Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 68 951
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
Алекса, аз имам филър под очите, точно защото имам по една бръчка под вяско око и много ме дразнят. Общо взето като ходих беше не може там ботокс трябва филър, после амя то с филър там не може. И общо взето имам един филър дето и аз не знам за какво ми е. Със скинбустър ми ги бяха третирали успешно тези бръчки, вероятно защото все пак той се поставя по-повърхностно. Сега от едно прп под очите виждам разлика, но не знам колко траен би бир резултата само от него.

# 646
Може ли да ми препоръчате фотозащита за лицето, но нещо което може да се нанася върху охлузена кожа, която се възстановява (т.е предполагам не трябва да е козметичен продукт). Няма ми го най-горният слой кожа, мажа с антибиотик,  образуваха се корички, които на места паднаха, а на други скоро ще се случи.
Отдолу кожата е розово-червена,  подобно на след лазерен ресърфейсинг  (примерно). Имам мостри на Юсерин 50 и 50+ фотоейжинг контрол и пигмент контрол, но не смея да пробвам с тях.

Много съм доволна от фотозащитата на Kiehl's. Всъщност не само. Отвориха наскоро магазин в Парадайс.
Доволна съм от почистващите средства за мазна кожа и серума с вит. Ц, както и лосиона им 50 фактор - с лека текстура, матира кожата, има цвят. Нещо като CC крем е. Лично аз съм очарована, моята кожа се влияе отлично.

# 647
  • Sofia
Момичета, виждам, че сте зачекнали темата за контура, а тези дни точно обмислях да ви питам нещо в тази връзка. Какво мислите за тези устни:

Скрит текст:

?

Допада ли ви контурът или смятате, че е прекалено изразен?

# 648
Като поничка, ужас..! На мен не

# 649
Момичета, виждам, че сте зачекнали темата за контура, а тези дни точно обмислях да ви питам нещо в тази връзка. Какво мислите за тези устни:

Скрит текст:

?

Вярно,че всеки си има вкус де,ноо от мен също твърдо Не.Изглеждат точно,като поничка.

# 650
  • Нидерландия

Скрит текст:

?

О боже! Недейте, моля ви не се обезобразявайте така. Това не можеш да го разбереш кое е Горна устна и кое долна Simple Smile... Между другото подобен ефект за контур се постига със молив, гланц и хайлайтър. Потърсете във YouTube.

# 651
За мен ето това е прерфектен резултат
Скрит текст:

Скрит текст:

# 652
Днес попаднах на тези устни:

# 653
При усмивка, гледано в профил, устните не се разтеглят еластично, а контурът им се вдига нагоре и прави ъгъл.
аз винаги съм имала това обръщане при усмивка и преди хиалурона 🤷
Относно препълнените устни като поничка които е качила дамата или както аз им викам "наденици" съм твърдо против...не се прави така. Ако някой иска изразен контур трябва да е само в средата на "купидоновата дъга" прикачвам снимки

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 00:35 от aliasbarbara

# 654
  • Стара Загора

Тук контур има ли?
При всички ли има дъга от подуване около ъгълчетата и временно ли е това?
Тези ще ми служат за това, което не искам върху себе си. Страх ме е от приказката едно си баба знае, едно си баба прави, така че Др. “Джелати”за мен отпада ...

# 655

Тук контур има ли?
При всички ли има дъга от подуване около ъгълчетата и временно ли е това?
Тези ще ми служат за това, което не искам върху себе си. Страх ме е от приказката едно си баба знае, едно си баба прави, така че Др. “Джелати”за мен отпада ...

Според мен тук има препълване на кожата над реалния контур на устната 😂 ще спадне малко но формата ще си остане такава неправилна 😁 ето затова не ми харесва как ги правят в бг 🙄 и много мразя когато горната устна е по голяма..трябва да са горна 1:1.6 долна

# 656
  • В.Търново
Подкрепям напълно последното мнение.Такъв вид устни изглеждат като патешка човка.За съжаление повечето устни тук в България ги правят такива.

# 657
Момичета, ужасни устни сте показали..

# 658
  • Бургас

На мен от всички ето тези ми харесват, от поста на Milla_11
 Моите са нещо подобно като форма естествени, не съм слагала нищо до сега (но искам малко за контур и пухкавост), само долната ми е по-плътна и малко по-голяма и точно нещо такова искам да ми станат като сложа, моя контур също не е толкова изразен като нейния ...

# 659
Може би съм пристрастна, но според мен руските лекари са най-добри в моделирането на лица и в поставянето на филъри.
Кога ще стигнем тяхното ниво ? Иска ми се много.

Общи условия

Активация на акаунт