Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 937 753
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 18 570
Моля ако някой помни да каже до сега кои държави са спряли училищата и университети си.

# 18 571
Аз имам един въпрос към вас. Тъй като сме от различни населени места. Днес ако сте пазарували в хранителен магазин, видяхте ли персонал от магазина с някакви предпазни средства - маски, ръкавици?

В София - в Била - не, в Лидъл - момичето на касата беше само с ръкавици.

Във 2 магазина на Фантастико ползваха ръкавици служителите.
Аз си нося еднократни ръкавици и ползвам, когато съм навън.

# 18 572
  • Варна
Няма да  е лошо Бойко да спусне наредба на кметовете, да почнат да мият улиците с някакъв дезинфектант. Страшна мръсотия е навсякъде. Не само корона вирус , но и други болести може да хванем. За кучешките отпадъци не ми се говори, навсякъде са. Поне тук , за другите градове не знам.

В местния Кауфланд в понеделник - никой от персонала нямаше ръкавици , служителите на зеленчуците нареждаха с голи ръце .

ами може и да ими е дошло-за сведение Ро-ктемрата на рош у нас се отпуска само на болни с ревматоидни заболявания и е много кът.Да не говорим за цената

РОАКТЕМРА ФЛ. 162МГ/0.9МЛ Х 4 PENS-1918,61 лева?

То, ножа ,ако опре до кокъла , после ще си го изплащаш на вноски , ако трябва .

# 18 573
Един страничен въпрос, хора. Тези с малки деца - ще ме разберат. При хубаво време, позволени ли са разходки извън града, до НЕ толкова известни забележителности - примерно тук и на подобни места, където няма струпване на хора, няма предмети, които да пипат децата и пр.

http://stefanch.com/photos/sitovo-waterfall/

Не само само са позволени, а са и силно препоръчителни.

# 18 574
  • Bulgaria
FlameV, сезирайте РЗИ като се върнат колегите ви!

# 18 575
Олеее, това със книгата направо звучи страховито!! Възможно ли е да е такава случайност? И, ако проракуваното е истина, означава ли това, че ще се борим с този вирус 10 години и в крайна сметка лек няма да се намери...? Хммм, сега ще сваля книгата!

# 18 576
Кога започва извънредната емисия?
Гледам от 10 минути най-малоумното кулинарно шоу по Нова и вече ми се отщява да чакам.

# 18 577
Кога започва извънредната емисия?
Гледам от 10 минути най-малоумното кулинарно шоу по Нова и вече ми се отщява да чакам.

Още 7минути потърпи.

# 18 578
  • София
Един страничен въпрос, хора. Тези с малки деца - ще ме разберат. При хубаво време, позволени ли са разходки извън града, до НЕ толкова известни забележителности - примерно тук и на подобни места, където няма струпване на хора, няма предмети, които да пипат децата и пр.

Не само само са позволени, а са и силно препоръчителни.
Благодаря. Събирам повече такива отзиви, защото по градинките тук - метални катерушки и пр, после - ама те децата да са на въздух....

# 18 579
  • тук и там
От понеделник повечето европейски държави май ще затворят училищата.Във Белгия още го нищят.Фламандците не били съгласни..Rolling Eyes

# 18 580

На този етап аз бих избрала безлюдни места и бих извеждала малки деца. Не забележитености, диви поляни просто, дето няма хора. Ако ни карантинират и не пускат излизане от дома вече е друго, няма как. НО това е вид военно положение.

# 18 581
  • На топло
Във Франция Макрон съобщи, че се затварят всички учебни заведения за неопределено време.
Работещите с хронични заболявания ще работят вкъщи ако работата позволява или ще бъдат в отпуска.
За няколко часа всички са в паника...
Сутринта нямаше такива новини, говореше се, че няма смисъл да се затварят училищата.

# 18 582
Олеее, това със книгата направо звучи страховито!! Възможно ли е да е такава случайност? И, ако проракуваното е истина, означава ли това, че ще се борим с този вирус 10 години и в крайна сметка лек няма да се намери...? Хммм, сега ще сваля книгата!

Свалете си я на английски, на български преводът е свободно съчинение.

# 18 583
Моля ако някой помни да каже до сега кои държави са спряли училищата и университети си.
Украйна, Литва, Казахстан от днес и те започнаха, в Европа - Италия, Австрия, за Испания също мисля, Дания са под карантина, Норвегия и Ирландия затвориха, Словакия.
В Китай, в Ухан - центъра на епидемията, вече затвориха всички временни болници, пикът им премина, Си обяви вчера или онзи ден за това, беше в града на посещение. Вече изпращат медицински екипи в Италия, Иран и Ирак за оказване на помощ, помагат и на други страни, особено на Южна Корея, където има епидемия.
В Китай започнаха работа все повече предприятия, през февруари-март, въпреки епидемията им е имало много влакови композиции със стоки за Европа изпратени - следя агенция "Синхуа", от там е което написах.

# 18 584
  • София

От оригинала става ясно, че вирусът сега "изведнъж ще изчезне точно толкова бързо, колкото е дошъл" и ще се появи след десет години, след което ще изчезне завинаги. Не пише нищо за лек точно в този параграф.
Въпросната Силвия Браун е някаква предсказателка, но може и да поровила за коронавирусите или да налучкала. Разминаването е лош превод и грешки, не може и да става въпрос да е цензура.

Общи условия

Активация на акаунт