Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 32

• 69 023
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
  • при Arctic Monkeys
И има ли ефект за лице, какъв е ?

# 256
  • София
Според мен една мезотерапия ще има по-добър ефект.
Доколото знам обаче за нея има нужда от минимум 4-6 процедури. Може да пробвам, но след лятото. Сега ми се искаше нещо лвко освежаващо до 150 лв, а доколото видях в клиниките това е 1 процедура. Предполагам, че от една няма да има ефект или бъркам?

# 257
  • Бургас
И има ли ефект за лице, какъв е ?
За сега само с хиалурон го ползвам. Полажителен е ефекта. За мен-безболезнен, безиглен.

# 258
Аз пък съм учудена, че толкова е боляло. Имам дерма пен у дома и в началото честичко си слагах в устните, докато не смених филъра. Преди която и да е процедура не пия кафе, защото обостря нервните окончания.

РЕД, каква точно ампула си слагаше и за уголемяване на устни или само хидратация? И аз имам дермапен и се интересувам.

# 259
  • Бургас
РЕД, каква точно ампула си слагаше и за уголемяване на устни или само хидратация? И аз имам дермапен и се интересувам.
Ето от това не съм доволна и си слагах, а този съм решила в петък да си сложа. Обичайно е петък, след работа, та да може насиняване или оттоk да отмине.

# 260
За дерма пен или хиалурон пен говорите?

# 261
Ето от това не съм доволна и си слагах, а този съм решила в петък да си сложа. Обичайно е петък, след работа, та да може насиняване или оттоk да отмине.

Исках да ти пиша лс, но не успях. Тези филъри ги слагаш с дерма пен, така ли?

# 262
Здравейте, моля дамите правили тези процедури да споделят своя опит и мнение - ефект, продължителност на ефекта, има ли болка 😇

# 263
# 264
Здравейте, предстоят ми няколко по-сериозни хирургични интервенции тази година и ми се ще да съчетая някоя от тях и с липофилинг на устни, не ми се занимава с филъри повече. Моля за препоръка на лекар, който предлага процедурата.

# 265
Др Регина Хатър ( Началник на отделението по пластично-възстановителна и естетична хирургия в Уни Хоспитал Панагюрище, страхотна болница)). Цени .
800 лв е при нея .

Доколкото знам работи в Пловдив, Пазараджик и Панагюрище/.

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 13:54 от alethea

# 266
Здравейте, предстоят ми няколко по-сериозни хирургични интервенции тази година и ми се ще да съчетая някоя от тях и с липофилинг на устни, не ми се занимава с филъри повече. Моля за препоръка на лекар, който предлага процедурата.

Ильо Стоянов и Николай Георгиев също прявят. Имам позната правила при Стоянов устни и резутата е супер, друга правила лице-доста зле се е получило според мен

# 267
Някой да е пациент на тази клиника и да даде отзиви:
https://www.vderm.bg/ценоразпис/

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 15:13 от ДХ3

# 268
За дерма пен или хиалурон пен говорите?

Дермапен е страхотна процедура, но за хиалурон пен въобще не съм чувала. Може ли малко разяснения?

# 269
  • София
Някой да е пациент на тази клиника и да даде отзиви:
https://www.vderm.bg/ценоразпис/

Клиниката е на Шаркови. Мисля, че държат доста високо ниво. Какво те интересува?

Общи условия

Активация на акаунт