Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 941 368
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 9 690
Как Русия допусна да има болен?

Даже и не е първият. Представяш ли си?
имат си вече 6 - 3 болни + 3 от криузния кораб
Тези от Принцес не ги броя, те не са на били диагностицирани на руска територия.
Въпроса ми е, как при драконовски мерки, пак има болен в Москва.

САЩ ще има повече от 60, там контрол няма, всеки си ходи където му е кеф.

# 9 691
  • София
Е те в Русия да не са забранили на хората да излизат по улиците? В какво точно се изразяват драконовските мерки?

# 9 692
Сега бях при джипито на децата. Беше с маска с филтри, очила и ръкавици. Каза, че нареждането е да не се дават болнични, само в най-краен случай. Каза, че вече е изпратила един пътуващ за изследвания и че яко лъжат, че няма корона.
За кой град иде реч? И това джипи колко пациента с корона е диагностицирала??

# 9 693
Скрит текст:
Въобще не става въпрос за бабите. Става въпрос за тази в пощата, дето е болна, ама си стои на работа. Без маска, без ръкавици, без нищо.
Ако другите хора не носят,а вие се притеснявате от това,тогава носете вие за да се предпазите. На първо място хората отговарят за себе си и след това другите да ги предпазват. Винаги ще има хора,които няма да взимат мерки,но вие можете. А и се замислете колко хора,по-възрастни също, няма да могат да намерят маски или няма да имат пари да си купят нужното количество че да ги сменят постоянно.
Хора, това тръгна от коментар, който се възмущава от БОЛНА служителка, която ще раздава пенсиите. Четете малко назад, преди да се карате на всички.

Ами вие сте много интересни. Като че за всяко кихане дават болничен.
Не, но когато се мъчиш повече от седмица и не минава, е редно да посетиш лекар.
Скрит текст:
За да не съм голословна. Разболях се края на януари. Очевиден, гаден грип. В момента, месец по късно, още кашлям. Сега чакам от почти час в поликлиниката. Да била съм на работа, но в работата комуникирам с ограничен брой хора. Ако бях все още служител в магазин, нямаше да ида преди да ми е минало, най-малкото защото не знам за човек, който се радва да му кихат и кашлят по стоките/парите.
Скрит текст:

# 9 694
Защо постоянно повтаряте, че лъжат, че няма коронавирус в Б-я. Напротив всички лекари, които говорят по темата вкл и тези от Щаба казват, че по всяка вероятност има, просто не е засечен човек, с положителен резултат.

# 9 695
  • София
Как Русия допусна да има болен?

Даже и не е първият. Представяш ли си?
имат си вече 6 - 3 болни + 3 от криузния кораб
Тези от Принцес не ги броя, те не са на били диагностицирани на руска територия.
Въпроса ми е, как при драконовски мерки, пак има болен в Москва.

САЩ ще има повече от 60, там контрол няма, всеки си ходи където му е кеф.
Драконовските мерки са в Китай, засега и евентуално на следващо място в Италия. Русия, ако не се лъжа, е най-голямата страна в света (по площ) и една от най-големите по население. Не съм чувал там да има някакви кой знае какви мерки, все още. Кое продължава да ви учудва как имат няколко "короновани"?

# 9 696
  • София
Руснакът е младеж, бил на екскурзия в Италия

https://www.interfax.ru/russia/697390

# 9 697
Защо постоянно повтаряте, че лъжат, че няма коронавирус в Б-я. Напротив всички лекари, които говорят по темата вкл и тези от Щаба казват, че по всяка вероятност има, просто не е засечен човек, с положителен резултат.
Да и тази като знае с корона да ги съобщи на щаба. Аман вече

# 9 698
Вентолина изчезна още края на лятото. Зимата пък доста трудно се намираше Пулмикорт. Първо се оплакваха по групите в София. С месец закъснение забелязах и за Бургас.
Пулмикорта уж пак го заредиха.
Изчезването им нямаше общо с новия вирус.

# 9 699
  • София
Сега бях при джипито на децата. Беше с маска с филтри, очила и ръкавици. Каза, че нареждането е да не се дават болнични, само в най-краен случай. Каза, че вече е изпратила един пътуващ за изследвания и че яко лъжат, че няма корона.
Днес нашето джипи е казало, че ТВ само глупости говорят, била без маска и ръкавици, опашка от 55 човека отпред.

# 9 700
Е те в Русия да не са забранили на хората да излизат по улиците? В какво точно се изразяват драконовските мерки?
Не затвориха ли границите си с Китай?
Ние не само, че нямаме затворени граници, ами и бежанци чакаме.

# 9 701
  • София
Не затвориха ли границите си с Китай?
Ние не само, че нямаме затворени граници, ами и бежанци чакаме.

Да, май имаше такова нещо.
Обаче ето че сега пък новият заразен е от Италия. Поне е ясно как се е появил - от направление, спрямо което няма драконовски мерки.

# 9 702
А аз се чудя възможно ли е, ако наистина е биологично оръжие този вирус, да е насочен към хора носители на определени гени..

# 9 703
Днес нашето джипи е казало, че ТВ само глупости говорят, била без маска и ръкавици, опашка от 55 човека отпред.
Аз миналата седмица бях с температура и гнойна ангина и моето джипи нямаше никакви маски и очила и т.н и отпред нямаше хора. Аз редовно четях темата и яко се бях филмирала. Оттогава спрях да я чета задълбочено. Само да допълня, че работя в офис с пътуващи. Колега върнал се от Италия е под карантина бе симптоми, просто превантивно

# 9 704
Първи случай в Йордания.

36 нови случая в Испания, общо 120.

Общи условия

Активация на акаунт