Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 68 935
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
Каква е разликата при поставянето за обем или за хидратация? В количеството или в начина на поставяне? Аз искам да сложа, но не пия вода изобщо, къпя се с мн гореща вода.... просто мисля че няма да стои и месец... има ли смисъл да пробвам?

# 571
  • Бургас
За проблема с устните: Пробвайте да мажете веднъж дневно поне устните с мед за 10на минути после леко изплакване с хладка вода, ако се и лющят много с мед и малко сода и нежно да ги разтриете и после само с мед за хидратация.
 Би трябвало за 5-6 дни да помогне....

# 572
  • София
За проблема с устните: Пробвайте да мажете веднъж дневно поне устните с мед за 10на минути после леко изплакване с хладка вода, ако се и лющят много с мед и малко сода и нежно да ги разтриете и после само с мед за хидратация.
 Би трябвало за 5-6 дни да помогне....
Много помага и даже ако е захаросан и ексфолира с леко масажиране.

# 573
  • Варна
Ам ха де! И аз де чудя какво се случва,защо  липсва всякаква хидратация,та чак болезнено.И това ако не съм намазала няколко часа балсам.Направо започват да парят устните и да опъват.Като все едно стоиш на вьтър и си облизваш устните,това не може да не се е случвало ва всеки,та това е усещането сега.А първия път беше точно обратното,дори балсам не ми трябваше,толкова розовки и хидратирани устни имах.Сега се чудя на лекар да отида вече.Защото отначало си казах,зима е,студено,от сезона явно,ще мине,но не!Вече на алергия ми прилича някаква
Питай лекар, този който ти е поставил и може би още един, за второ мнение.
Първото, което си помислих е "алергия", но не съм лекар.

# 574
Някой има ли опит с ELLANSE. Уж го хвалят като най-дълготраен, а е и от колагеностимулиращите.
Аз слагах и то при д-р Чолакова в началото на ноември резултат нула.

# 575
Някой има ли опит с ELLANSE. Уж го хвалят като най-дълготраен, а е и от колагеностимулиращите.

Еланс го дават по бавно разградим но колагеностимулиращото му действие е до 3месеца.
Относно хидратацията аз лично като ползвам обикновен балсам за устни ефекта е нулев дори и седмица да се мажа😒 винаги първата половин година след поставянето на филър да ми супер хидратирани но после това се губи😁 Единственото което ми помага е гланца на Dior Lip Maximizer след две намазвания все едно нищо не ми е имало...имам над 30-40 червила и гланцове както на всевъзможни марки но подобен ефект няма втори 😁 Единственото което не ми харесва е цената защото много бързо го изхабявам.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 22:18 от aliasbarbara

# 576
Запазих си час за Vivace микронидълинг с RF за другата седмица, защото имам нужда от заличаване на белези и стягане на кожата на бузите. Относно този тип микронидлинг с радио честота има добри отзиви в интеренет,но има и някои много негативни, защото явно на някои хора се получава загуба на мазнини в лицето. Някой с отзиви за тази процедура? Има ли стягане, има ли стопяване на мазнини и изразяване на контура на лицето и тн? Интересувам се и от наблюденията ви седмици и месеци след процедурата.
Благодаря!

# 577
  • София
Това с устните според мен е алергия. При мен се получи от гланц,който ясно не беше с читав произход. С месеци не можах да се оправя и от тогава не правя компромис с произход и качество на козметиката,която ползвам. Иначе за гланца на Диор - това за мен е топ продуктът за устни. Мажа промишлени количества от него,за мен е най-доброто Simple Smile))

# 578
И аз на този етап спрях с филърите в устните.
Но поради факта, че след 4-5 поставяния на различни марки, при различни лекари, с различни техники, в края на първия месец след поставянето вече няма нищо от филъра 😕.

Иначе за 2-3 седмици се радвам на добра хидратация 👌, но .... за нула време изчезва при мен и след месец все едно нищо не е слагано.
Май само при Каляшева се разминах без никакви следи от убождания, в останалите случаи си имах доста видими синини за по 5-7 дни.

И странно как с възрастта прагът ми на болка пада - за неща, за които преди 2-3 години бих скочила смело, сега ме хваща едно шубе- чак не мога да се позная 🤪
Иска ми се микронидълинг да направя, ама нещо не ми стиска, страх ме е, че много ще боли 😬
Аз си правих микронидълинг, вчера за първи път. Изобщо не ме болеше. Намазаха ме с упойка и стоях така половин час, преди да започне процедурата, усещах само натиск, никакви убождания. Но сега започнах да се притеснявам какъв ще е ефекта. Имам лош спомен от Венус Легаси. Загубих подкожни мазнини след серия от 6 процедури, май бяха. Ровя из нета и търся отзиви, за сега само на положителни попадам, но въпреки това доста се притеснявам.
Ти проучвала ли си? Има ли стягащ кожата ефект, защото основно срещам мнения за акне и други белези?
Изобщо ако някой има личен опит, ще бъда благодарна да сподели.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 23:17 от sisi..

# 579
Две мои колежки правиха по няколко процедури микронидълинг. Едната беше с многобройни белези, следствие от тежко акне, което и се появи преди година-две и много трудно го овладя; при другата колежка кожата е с множество неравности.
Първата е направила поне три прицедури досега и ефектът наистина е уау. Белезите и в мноого голяма степен изчезнаха.
Другата скоро направи първата си процедура и все още не може да се забележи някакъв ефект.
Но и двете си идват на работа в дните след процедурата. И като виждам лицата им така зачервени и разранени, си представям игличките как го надупчват и ме хваща шубето.
Моето намерение е да постигна освежаване, стимулиране на колагенопроизводството, подобряване на еластичността... Но нямам впечатления от близки, само ми се иска ефектът да е също толкова добър, както при колежката с акнето.
А венус легаси и при мен по същия начин  не се отрази добре.

# 580
При мен няма разраняване, а само зачервяване и то не някакво фрапиращо. Но моята кожа е плътна и реагира добре на такива процедури.
И аз същите неща целя, еластичност, стимулиране образуването на колаген..
Лекарката, при която ходя, препоръчва пет процедури, през две седмици. Аз мисля да направя три за сега, през три или четири седмици.
Дано и при мен така..като при колежката с акнето Grin

# 581
Здравейте, скоро си взех от тези балсами, които “подуват” устните магически. Бях убедена, че е пълна глупост, но го взех заради добрата му хидратация. За моя изненадан ефект ИМА. Устните наистина са по-пухкави поне 5-6 часа. Притеснява ме обаче дали някоя от съставките на подобни продукти не разграждат хиалурона, който имам в устните. Определено има силно действие.Чувала ли сте нещо по въпроса?

# 582
  • София
Гланцът на Dior има ли онзи парещ ефект на другите подобни за обем? И аз имам притеснение за съдържанието. Пробвала съм някакви дрогерийни, но ми беше доста неприятно усещането, ефект не видях и заминаха в коша след 2 опита да ги изтрая. Никога не използвам тестерите в магазините по обективни причини, а  Диорчето е скъпичко за проба-грешка.

# 583
Гланцът на Dior има ли онзи парещ ефект на другите подобни за обем? И аз имам притеснение за съдържанието. Пробвала съм някакви дрогерийни, но ми беше доста неприятно усещането, ефект не видях и заминаха в коша след 2 опита да ги изтрая. Никога не използвам тестерите в магазините по обективни причини, а  Диорчето е скъпичко за проба-грешка.
Да, има го. На мен пък ми е доста приятно, ама вкус другар няма.

# 584
  • Пловдив
Здравейте, скоро си взех от тези балсами, които “подуват” устните магически. Бях убедена, че е пълна глупост, но го взех заради добрата му хидратация. За моя изненадан ефект ИМА. Устните наистина са по-пухкави поне 5-6 часа. Притеснява ме обаче дали някоя от съставките на подобни продукти не разграждат хиалурона, който имам в устните. Определено има силно действие.Чувала ли сте нещо по въпроса?
Може ли линк към вашият?

Общи условия

Активация на акаунт