Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 68 964
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, скоро си взех от тези балсами, които “подуват” устните магически. Бях убедена, че е пълна глупост, но го взех заради добрата му хидратация. За моя изненадан ефект ИМА. Устните наистина са по-пухкави поне 5-6 часа. Притеснява ме обаче дали някоя от съставките на подобни продукти не разграждат хиалурона, който имам в устните. Определено има силно действие.Чувала ли сте нещо по въпроса?
Може ли линк към вашият?
https://evelinecosmetics-bg.com/mobile/product/details?Id=655&langId=0 Супер евтин, върви в комплект със скаб за устни, с много приятни аромати

# 586
Някой има ли опит с ELLANSE. Уж го хвалят като най-дълготраен, а е и от колагеностимулиращите.
Аз слагах и то при д-р Чолакова в началото на ноември резултат нула.
И аз така не виждам ефект от него.
Друго ме вълнува, трябва да попълня хлътвания под очите правих го при Трендафилов преди две години, ходих при Валянова на консултация и тя каза, че има остатъци от филтъра и ако тя ми поставя филър първо ще трябва да разгражда старият и тогава да поставя нов. Забравих да питам това разграждане дали се заплаща? При вас налагало ли се е това разграждане за под очите имам предвид?

# 587
  • в 1001-та нощ
Обичайно се заплаща.

# 588
На повечето места разграждането струва 300 лв

# 589
В клиниката на д-р Денкова разграждането е 100лв. Предпочитат да не прекаляват с хиалуронидазата и след седмица да се прецени дали има нужда още малко да се разгради, което не се доплаща. ✌

# 590
Като заговорихте за пари да си кажа как се стресирах аз от цените при Драголов в Бургас. Преглед  (моето беше поглед) - 70лв,  поправка на устни правени другъде - 800лв Mask уж нося на цени. ...ама не очаквах 70 лв да ми поискат за 6мин поглед. И квито са факири току ме бяха нагласили за втората услуга, а съвсем по друг повод инцидентно го посетих. Определено не ми допадна този лекар и не бих правила нищо там. От чутото и на рецепция си направих извода, че са просто печалбари и то от безскрупулните.

# 591
  • Бургас
За Бургас е много трудно с докторите принципно..... Sad
За цени да не говорим, дори разни тотално неизвестни са с тарифи....
Тук таме има нещо читаво, и то там трябва месец да чакаш за час.

# 592
  • София
Здравейте,някоя дама да е поставяла мезоконци BIJOU и дали е доволна🤔

# 593
Гланцът на Dior има ли онзи парещ ефект на другите подобни за обем? И аз имам притеснение за съдържанието. Пробвала съм някакви дрогерийни, но ми беше доста неприятно усещането, ефект не видях и заминаха в коша след 2 опита да ги изтрая. Никога не използвам тестерите в магазините по обективни причини, а  Диорчето е скъпичко за проба-грешка.

Предвид тези които съм пробвала чувството е минимално слабо хладно като мента Simple Smile ако сте пробвали този на Ейвън ами по слаб и от него е на усещане... Аз примерно не мога да търпя този на TooFaced ужасно горещ и миришещ силно на нещо химично...то бива химия ама за 70лв така ме изгори 😒 На мен Диора даже ми ги увеличава с редовно ползване. За него съм сигурна че няма да го разгради но и козметиката не влиза в толкова дълбоки слоеве на кожата колкото е филъра. Имам и домашна машинка за лице с ток (като тези за кавитация на тялото) и тя също не ми го разгражда.

# 594
Търся мнения за д-р Лекова? Знам, че преди е работила в няколко клиники, включително в тази на Денкова, чийто клиент съм в момента. Интересувам се в посока филъри.

# 595
Мисля че Мариета (Marietta) е нейна клиентка, може да сподели повече за работата ѝ.

# 596
Може ли снимка/линк на този гланц на Диор.Моите устни естествено за плътни и големи,но кожата им е суха.Пробвам с кокосово масло,с мед,с балсами...за кратко се оправят.Никога не съм ползвала червило.Смятам да пробвам с този гланц,но ми излязоха варианти,искам да знам точния

# 597
# 598
  • в 1001-та нощ
Dior имат Maximizer за устни и за мигли. Внимавай само за това - да вземеш този за устни, а не този за мигли, който изглежда, като спирала.

# 599
Момичета минаха пет дни от поставянето на филър в устните  ,но на места все още ми седи на топчета,освен това устните ми днес хич не са еднакви,лявата полвина на долната и горната са различни от десните.Знам,че резултата ще след 14 ден ,но да питам все пак на някой случвало ли му се е и изравнили ли са се.Долната устна от едната страна седи все едно ми излиза херпес подута,така  я и усещам.

Общи условия

Активация на акаунт