Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 68 955
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Фръц, аз се сещам за на биодерма единият цикабио, той е с 50 фактор и по принцип цялата серия е за след процедури.

# 616
И Neocica на Филорга мисля че е за след процедури.

# 617
  • Пловдив
Цикабио и от мен, чудесен е!

# 618
В клиниката на д-р Денкова разграждането е 100лв. Предпочитат да не прекаляват с хиалуронидазата и след седмица да се прецени дали има нужда още малко да се разгради, което не се доплаща. ✌
Никой не се включи да каже, че е правил разграждане на филър под очите. Аз малко се съмнявам това дали е филър или торбички. И защо се получава така да се налага разграждане не разбирам, някой ако е наясно? Не е сложен правилно за да мигрира или поради друга причина. Доста нерентабилно излиза слагаш филър за 500-600 лв. И след година още толкова плюс 200-300 за разграждане

# 619
  • София
+1 за Цикабио на Биодерма 50 spf през деня. Мисля, че има и без фактор, но аз след химичен пилинг в нас и нощем бях с крем Пантенол. Идеален е за възстановяване.

# 620
dete2, аз писах преди няколко седмици за един от несполучливите ми опити с филър. Под очите ми държа години, изглеждах подпухнала и съвсем ми се бяха затворили очите. Разградих го. Удоволствието ми излезе 800 лв, плюс известна сума за консултации с лекари.
Момичета, аз отново бих искала да питам - има ли риск, свързан със слепота,/засягане на очен нерв или артерия при инжектиране на Restylane Vital Skinbooster или вид мезотерапия?

# 621
Martina ти с какъв филър си била? Аз съм с restylane refyne втора година. Имах едни доста видими линии и с филър се получи добре, но може би след първата година започна т. н мигрира е на филър и леко се смъкнат надолу не е толкова зле, но линиите започват да се забелязват и ще трябва да ги пълня. В хил клиник и в dermal lase centar работят с
TEOSYAL Redensity в областта под очите та си мисля да не е проблема в филъра. Но в derma lase не знам кой е добър в поставянето на филър, нямам отзиви за там. В хил клиник ходих при Валя нова, но преди да реша ще искам да се консултирам и с Ванеска

# 622
Да, на мен ми разградиха филъра под очите (Реденсити 2) в клиниката на д-р Денкова.
Никак не ми се искаше, че пари бях давала за запълване и ми се струваше тъпо пак да плащам, за да разграждаме.
Но се консултирах с няколко лекари и всички бяха единодушни да не се надявам, че ще се разнесе от самосебе си и има нужда от хиалуронидсза.

# 623
Blue, болезнено ли е разграждането в тази зона?

# 624
Не, не ме боля изобщо

# 625
Да, на мен ми разградиха филъра под очите (Реденсити 2) в клиниката на д-р Денкова.
Никак не ми се искаше, че пари бях давала за запълване и ми се струваше тъпо пак да плащам, за да разграждаме.
Но се консултирах с няколко лекари и всички бяха единодушни да не се надявам, че ще се разнесе от самосебе си и има нужда от хиалуронидсза.
А разграждането и поставянето на нов филър може ли да стане в един ден? И как протича това разграждане?

# 626
dete2,  с Juvederm бях. Точно кой вид обаче не си спомням. Разграждането е най-добре да се прави по малко, ако е необходимо повече пъти.
Доколкото съм запозната не може в един ден разграждане и пълнене. Изчаква се 2 седмици и след това, ако е необходимо или се доразгражда, или се запълва с филър.

# 627
При мен инжектираха със спринцовка на 2-3 места под всяко око хиалуронидаза.
Не е редно веднага след това да се сложи и филър, тъй като действието и продължава още 1-2 дни. За поставяна на следващ филър най-добре да се изчака седмица-две.

# 628
  • в 1001-та нощ
Да, чакат се 2 седмици - от разграждането до новото поставяне.  Какъв е смисълът от ново поставяне, ако резултатът след време ще  същият? По-малко количество ли се предвижда?

Тези, които сте разграждали под очите - какво беше поставеното количество? Аз не съм убедена дали фолърът мигрира, или по-скоро тъканите се отпускат, и всичко слиза надолу.

# 629
При мен беше 1м.и даже май поставен на два пъти през седмица. Може и да си права, че може и да е в следствие на отпускане.
Ами ако не поставя пак филър няма да мога по друг начин да запълния хлътването. При вас как беше след разграждане сложите ли пак? Но може би ще изчакам още няколко месеца

Общи условия

Активация на акаунт