Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 930 744
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 14 250
Много са зле нещата в Италия.

# 14 251
  • Germany
Може би вече го изпробват, знам ли....

Лотар Вийлър го каза в прав текст.

Може ли линк?

# 14 252
Къде ги четете тия конспирации за германците?
А дано са измислили нещо !

Те казват, че работят по лек срещу Короната. Конспирации не знам. Пише из немските медии, че може скоро да има лек. Работят!

# 14 253
Аз смятам са ни адекватни мерките. Кой друг си затвори училищата и забрани толкова неща? Италианците позакъсняха. Само не знам премиера, защо не прие предложението на щаба, да се затворят тези райони.

# 14 254

Два пъти вече го поствах, снощи извадих и цитата.

# 14 255
  • София
Следя внимателно развитието на заразата в Саудитска Арабия. От първите 2 до последните 4 случая, с които стават общо 11 /единадесет/. Това за многомилионната "изостанала" държава до епицентъра Иран. Впечатлена съм от бързите, крайни и безкомпромисни мерки с прогресиращи ограничения при всеки нов случай, стройната организация и ясна комуникация - първо, второ,....десето. Сравнявам с нашето "мийте си ръцете" и ми иде хем да рева, хем да се смея, хем да си скубя косите. Да взема да преведа и изпратя на нашия щаб чуждия план за контрол преди случаите от 4 да са станали 104 - тъй както ни уверяват, че нямало значение кое е нулевият пациент😫

Абсолютно безпредметно е да се сравняваме със СА. Първо, не се къпем в пари и петрол като тях. Второ, там жените и без това си седят/лежат по цял ден вкъщи, т. че няма какво повече да ги ограничават. Трето, не ни идват на гости милиони фанатизирани поклонници от десетки държави, вкл. Иран, че да се налага да им ограничаваме достъпа до "светините".

# 14 256
По новините първо казаха, че сестрата не е имала контакт с болната, била е от друго отделение, после в самия репортаж споменаха, че се била грижила за нея. Ако е първото...

# 14 257
Аз не разбрах,  113 починали в Ломб само за 24 часа или от началото 113? Ако е първото е просто ужасно...

# 14 258
113 за последните 24 часа, общо 366.

# 14 259
Италия какво става? Вчера 30 починали,днес 130? Това е сериозно пвишение на смъртните случаи, дори в Китай е нямало такива драстични разлики.

# 14 260
133 са им смъртните случаи само за последните 24 часа в Италия, от тях всички над 60, без двама. Лошото там е, че е вътреболнична инфекция. Част от умрелите, вече са били хоспитализирани, поради друга причина.

# 14 261
  • Terra incognita
Ами ужасно си е. Не мога да разбера защо в Италия има такава висока смъртност.

# 14 262
  • София

Тук имаше един клип за мерките в Китай и свършваше с това как загряват живи хиляди прасета.

До каква температура ги загряват?
Не ги "загряват" а ги заравят :След третата минута >>>
https://www.facebook.com/watch/?v=1330653990477974

Това с прасетата са стари кадри от свинския грип. Нищо общо няма с короната, а вероятно и с Китай.

# 14 263
Германия и тя е над 1000, но продължава да е с 0 смъртни случая и едва 9 сериозни/критични???
 Всички останали като са над 1000 имат определено над 10 смъртни. Какво точно правят в Германия???
 Преди мислех, че е минало малко време- сега вече определено минава доста време и германският случай почва да изглежда отличен на фона на останалите.
Аз имам едно подозрение, но е доста коспиративно, а не съм по коспирациите. Мисля че ползват медикамент, за който шефът на РКИ каза, че се надява в следващите седмици да е в употреба. Ползватбго неодобрен или направо го тестват върху болните. Нямам просто друго обяснение.
Това мисля, че официално го съобщиха. Не е конспиративно. че тестват медикамент, който дава много добри резултати, мисля даже, че нашите на брифинга го казаха снощи в полунощ. И че ако така продължава ще го утвърдят като лекарство, което е страхотна новина! Не бях забелязала, че нямат смъртен случай и затова не обърнах голямо внимание на новината.

# 14 264
  • на пъпа на Златията
Наблюдавам тоя саит с инфото . Когато беше само Китай  имаше на ден по 1000. Сега гледам че на ден излизат  към 2500 заразени . Като на китайците  стават 500 . Какво става?В Европа има  към 1500 на ден?
Това е повече отколкото в Китай?

Казах ви още преди ,  някъде по страниците , ако вземаме нещо трябва да е от немците . Още преди да е дошъл тук  вируса  немците ходят в Азия и го изследват .
Или в кръга на майтапа ,    пък са изровили  записките на нацистите от някъде ??

Общи условия

Активация на акаунт