ще е?/
  Само химичен пилинг ще махне белезите ви и то след като зарастнат тъканите и то след време.

# 535
  • На морето!
И аз планирам да понапълня малко устните. Мисля 0,5 до  0,7 да сложа, но все се каня и не съм отишла.

# 536
Аз също планирам да уголемя леко устните. Притеснявам се, че имам проблем с тях и почти ежедневно са напукани и се белят и не зная какво ще се случи.
В момента са така и понеже ми е за първи път исках да попитам каква е нормална цена зя процедурата? https://app.photobucket.com/u/ameerahmaimunka/a/24075fdd-e4d5-4422-bd94-0c54e79a6c45/p/5a18136a-e380-4913-a131-f192f7f70195

# 537
На повечето места 0.5 мл е 350 лв, 1 мл е 550-600, в зависимост дали е рестилейн или жуведерм

# 538
На твоите устни бих сложила макс 0,7 мл.
Теосиал пуснаха такъв филър последните месеци .

# 539

Хубави са стига формата (контура) да беше на устната а не над нея на кожата... Масово забелязвам че препълват половин см над самия контур което не е правилно. И да препълнени са😁Иначе аз също харесвам големи устни стига да са направени правилно а не да приличат на наденички 😁 прикачвам и два примера

Аз пък не съм съгласна за формата, дори и да не беше препълнена, е отвратителна. Има разливане на филъра над устната. Това е един от най-нелицеприятните ефекти.

Аз пак да си похваля д-р Трендафилова - нямам никакво разливане, просто си обожавам устните. Омекнаха и станаха пухкави и обемът за момента ми е супер. Вчера бях за скули - станаха страхотно, дискретно, въпреки че аз също съм скулеста изобщо не е фрапиращо, но вече го няма това смъкване на лицето и усещане за изтощеност и хлътналост. Сложихме и много малко в назолабиалните. В скулите ми ги прави с игла, а не с канюла. Имам съвсеем леко подуване и болка (и то защото засегнахме капилярче от едната страна), но ще мине до ден. Мога да кача и снимка, когато спадне оттока. Сега поне до октомври (ако не разградя филърите) нищо няма да правя, най-много някоя мезотерапия за хидратация и ако ботокса ме отпусне. Иначе силно препоръчвам гел от арника след поставяне на филъри за оттока и синините, много помага.
А и забравих сложихме Restylane Lift. 560 лв.

alethea Аз за нейните устни казвам първо начално поставяне 0,5. За филър за устни за мен по-добър от Juvederm Ultra или Smile няма. Другите правят топчета.

Общи условия

Активация на акаунт