Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 937 239
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 19 365
Децата, които са заразени - дали са заразили и съученици, учители, други родители... И те влизат ли към общата бройка от 23?

# 19 366
  • Пловдив
Детските градини ще работят. Те са най-големият бациларник. Децата не могат да се пазят и слагат в устата си всякакви боклуци.

Може и да работят, но да имаш избор дали да си пратиш детето на градина или не.
Има работещи хора, които нямат вариант някой да им гледа децата.
А родителите трябва добре да помислят и тогава да решат какво да правят.

Стабилен е генералът, такива лекари трябва да има, и професионалисти като цяло на важни позиции в различните области. А не спуснати отгоре калинки, които нищо не разбират от дадена област.

# 19 367
Всички работим, нали идеята е да спрем, за да се ограничи заразата. Спирането на учениците от училище не е достатъчно, но явно никой не може да го проумее.

Говореха за някакви сборни градини вчера, под засилени здравни мерки.

# 19 368
  • София
Спирам дъщеря ми от понеделник на градина. Баща и ще работи 3 дни от вкъщи, после си взех 5 дни отпуска и след това- не знам, ще го мислим. Даже на ММ са му казали, че до края на месеца имал право само на още 2 дни хоум офис, не че нещо, ама е програмист... Що за работодатели, не знам...

# 19 369
  • София
Децата, които са заразени - дали са заразили и съученици, учители, други родители... И те влизат ли към общата бройка от 23?

Влизат, да.

# 19 370
  • Русе

Влизат, да.
  В бройката 23 влизат само потвърдените носители на вируса. Така, че тези на които сега се чакат резултатите не влизат.

# 19 371
  • тук и там
Аз пък съм на същото мнение като Петенцето и бих постъпила по същия начин.Родителите ми имат билети за началото на април за Белгия,чисто човешки се чудя кой вариант е най-добър за тях.Да,никъде няма да пътуват-това беше първоначалното ми мнение на разумен човек,както и тяхното-но само като си представя какво е състоянието на болниците -като база,апаратура,персонал и т.н..и се питам,ако се разболеят-не е ли по-добре това да се случи тук-във Белгия,а не в провинциално градче във БГ..Но пък ако се заразят на летището или в самолета -няма да си го простя.Майка ми е със диабет и ХОББ,на 67 гд. ..Знам,че е й сега ще ме лепнете заради споделеното по-горе,но наистина вече не съм сигурна кое е  правилно и кое не в тази ситуация..

# 19 372
  • София
Влизат в бройката.
На първия въпрос кога и как очакваш тук да ти отговори някой компетентно или питаш риторично?

# 19 373
Някой питаше за казината.
Затварят Казина, игрални зали, дискотеки, фитнеси и др

# 19 374

Случаите в които пациенти пак им се е увеличавало нивото на вируса след изписване, се допуска че може и да са  в резултат на даваните антивирусни препарати.

В смисъл, че имунната система не се е справила сама, а антивирусните само са  подтиснали развитието на вируса? Това противоречи малко на твърденията, че медикаменти против  ХИВ и Тамифлуто дават резултат, защото и те са антивирусни ... това е малко озадачаващо.
Но не всеки организъм може да реагира еднакво с другите

# 19 375
  • София

Влизат, да.
  В бройката 23 влизат само потвърдените носители на вируса. Така, че тези на които сега се чакат резултатите не влизат.

Трите деца са с положителни проби за коронавируса и са част от общия брой официално обявени 23 положителни случая на COVID-19. Тоест 3 деца, 19 възрастни, 1 починала жена с коронаиврус и съпътстващи заболявания.

# 19 376
  • София
Из ФБ се върти клип на задържана в Пирогов
от преди 2 дни
https://www.facebook.com/ani.kisiova.75
ЗА КАМЪНИ В БЪБРЕЦИТЕ ТАЗИ ЖЕНА Е АРЕСТУВАНА В ПИРОГОВ! Хора, събират всякакви бройки, дошли им на крака, невинни хора, нерезбиращи за задните планове! НЕ ОТИВАЙТЕ В БОЛНИЦИТЕ, АКО НАСИСТИНА НЯМАТЕ СПЕШНО СЪСТОЯНИЕ! ,

# 19 377

Влизат, да.

Трите деца са с положителни проби за коронавируса и са част от общия брой официално обявени 23 положителни случая на COVID-19. Тоест 3 деца, 19 възрастни, 1 починала жена с коронаиврус и съпътстващи заболявания.

Дай линк към тази инфо, ако обичаш?

# 19 378
Скрит текст:
Цитат
Като погледнем нещата малко out of the box, беше необходимо да се случи нещо такова. Време е човекът да еволюира И духовно. А, когато сам не се е усетил да пренареди ценностите си, му се изпраща болестта, за да може чрез страдание да си научи урока. Дано това помогне. Ще продължават да ни се случват такива неща, докато не се осъзнаем. ..Вселенски закони.. Дано не прозвучах налудничево
никак даже не е налудничево. не знам човекът докога си мислеше, че може да се гаври с природата и само да консумира....съжалявам за офф-а.
Преди няма и два месеца се обяснявах и аз същото на мъжа, но по съвсем друг повод. Че в един момент тази планета трябва да ни смаже, за да престанем да сме дупета.
Ох, като чуя, че планетата трябва да ни смаже... Също бях чела и по въпроса за климатичните промени - колко зли същества сме, как трябвало да останат само животните, а ние да сме наказани, унищожени или поне наврени в миша дупка. Все едно хората, които го казват, не са част от това ужасно човечество, нито техните деца, родители и близки. Да мрем, защото сме задници.
Извинявайте за грубия израз, но който се чувства, че тежи на планетата, има избор да я отърве от тежестта си.
Случва се нещо в голяма степен непредвидимо, чакат се мерки, обвиняват се политици, трупат се запаси от манджа и лекарства, ама същевременно хвърляме обвинения и приказваме как сме си го заслужили.

# 19 379
Скрит текст:
По темата за тестовете - лаборатории "Рамус" вече правят тестове за коронавируса, 120 лева, резултатът е готов за 48 часа.

Лаборатории Рамус са мошеници и обирджии! Дадоха ми резултати на абсолютно здрав човек, когато цяла седмица бях с грипоподобни симптоми като парцал миналата година. Пуснах уж промоционален пакет изследвания. От тогава не стъпвам там! Въобще не им се връзвайте! Не ми върнаха парите.

2 пъти ми се случва да получавам оттам абсолютно грешни резултати.

И аз се включвам в бройката. Не ходете там или ако ходите, направете изследване поне в още една лаборатория.

Общи условия

Активация на акаунт