Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 941 020
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 9 285
да!
Така се прави, не като нас. Една компания не лети до Милано, но други 2 пълни самолети...

Тук не могат да те спрат да отидеш до Милано с колата си или още не са решили да го правят, но като се върнеш, две седмици карантина.

# 9 286
Всичко обаче е на база китайската информация. Тепърва предстои да видим какво ще става. Германските учени като по-обрани хора, в прав текст казват, че още не знаят за какво става въпрос.

Разбира се, досега опитът на Китай е най-голям. В Европа учените тепърва ще разбират от пряк сблъсък за какво става въпрос /за жалост/.

# 9 287
Американската туристка, която беше потвърдена като позитивна в Прага е била отседнала в Arbnb заедно с приятелка от Еквадор. Приятелката й за сега се чувства добре и не е изолирана в карантина.
Scream, в Ирландия 400 деца под карантина, а тези са живяли заедно и не е изолирана?!

# 9 288
  • на пистата
СЗО с нова статистика-местни и внесени.Това е от вчера,днес още не са качили данните

# 9 289
  • При семейството си
Първи случай в Шотландия.

Мароко отлага всички спортни и културни събития, въпреки че в страната все още няма регистрирани случаи.

Мароко ОБМИСЛЯ подобни мерки:
https://www.google.com/amp/s/mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN20O25G

Колко потвърдени случая във форума, в частност ти, приемаме/ш за “огнище” и колко за “голямо”?

# 9 290
Arbnb вероятно е Airbnb. Сигурно всички знаят, но понеже звучи като "отседнала в Хилтън", съответно в контакт с персонал, всъщност означава, че е била в частен апартамент. Аз последният път като "отседнах" в Airbnb не видях нито един човек. Ключът беше в незаключената пощенска кутия и пак там го оставих.

# 9 291
Накрая ще се окаже, че страната с най-бърза отмяна на обществени прояви и най-бързо мерене на температури и слагане под карантина ще е най-добре. Другите ще са изненадани.

# 9 292
Много ясно. В Германия ако бяха забранили карнавалите, ситуацията нямаше да има нищо общо със сегашната. Поне са бързи с карантините и не им дреме за ничии човешки права като го правят.

# 9 293
Все се надявах, новозаразените в Италия да започнат да намаляват, а те... 566 за едно денонощие.. 🙄 До къде ли ще стигнат цифрите?

# 9 294
# 9 295
Роналд, вие ако комуникирате със звездите, аз със звездите не комуникирам, бъркате ме с някой друг. Обясних вече, защо съм написала това, който разбрал, разбрал.

Катар забранява влизането на египетски граждани на тяхна територия заради опасения от коронавирус

https://english.alarabiya.net/en/coronavirus/2020/03/01/Qatar-ba … coronavirus.html#

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 22:05 от LillyM

# 9 296
dimitrinavelcheva ти да не си влезнала в някой английски форум, вземи почни да пишеш на български. Във фейсбук можеш да видиш всичко, дори че няма вирус.

# 9 297
по-скоро там може да видиш че има вирус.

тук и в официалните и достоверни медии е спокойствието.

# 9 298
На който му се чете , какво точно представлява коронавируса, какви връзки има с друг вирус от прилеп, открит преди 7 години от китайски учен, каква е връзката с лабораторията в Ухан и защо се смята ,че вируса може и да е с изкуствен произход , и за любителите на конспиративните теории , ето тук  / на английски / :

https://greatgameindia.com/covid19-files-scientific-investigatio … n-of-coronavirus/

Паричке, благодаря!

Скрит текст:
Аз отдавна срещам препратки към тази медия The Lancet, която поставя сериозно под въпрос твърдението, че Ковид-19 тръгва от пазара.
Мои познати китайци стигат и по-далеч в конспирациите, като вярват, че болестта циркулира още по време на военната олимпиада в края на октомври. Според тях американците са били настанени близо до този пазар и още преди масовите случаи на пневмония, японското правителство е пуснало запитване до американския CDC за поява на коронавирус сред американските участници, водещи до респираторни проблеми.
Аз не съм сигурна, че наистина има следа там, но ако инкубационният период е наистина около месец, може би има някаква логика.
Нашият тим е от 20-тина души, ръководителят им в момента е част от кризисния щаб. Любопитно ми е дали всички са се върнали от Ухан в добро здраве, но не познавам никого, когото да питам.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2019_Military_World_Games

# 9 299
Много ясно. В Германия ако бяха забранили карнавалите, ситуацията нямаше да има нищо общо със сегашната. Поне са бързи с карантините и не им дреме за ничии човешки права като го правят.
То пак си е чист късмет, че тази година, поради лошото време, в най-карнавалните градове тук в NRW (Köln, Düsseldorf и още 30 града), дори бяха отложени Карнавалите. Всички бяхме покрусени от мъка, сега май излиза, че на късмет е било.

Общи условия

Активация на акаунт