Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 69 073
  • 762
  •   2
Отговори
# 195
Здравейте, има ли някой, който успешно да е премахнал микроблейдинг или друг вид перманентен грим?
Аз съм премахвала дебели тъмни вежди, при мен паднаха още от първата процедура на 90%, предполагам защото не бяха положени дълбоко в кожата (бяха правени с машина иначе) и също така бях с бои за перманентен грим, които просто с времето се измениха в сив/син цвят. Махнах ги в Цитмед.
Иначе в момента PicoSure е най-новия лазер за премахване и на перманентен грим и на татуси, като нещата при него се случват много по-бързо (мисля, че една процедура с него се равнява на три с обикновен), има го в Дерма Акт в София и АтаДерма в Пловдив, не знам за други места. При него се махат дори и стари татуси много успешно, т.е. за веждите със сигурност ще работи, особено при микроблейдинг, предвид това, че той се полага по-повърхностно.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 17:40 от blackwolfie

# 196
Здравейте, има ли някой, който успешно да е премахнал микроблейдинг или друг вид перманентен грим?
Аз съм премахвала дебели тъмни вежди, при мен паднаха още от първата процедура на 90%, предполагам защото не бяга положени дълбоко в кожата (бяха правени с машина иначе) и също така бях с бои за перманентен грим, които просто с времето се измениха в сив/син цвят. Махнах ги в Цитмед.
Иначе в момента PicoSure е най-новия лазер за премахване и на перманентен грим и на татуси, като нещата при него се случват много по-бързо (мисля, че една процедура с него се равнява на три с обикновен), има го в Дерма Акт в София и АтаДерма в Пловдив, не знам за други места. При него се махат дори и стари татуси много успешно, т.е. за веждите със сигурност ще работи, особено при микроблейдинг, предвид това, че той се полага по-повърхностно.

Благодаря, май съм се насочила към picosure, но не намирам почти никакви снимки, а знам, че някой лазери не повлияват всички цветове и веждите стават червени

# 197
Скрит текст:
Аз съм премахвала дебели тъмни вежди, при мен паднаха още от първата процедура на 90%, предполагам защото не бяга положени дълбоко в кожата (бяха правени с машина иначе) и също така бях с бои за перманентен грим, които просто с времето се измениха в сив/син цвят. Махнах ги в Цитмед.

Благодаря, май съм се насочила към picosure, но не намирам почти никакви снимки, а знам, че някой лазери не повлияват всички цветове и веждите стават червени
Специално този лазер хваща и коректорите (бели/телесни цветове), но за червенината - нормално е да я има известно време, хем заради новата кожа, която розовее, хем заради пигмента. По принцип кожата ни има лек сивеещ филм, който всъщност е цвета на епидермиса, затова когато ни зараснат вежди/татуси, цветовете не са така ярки, т.е. докато заздравее мястото хубаво може да розовее малко.

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 19:40 от blackwolfie

# 198
Дами спешно ми трябва вашето мнение. Предстои ми операция на гърдите при Др Мартин Генов. Някоя да сподели мнения ?

# 199
Здравей, и аз имам същото отпускане, бузите ми хлътнаха и от двете страни на брадичката ми се получават като торбички...чудех се филърите не помагат ли, за конци ми е рано сякаш, на 37 съм, но адски взе да ме дразни това отпускане, направо се вманиачих...но не съм слагала филъри още.
Декември сложих 0,5 в устните и никой не забеляза, освен приятелката ми, която е козметичка. Но и тя не забеляза филъра в скулите. Grinning Сега си записах час за конци, но още обмислям какви. Имам отпускане на кожата от страни на брадичката. Дайте съвет.

# 200
Привет, момичета,
Имам някои въпроси:
Чували ли сте от д-р Олеся Велинова?
Имате ли отзиви за филъри, мезотерапии и прочие?

Във един салон Vintage Dolls Aesthetic Center идва д-р Мартин Желязков и качват много красиви устни, правени от него.  Имате ли впечатления, защото аз нищо не съм чувала за него?

# 201
Здравей, и аз имам същото отпускане, бузите ми хлътнаха и от двете страни на брадичката ми се получават като торбички...чудех се филърите не помагат ли, за конци ми е рано сякаш, на 37 съм, но адски взе да ме дразни това отпускане, направо се вманиачих...но не съм слагала филъри още.
Декември сложих 0,5 в устните и никой не забеляза, освен приятелката ми, която е козметичка. Но и тя не забеляза филъра в скулите. Grinning Сега си записах час за конци, но още обмислям какви. Имам отпускане на кожата от страни на брадичката. Дайте съвет.

Аз сложих филъри за първи път на 48 /декември/. Тези в скулите помагат за назолабиалните. Но имах рязко отслабване преди около година. Това тотално ми скапа лицето, освен ЕГН-то де Grinning Ще видя в петък какво ще кажат специалистите за конците.

# 202
  • София

Аз сложих филъри за първи път на 48 /декември/. Тези в скулите помагат за назолабиалните. Но имах рязко отслабване преди около година. Това тотално ми скапа лицето, освен ЕГН-то де Grinning Ще видя в петък какво ще кажат специалистите за конците.

Ще чакам отзиви за конците, защото и аз съм замислила слагане... но все още не знам какви и при кого.

# 203
  • София
Търси се добър крем, за след операция (месец- два ; отнемане на парче кожа - събрана, стои като съшито без кръпка.. опънато, длант) - и за пръсти - заглаждащо

Чувал съм за ЗЕРАДЕРМ УЛТРА гел, Кело кот

Ако не те притеснява цената бих препоръчала тези силиконови пластири. Може да се мие и да се поставя отново при нужда. Използвахме ги при шит белег на лицето при дете и доста помогна, но както всяко едно нещо се иска постоянство. Народен лек е свинската мас, но чиста от някоя баба. Simple Smile при майка ми на 95% заличи белег от гушата. Успех!
 https://apteka.framar.bg/30018971/%D1%86%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B … C-6-%D1%81%D0%BC-

# 204
Здравейте! Пиша до момичетата от Плевен или София. Знаете ли лекар/стоматолог, който поставя филъри в устните с упойка, която да не е лидокаин крем, а дентална упойка например. Много ще се радвам, ако ми кажете от кое място сте доволни. ☺☺

# 205
  • при Arctic Monkeys
И за какво ви е тая дентална упойка, да деформира тъканите ? Никой нормален лекар не слага вече дентални упойки.

# 206
Здравейте дами, да ми препоръчате добър доктор за поставяне на хиалурон за град софия  ?

# 207
  • София
Др Чилингирова в Дерма акт Simple Smile
Здравейте дами, да ми препоръчате добър доктор за поставяне на хиалурон за град софия  ?

# 208
Др Чилингирова в Дерма акт Simple Smile
+1

# 209
И за какво ви е тая дентална упойка, да деформира тъканите ? Никой нормален лекар не слага вече дентални упойки.
Може ли да обясните повече как точно ги деформира защото аз от както сложих филър с такава и се родих и не мога да си представя да се върна на крем.?

Общи условия

Активация на акаунт