Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 936 548
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 75
Има и други в играта, също с покачени акции в последните дни. Не е сигрно, че ще е Новавакс.

# 76
  • тук-там
Е, аз какво казвам..... Купувайте, та да се вдигнат още!  Sweat Smile

# 77
Прилепи, змии, хлебарки, щурци и всякаква такава гнус... мога само да повърна като си го представя... Толкоз им е акъла, може би е евтин деликатес...

Аз подозирам, че тези прилепи и змии са съставки за някакви техни народни медицински "препарати". Тъй че това няма да го изкоренят със забрани, хората си вярват и ще продължат да плащат на черния пазар за такива продукти. Избиха носорозите да си правят питиета от рогата им срещу импотентност... Човешката простотия край няма.

# 78
Гнусна работа.
Скрит текст:

# 79
А също така ядат кучета и котки и това не е мит, както някои си мислят. Да не забравяме и че по подобен начин са се появили и дуги ужасии като еболата в Африка, за която също се смята, че е възникнала от консумирането на диви животни, особено прилепи.

# 80
  • Terra incognita
Аз, обаче смятам, че снимките с прилеповата супа са фейк. Едва ли биха сготвили животното с козината, най- малкото биха го одрали, а и погледът на този прилеп е доста бистър като за сварен.

# 81
Гнусна работа.
Скрит текст:

Ядящата супа от прилепи дамичка била видна китайска блогърка, влогърка и инфлуенсърка.
Видеото уж вече било свалено и се била извинила, че го е публикувала.

# 82
  • Terra incognita
Моя позната живее в Китай. Беше публикувала във фб, че положението е много, много сериозно 🙄😷

# 83
Ужас! Намериха ли лечение?
Големият проблем е, че се умира от този вирус....

# 84
  • Terra incognita
Ами, то от много вируси се умира.
 Смъртността не е 100%. Бороят на заболелеите расте, не знам колко са точно, но смъртните случаи са под 100.
Проблемът е, че коронавирус е много заразен и се предава още преди проявата на симптомите, както при варицела, например.

# 85
Сериозно започнах да се панирам с този вирус.
Струва ми се, че положението е по-страшно от предишните вируси, които са плъзвали от Китай. Всеки ден жертвите се увеличават.

Бог да пази България от подобни ужаси!

# 86
Аз подозирам, че тези прилепи и змии са съставки за някакви техни народни медицински "препарати". Тъй че това няма да го изкоренят със забрани, хората си вярват и ще продължат да плащат на черния пазар за такива продукти. Избиха носорозите да си правят питиета от рогата им срещу импотентност... Човешката простотия край няма.
Така е май, не е да са гладни хората, че да ядат гадинки. Ето нещо (на англииски) за лечението с консумация на кустенурка на почти всичко - от импотентност до рак.
Скрит текст:
In traditional medicine, every last part of the turtle is consumed, including their turtle meat, as well as their skin, heads, eggs, shells and even their blood, urine, and bile. The eggs, blood and bile are all added to wine to provide particular cures, whereas the skin and head are eaten alone. The shell can either be ground into powder or boiled in water, and the urine is used as drops in the ear or consumed as a beverage.

These various concoctions are believed to cure coughs, prolapse of the rectum, deafness, cancer and everything in between. The wide variety of uses as well as the simple fact that they can be transported and kept alive for long periods of time post-capture has made turtles highly desirable ingredients for traditional medicine.

https://news.mongabay.com/2014/08/the-threat-of-traditional-medi … doom-for-turtles/

# 87
# 88
Тия пък от ансамбъл “Пролет” наред ли са да отидат по време на епидемията и да се върнат предсрочно в БГ без да са настанени в болница, карантина, а дори и без маски. Кой е позволил да отидат изобщо! 🤬🤬🤬

# 89
Тия пък от ансамбъл “Пролет” наред ли са да отидат по време на епидемията и да се върнат предсрочно в БГ без да са настанени в болница, карантина, а дори и без маски. Кой е позволил да отидат изобщо! 🤬🤬🤬

И аз това се чудя!
Дано да не ни донесат сега вируса в България!

Не знам кой е позволил да отидат, но сега е нужно да вземат мерки при прибирането им. Доколкото чета, нищо подобно не се споменава... Къде е правителството???

Общи условия

Активация на акаунт