Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 68 953
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
При мен след разграждането сложиха съвсем малко количество бустер (0,4) на мааалко по-различно място.
След като го сложиха, донякъде съжалих-струва ми се, че след прецизно разграждане може да се получи желаният резултат и да не се бърза с ново запълване.
Много е неприятно това въртене -филър, разграждане-пак филър...

# 631
Относно филърите под очите, навремето сложих Риденсити 2 и нямах никакви проблеми, стана много добре. Следващият път обаче докторката ми сложи Белотеро и ми се появиха нещо като торбички. Тя предложи да ги разгради, но аз така и не отидох и след около месец се разсеяха сами. Сега вече ми е много наложително пак да слагам и ми е притеснено, но няма как.

# 632
Здравейте!

Включвам се и аз в темата, изчетох всичко написано от 2018 година  насам Simple Smile . За сега нямам корекции освен няколко пъти химически пилинг.
Този петък ми предстои Accent Pixel RF и мезотерапия при д-р Ванеска с цел заличаване на малки петънца от пъпки и широки пори по лицето, ще дам после отзиви. Мъжът ми съм го записала отново в Хил Клиник другата седмица за ботокс на чело и гневна бръчка. За протокола - аз съм на 33, той на 38.
Обмислям поставяне на 0.5 или 1 мл ХК в устни, като от изчетеното от предходните теми съм набелязала следните лекари:
-Георгиевски
-Джалдети
-Каляшева
-Ванеска

Като ХК се колебая между
-Рестилайн
-Жувидерм Волифт
-Реденсити
-Револакс

Моля, ако някой има опит с поне двама от изброените лекари или с поне две от изброените ХК, да даде обратна връзка от кое е по-доволен. Търся естествен ефект, по възможност без образуване на топчета и хематоми и без загуба на моя контур.
И още един въпрос- наблюдавам, че при някои жени има едно подуване на горната устна след няколкократно поставяне на ХК, знаете ли от какво се получава и как може да се избегне? Този ефект не ми допада, искам да си запазя сегашните линии на лицето, само с малко повече обем на устните.

# 633
Здравейте!

Включвам се и аз в темата, изчетох всичко написано от 2018 година  насам Simple Smile . За сега нямам корекции освен няколко пъти химически пилинг.
Този петък ми предстои Accent Pixel RF и мезотерапия при д-р Ванеска с цел заличаване на малки петънца от пъпки и широки пори по лицето, ще дам после отзиви. Мъжът ми съм го записала отново в Хил Клиник другата седмица за ботокс на чело и гневна бръчка. За протокола - аз съм на 33, той на 38.
Обмислям поставяне на 0.5 или 1 мл ХК в устни, като от изчетеното от предходните теми съм набелязала следните лекари:
-Георгиевски
-Джалдети
-Каляшева
-Ванеска

Като ХК се колебая между
-Рестилайн
-Жувидерм Волифт
-Реденсити
-Револакс

Моля, ако някой има опит с поне двама от изброените лекари или с поне две от изброените ХК, да даде обратна връзка от кое е по-доволен. Търся естествен ефект, по възможност без образуване на топчета и хематоми и без загуба на моя контур.
И още един въпрос- наблюдавам, че при някои жени има едно подуване на горната устна след няколкократно поставяне на ХК, знаете ли от какво се получава и как може да се избегне? Този ефект не ми допада, искам да си запазя сегашните линии на лицето, само с малко повече обем на устните.
Предполагам е от прекаляване, слагена на филър прекалено често, техниката която ползва самият доктор, това разбира се е не професионалното ми мнение.

# 634
  • Нидерландия
@Gebura:... Търся естествен ефект, по възможност без образуване на топчета и хематоми и без загуба на моя контур.
И още един въпрос- наблюдавам, че при някои жени има едно подуване на горната устна след няколкократно поставяне на ХК, знаете ли от какво се получава и как може да се избегне? Този ефект не ми допада, искам да си запазя сегашните линии на лицето, само с малко повече обем на устните... "

Tова всички го искаме но ми се струва от наблюдения около мен, че след многократно периодично слагане на Филъри и ботокс в дългосрочен план ставаме на" маймунски дупета"!
Аз за това реших да се спра навреме и повече да не коригирам.
Вие сте още в началото на" пътешествието си" и моят скромен съвет е да слагате  по -малко и през колкото се може по дълги периоди.

# 635
А защо се отпускат тъканите?

Да, чакат се 2 седмици - от разграждането до новото поставяне.  Какъв е смисълът от ново поставяне, ако резултатът след време ще  същият? По-малко количество ли се предвижда?

Тези, които сте разграждали под очите - какво беше поставеното количество? Аз не съм убедена дали фолърът мигрира, или по-скоро тъканите се отпускат, и всичко слиза надолу.

# 636
А защо се отпускат тъканите?

Да, чакат се 2 седмици - от разграждането до новото поставяне.  Какъв е смисълът от ново поставяне, ако резултатът след време ще  същият? По-малко количество ли се предвижда?

Тези, които сте разграждали под очите - какво беше поставеното количество? Аз не съм убедена дали фолърът мигрира, или по-скоро тъканите се отпускат, и всичко слиза надолу.
Отпускат се от възраста. Но при мен не е от това, установих че се е измести по към края на окото а не е слязън надолу. Ще изчакам няколко месеца да видя как ще се развият нещата преди да слагам нов

# 637
  • Пловдив
Относно филърите под очите, навремето сложих Риденсити 2 и нямах никакви проблеми, стана много добре. Следващият път обаче докторката ми сложи Белотеро и ми се появиха нещо като торбички. Тя предложи да ги разгради, но аз така и не отидох и след около месец се разсеяха сами. Сега вече ми е много наложително пак да слагам и ми е притеснено, но няма как.
И аз съм сега с Белотеро и изобщо не съм доволна,хем сложихме общо 0,5 мл.под очите.Появиха ми се отоци от него,но не като торбички,а в горната част на бузите.Много ми е неприятно, особено си личи по снимки,а мина вече почти година.Скоро трябва да ходя за подновяване на ботокс и ще се консултирам с докторката какво може да се направи,готова съм и на разграждане,ако няма друг начин.

# 638
Gebura, аз имам опит с Каляшева и Георгиевски.
Георгиевски - слага прекалено много филър и се опитва да пробутва ненужни процедури. Устни при него не съм правила, но съм виждала негови и не ми харесват. Лично на мен ми напълни ненужно бузите с 1 мл филър и бях като подпухнала.
Каляшева. Правила съм устни. Ами, добре станаха, прави макс 4 убождания, но разлива филъра и над контура (отива в кожата между носа и устните). Не умее да прави контур, само пълни за обем.

Аз бих ти препоръчала д-р Трендафилова. Устните ми са невероятни, по-хубави не си ги и представях. Аз за устни съм най-доволна от Juvederm Ultra или Juvederm Smile. Останалите са ми твърди и няма този естествен, пухкав ефект. Juvederm Voluma-та също според мен не е ок за устни (имах го него в бузите).
Ако искаш ми пиши на лично да изпратя снимка на устните.

Аз да кажа и за скулите - момичета, възхитена съм. Просто разликата от това, което ми направи Георгиевски и резултатът от Трендафилова е на светлинни години. Изобщо не личи, че имам нещо в скулите, но изражението ми се промени, стана ... по-луксозно, разкраси ме. Вече нямам хлътванията в зоната на назото, които ме дразнеха. Просто съм възхитена. Който ме види ми казва колко съм се разхубавила, но не забелязва защо Grin Аз казвам,ч е е от фон дьо тена.

Само тоя пуст ботокс пак взе да ме отпуска и много ме дразни, въпреки че веждите ми все още си стоят повдигнати.

Аз нещо забелязвам отпускане в областта на корема, точно долната част, която с тренировки не може да се оправи. Преди време бях правила LPG, но като че ли нямаше кой знае какъв резултат. Какъв апарат да пробвам и дали само с вендузи може да се смъкне това, плюс тренировки? Venus Legacy-то май е прекалено скъпо и не дава резултат?
Гледах на Денков (сина на Денкова) склиптурирането на тела. Прекрасни резултати показва, но на една позната и направи херния, след като я изгори, при липосукция на корема. Така че се отказвам от идеята за Денков.

# 639
От изброените лекари съм посещавала Ванеска и е лекар, който е спечелил доверието ми.
Каквото и когого да избереш,  не искай контур. От него се обръщат гадно устните и е една от причините за обема над устната. Другите са техниката на лекаря и миграцията на продукта.

Марка филър не мога да препоръчам, понеже всеки следващ е имал за основа предходно слаганите и няма как да ги сравня реално. Избери някой по-мек, Револакс си го харесвам много, но като че ли не е ок за старт.

# 640
  • Стара Загора
Може ли някой да качи произволна снимка на контурирани устни?

# 641
При усмивка, гледано в профил, устните не се разтеглят еластично, а контурът им се вдига нагоре и прави ъгъл.

# 642
Аз пък бих казала да иска контур, но от лекар който умее да го прави, за да избегне точно разливането на филъра отгоре. На мен само по този начин не ми се разлива.

# 643
На мен ми бодяха точно по очертанието на устните ми. Може с времето да са се променили техниките, минаха години от първото ми поставяне.

# 644
Поставяла съм филър под очите при д-р Ванеска. Първият път, преди 5г., може и повече. Спомням си че ми го препоръча като нов продукт. Това което борех, бяха бръчките под очите, които ми се появяваха като се усмихна. Нямах хлътвания, сенки или торбички. Чесно казано не видях ефект, въпреки че тя ме убеждаваше в противното.
 След година и половина, отидох за друга процедура и пак я попитах за тези бръчки. Предложението й отново беше за филър, според нея стария се бил разградил. Сложихме отново и това беше грешката..След седмица ми се появи, нещо като торбичка. Само под едното око, по-скоро към скулата. Исках да го разградим, мнението й беше , че той сам ще изчезне. Е... това така и не се случи .
 В последствие разбрах, че е минало времето в което, може да бъде разграден. С годините става по-видимо, тъй като кожата се отпуска.Сега вече и  бръчките ми под очите, не се появяват само когато се усмихна, но това не е от филъра, а от възрастта... ха-ха
 Някакви препоръки за тази зона , но без филър ?

Общи условия

Активация на акаунт