Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 68 941
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
  • при Arctic Monkeys
От волайт и аз не видях особен ефект. Хидратирана кожа няколко месеца и това е.

# 556
Какво си сложихте вместо него ?

# 557
Здравейте, аз също се включвам, но с нужда от съвет. От София съм, до момента съм си слагала 2 пъти филър в устните, първия път 0,7, а втория 1мл. Първото ми инжектиране беше при др. Баятева (чух много смесени мнения за нея, въпреки това моето е ужасно). Тя ме претупа много, че дори не ми каза и какъв филър ми слага, а аз срамежлива и глупава дори не попитах. Втория път посетих др. Дингилева в Манастирски ливади като тя беше много внимателна, след всяка стъпка ми показваше, обясняваше много подробно и като цяло беше много приятна жена. При нея слагах Жувадерм, но тъй като не съм запозната с другите марки филъри въпроса ми е вие какво бихте ми предложили? Дали да продължа с този филър или да сменя?

# 558
Здравейте, аз също се включвам, но с нужда от съвет. От София съм, до момента съм си слагала 2 пъти филър в устните, първия път 0,7, а втория 1мл. Първото ми инжектиране беше при др. Баятева (чух много смесени мнения за нея, въпреки това моето е ужасно). Тя ме претупа много, че дори не ми каза и какъв филър ми слага, а аз срамежлива и глупава дори не попитах. Втория път посетих др. Дингилева в Манастирски ливади като тя беше много внимателна, след всяка стъпка ми показваше, обясняваше много подробно и като цяло беше много приятна жена. При нея слагах Жувадерм, но тъй като не съм запозната с другите марки филъри въпроса ми е вие какво бихте ми предложили? Дали да продължа с този филър или да сменя?

Джуведерм е от животински произход 😁 от по известните марки най чист е Рестилан и не е от животно. Теосиал е по зле и от двата относно съдържание. За Принцес/Сайфа не съм много наясно но също не е от най добрите. На мен обаче фаворитът ми е Нувия Органик защото има най високо съдържание на хиалуронова киселина и свързващите го съставки също са органични с най малък риск за "отхвърляне" от тялото за разлика от горните. Нувия е и единственият на пазара който е с гаранция без топчета и се усеща супер естествено на устните. Траен е. Единственото лошо е че все още се налага на пазара в България и на много малко места го има 😒
Аз ги нареждам така:
1 Нувия
2 Рестилан
3 Джуведерм
4 Теосиал
За другите марки не съм наясно☺️

# 559
Аз съм с Белотеро и съм доволна. Не е било нужно да правя никакви масажи, от момента на поставянето си беше ОК. За съжаление тук, където съм в момента слагат повечето Рестилан. Между другото, дадоха ми на Рестилан гланц за устни - великолепен.

# 560

Джуведерм е от животински произход 😁 от по известните марки най чист е Рестилан и не е от животно. Теосиал е по зле и от двата относно съдържание. За Принцес/Сайфа не съм много наясно но също не е от най добрите. На мен обаче фаворитът ми е Нувия Органик защото има най високо съдържание на хиалуронова киселина и свързващите го съставки също са органични с най малък риск за "отхвърляне" от тялото за разлика от горните. Нувия е и единственият на пазара който е с гаранция без топчета и се усеща супер естествено на устните. Траен е. Единственото лошо е че все още се налага на пазара в България и на много малко места го има 😒
Аз ги нареждам така:
1 Нувия
2 Рестилан
3 Джуведерм
4 Теосиал
За другите марки не съм наясно☺
Може ли повече подробности защо Теосиал е назад в класацията ти,какви са кофти съставките?Пише че също е от неживотински произход хк.Аз каквото имам слагано по лицето,все е Теосиал и съм доволна.В устните слагам RH3,няма масажи,няма топчета...Аз обичам по-мързеливите работи.Ако ще му слугувам,не е за мен.
Обаче от потледното слагане в устните,дата 01.10.19 та до сега,устните ми са постоянно сухи,опънати,направо болезнено все едно възпалени от вятър.Мажа нон стоп балсам за устни.Иначе не може да се търпи.Направо кво е това чедо незнам.Това ми беше второ слагане.При първото,със същия филър,същия доктор,нямаше такова нещо.Бяха розови,сочни,и пухкави.Чак сега се чудя зящо така.На някой случвало ли се е такова нещо?

# 561
Аз пък слагам филър повече за хидратация, отколкото за обем.
Това е странно, че имаш липса на хидратация.

# 562

Аз ги нареждам така:
1 Нувия
2 Рестилан
3 Джуведерм
4 Теосиал
За другите марки не съм наясно☺
Може ли повече подробности защо Теосиал е назад в класацията ти,какви са кофти съставките?Пише че също е от неживотински произход хк.Аз каквото имам слагано по лицето,все е Теосиал и съм доволна.В устните слагам RH3,няма масажи,няма топчета...Аз обичам по-мързеливите работи.Ако ще му слугувам,не е за мен.
Обаче от потледното слагане в устните,дата 01.10.19 та до сега,устните ми са постоянно сухи,опънати,направо болезнено все едно възпалени от вятър.Мажа нон стоп балсам за устни.Иначе не може да се търпи.Направо кво е това чедо незнам.Това ми беше второ слагане.При първото,със същия филър,същия доктор,нямаше такова нещо.Бяха розови,сочни,и пухкави.Чак сега се чудя зящо така.На някой случвало ли се е такова нещо?

Тази класация беше написана от една дама в този форум преди няколко години. От тогава знам че Рестилан е най пречистен от към хиалуронова киселина и отделните съставки които я задържат да не се разгради и тн. Рестилан са и първите пуснали на пазара хиалуронови филъри. След тях Джуведерм. Имам скрийншот в облака и някой ден трябва да вляза да го намеря защото не можах да открия конкретния пост. Там е обяснено по подробно. Теосиал спадаше във друга група след Р-н и Дж-м. Всички филъри имат различни добавки и това ги определя като по добри или по лоши защото не всичко се приема по еднакъв начин от организма. Знам само че при Теосиал новите динамични са по добри от класическия. Аз мога да говоря конкретно само за Neauvia. Ще ви кажа защо ми е фаворит. За разлика от гореизброените Нувия не е синтетичен.

Направо трябва да ми плащат за рекламата 😂👌
Относно хидратацията- няма филър който да няма тези свойства 😁защото хиалуроновата киселина задържа водата. Джуведерм задържа повече вода от другите изброени ако търсите такъв ефект.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 05:40 от aliasbarbara

# 563
Аз приключих с филърите в устните - 2 год  след последната ми интервенция имам нормално обемни устни и нямам нужда от повече ХК.

А преди дни когато посетих др естетичен лекар за консултация, той няколко пъти ме пита дали нямам и филъри в скулите JoyJoy Казвам му, че не,  а той с едно недоверие и пак си задава въпроса.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 08:08 от Фръц!

# 564
И аз на този етап спрях с филърите в устните.
Но поради факта, че след 4-5 поставяния на различни марки, при различни лекари, с различни техники, в края на първия месец след поставянето вече няма нищо от филъра 😕.

Иначе за 2-3 седмици се радвам на добра хидратация 👌, но .... за нула време изчезва при мен и след месец все едно нищо не е слагано.
Май само при Каляшева се разминах без никакви следи от убождания, в останалите случаи си имах доста видими синини за по 5-7 дни.

И странно как с възрастта прагът ми на болка пада - за неща, за които преди 2-3 години бих скочила смело, сега ме хваща едно шубе- чак не мога да се позная 🤪
Иска ми се микронидълинг да направя, ама нещо не ми стиска, страх ме е, че много ще боли 😬

# 565
Ам ха де! И аз де чудя какво се случва,защо  липсва всякаква хидратация,та чак болезнено.И това ако не съм намазала няколко часа балсам.Направо започват да парят устните и да опъват.Като все едно стоиш на вьтър и си облизваш устните,това не може да не се е случвало ва всеки,та това е усещането сега.А първия път беше точно обратното,дори балсам не ми трябваше,толкова розовки и хидратирани устни имах.Сега се чудя на лекар да отида вече.Защото отначало си казах,зима е,студено,от сезона явно,ще мине,но не!Вече на алергия ми прилича някаква

# 566
  • тук-там
Някой има ли опит с ELLANSE. Уж го хвалят като най-дълготраен, а е и от колагеностимулиращите.

# 567
Ам ха де! И аз де чудя какво се случва,защо  липсва всякаква хидратация,та чак болезнено.И това ако не съм намазала няколко часа балсам.Направо започват да парят устните и да опъват.Като все едно стоиш на вьтър и си облизваш устните,това не може да не се е случвало ва всеки,та това е усещането сега.А първия път беше точно обратното,дори балсам не ми трябваше,толкова розовки и хидратирани устни имах.Сега се чудя на лекар да отида вече.Защото отначало си казах,зима е,студено,от сезона явно,ще мине,но не!Вече на алергия ми прилича някаква
И при мен е така, а си сложих филъра последно главно с цел хидратация защото още обем си имах от стария... и този път нищо.
Ако нямам балсам около мен изпадам в паника.

# 568
Някой има ли опит с ELLANSE. Уж го хвалят като най-дълготраен, а е и от
Аз , слагам за обем .На два пъти през месец за да не се напомпа лицето излишно. Правих го преди година,  сложих от по-трайния, който е и по-скъп.Доволна съм.

# 569

Аз ги нареждам така:
1 Нувия
2 Рестилан
3 Джуведерм
4 Теосиал
За другите марки не съм наясно☺️
Много благодаря, със сигурност ще потърся къде предлагат Нувия и ще пробвам с нея. Това с животински произход не ми хареса 🤢

Общи условия

Активация на акаунт