Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 68 986
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
Имах такива топчета, разнасят се.След 10 дни ще се види устата как е, при мен се наложи корекция.

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 17:56 от ДХ3

# 601
Относно кокосовото масло и балсама при мен ефекта е само докато са на устните...когато го "изям" и пак са сухи а с Диора не е така.
А относно топчетата и неравностите много зависи 😁 при мен първия път си останаха и ги разграждах с хиалуронидаза 😒

# 602
На корекцията лекаря ми опипа устните мн добре за топчета и каза, че ако има ще ги спука,за да не останат вечно мои.
Според мен renji има топчета,които се получават там,където се излива филъра в началото,на мястото на боцването.Аз имах по цялата горна устна, точко където почва лигавицата.След месец се махнаха.

# 603
На корекцията лекаря ми опипа устните мн добре за топчета и каза, че ако има ще ги спука,за да не останат вечно мои.
Според мен renji има топчета,които се получават там,където се излива филъра в началото,на мястото на боцването.Аз имах по цялата горна устна, точко където почва лигавицата.След месец се махнаха.
Да,мойте на този етап ги усещам точно там където е боцкано,като по дебели уплътнения,на горната устна изчезнаха,но на долната си седят.

# 604
Да,мойте на този етап ги усещам точно там където е боцкано,като по дебели уплътнения,на горната устна изчезнаха,но на долната си седят.

Какъв филър сте ползвали?

# 605

Имам и максимайзера,и другите им гланцове,кухип последно и един на Герлен гланц,абсолютно нищо като ефект.А дори от максимайзера на тези сухи и възпалени устни,като сложа,става страшнооо.Пари,ужас.Ей тоя балсам на биодерма си ползвам от години,и сега в това положение само денонощно мазане с него ме спасява от самоубийство Simple Smile

# 606
Ето това е най -доброто, което съм ползвала за устни. Консистенцията е като вазелин.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 607
За мен синият балсам на Нивеа си остава най-доброто, червила не ползвам.

# 608
Момичета, от филърите ли ви стават такива сухи устните или по принцип си имате такъв проблем?

# 609
Момичета, от филърите ли ви стават такива сухи устните или по принцип си имате такъв проблем?
На мен след второ поставяне на един и същ филър.Първия път нямах никакъв проблем,напротив.

# 610
От балсамите на Нивеа ми остава отвратителен химичен вкус от устата към гърлото...пробвала съм няколко вида и все същото. Може не всеки да ги усеща тези миризми но за мен са ужасни 😂 същото се случва и с някой по скъпи марки гланцове...нз обаче коя точно съставка е виновна.
Относно филърите по нагоре писах че всеки хиалуронов филър прави по хидратирани устните защото самия хиалурон задържа водата 😁

# 611
Мисля че Мариета (Marietta) е нейна клиентка, може да сподели повече за работата ѝ.

Благодаря, но не откривам въпросната потребителка Simple Smile
Все пак, ако някой може да се включи с впечатления, ще съм благодарна. Така и не открих кой знае колко информация за Лекова.

# 612
  • в 1001-та нощ
Мисля че Мариета (Marietta) е нейна клиентка, може да сподели повече за работата ѝ.

Благодаря, но не откривам въпросната потребителка Simple Smile
Все пак, ако някой може да се включи с впечатления, ще съм благодарна. Така и не открих кой знае колко информация за Лекова.

Ето - мнението и потребителката.

# 613
Здравейте момичета, на 40 години съм и от година и половини си поставям ботокс на гневната бръчка. Само тя е видима и ме дразни. Ботокса ми го поставя една кожна лекарка в Бургас за 120 лв. Нямам възможност обаче да я посетя, а се налага ново поставяне (мина половин година и започнах да я виждам). Живея в София. Може ли да ме ориентирате как вървят цените тук и ако някой има впечетление от някой лекар да ми препоръча.

# 614
Може ли да ми препоръчате фотозащита за лицето, но нещо което може да се нанася върху охлузена кожа, която се възстановява (т.е предполагам не трябва да е козметичен продукт). Няма ми го най-горният слой кожа, мажа с антибиотик,  образуваха се корички, които на места паднаха, а на други скоро ще се случи.
Отдолу кожата е розово-червена,  подобно на след лазерен ресърфейсинг  (примерно). Имам мостри на Юсерин 50 и 50+ фотоейжинг контрол и пигмент контрол, но не смея да пробвам с тях.

Общи условия

Активация на акаунт