Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 69 083
  • 762
  •   1
Отговори
# 150
Около 450-500 лв са при нея Жуведем.

# 151
  • София
Аз пък не бих отишла на място за 150-200 лв. В крайна сметка освен филъра,човек си плаща за доктора,опита му,обученията и квалификацията му. Става въпрос за лице,а за мен тук парите не са фактор. Не може да си позволиш да рискуваш да станеш някакъв ужас в лицето,просто защото някъде е евтино..

# 152
  • София
Току що видях промоция на мезо ботокс за цялото лице, използвам ботокс в зоната около очите и чело и съм много доволна, но никога не се бях замисляла да слагам и на други места. Рекламират го за свиване на пори, заглаждане на неравности, задържане на контура и все хубави неща. Някой, ако е слагал ще се радвам да сподели мнение

beti76 Къде е тази промоция?
Промоцията е в болница Здравето, 250 лв за цяло лице мезо ботокс, но не помня срока, който важеше. Мернах рекламата преди 3-4 дена, никога не съм ги посещавала и нищо не съм чувала като мнения за тях.

# 153
  • Стара Загора
Аз пък не бих отишла на място за 150-200 лв. В крайна сметка освен филъра,човек си плаща за доктора,опита му,обученията и квалификацията му. Става въпрос за лице,а за мен тук парите не са фактор. Не може да си позволиш да рискуваш да станеш някакъв ужас в лицето,просто защото някъде е евтино..

Съгласна съм, никога не съм си позволявала евтини нещица, щото ми излизат скъпо после.
Докторката е с многогодишен опит в дерматологията и с много положителни отзиви. Направо ме учуди тази цена...
Вашите доктори приличат ли на карикатури от многото намеси, мен това ме плаши много, само като ги загледам в лице и се моля някой ден да Не приличам на тях.
Др Валянова също прави процедури в Стз. Някой с отзиви за нея?

# 154
Има отзиви за Валянова назад в темите.Аз не я харесвам.

# 155
  • Стара Загора
Е може още някой да се включи, нали така Simple Smile

# 156
В Ст.Загора работи и Др Джалдети .
Доколкото знам е добра докторка.

# 157
Е може още някой да се включи, нали така Simple Smile
Разбира се, казвам го като информация.За мен е комерсиален лекар с незаинтересовано отношение към пациента.
Като дерматолог може и да е добра, нямах много време да разбера, защото спрях да я посещавам.

# 158
А за Каляшева някакви отзиви?

# 159
А за Каляшева някакви отзиви?
И за нея може да се намери с търсачката.Доколкото помня хората се изказваха положително.

# 160

И отговор от  Официална позиция на "Дентална асоциация за лицеви разкрасителни минимално инвазивни процедури , относно това защо Денталните лекари ИМАТ право да инжектират филъри, ботулинов токсин, конци и др.
в кожа и подкожните тъкани

https://www.instagram.com/p/B8E1OSHJ82q/?utm_source=ig_web_copy_link

# 161

450-500 за 1мл или 0,55мл?

# 162

Не съм сигурна, попитайте я едва ли хапе .

# 163

Не съм сигурна, попитайте я едва ли хапе .
Най-вероятно е за 1мл.  Няма как 0.55 да е 500лв.

# 164
Момичета,

някой да има опит с VASER Lipo при д-р Денков?

А какво по-конкректно Ви интересува? Моят опит е доста скорошен и вероятно няма да съм напълно полезна, ако става въпрос за резултати. А и има голяма разлика за голяма или малка площ става въпрос, на тяло или лице и т.н. От разговорите с него и персонала съм установила, че нещата протичат много различно.

Общи условия

Активация на акаунт