Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 927 032
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 20 820
Чета по - нагоре, че всичко започва с гърлото. Мен не ме боли, но сякаш имам нещо залепнало, но по - надолу от сливиците.
Тези термометри за челото и едновремешните живачни / имам такъв /, и електронните дали мерят еднакво?

Гърлото ли? Симптомите са висока температура, затруднено дишане. Къде се споменава "гърло"?

# 20 821
О, преди малко тук намесиха и хремата. Не се филмирайте, в момента има много хора с ринити и гърлобол, че и с кашлица. Не всеки има короната.

# 20 822
Драматичен театър и Държавна Опера Варна също имат обявени 3 постановки за гледане онлайн Simple Smile

БГ Мамма са заковали информативна тема за КОВИД 19 - всякаква информация, свързана с вируса са синтезирали там. На който, още нещо не му е ясно, може да прочете и там.

Дай линк, да видим...

# 20 823
  • Germany
И аз чета, че при доста хора в Германия започва с болки в гърлото. После температура.
PURE пиши, когато имаш възможност за Швеция. И на мен ми е любопитно как ще се развият нещата там.

# 20 824
  • София
Сутринта имаше един много симпатичен пулмолог в БНТ. Като че ли най-вече изтъкваше суха, нетърпима кашлица и задух като симптоми. Дори не се сещам спомена ли температура. Не знам, по всичко описано, на мен ми звучи като пневмония (карала съм двустранна). Кашлицата наистина беше непоносима, преди да се овладее в болницата...

# 20 825
В 14 часа ще има извънреден брифинг!!!

# 20 826
Колко жалко за това семейство. Sad Цяло семейство унищожено заради някакъв идиот, ненапразнувал се и нарушил карантината. Още ли смятате, че наказанията за разнасящите заразата са "прекалени"? Аз бих казала ужасно закъснели.
Надявам се хората наистина да вземат много насериозно случващото се.

Китайците да не би да са открили ваксина? Заразените там са все по-малко.

Да, ваксината се казва карантина. Не следихте ли досега какво се случва в Китай? Затваряха многомилионни мегаполиси, по едно време почти 1 милиард души бяха под карантина. Положиха много усилия, бяха стриктни и сега берат плодовете.
изцяло подкрепям мнението ти

# 20 827
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/daritkova- … t-vkyshti-6106892

И като нямаме симтоми на каквото и да е заболяване, как да разберем дали сме само преносители?
Ми да почнат да изследват всеки човек за този вирус.

# 20 828
Скрит текст:
Скрит текст:

Те се преустановяват до 29.03 - не е толкова много време. А и не става въпрос за спешни и неотложни състояния, нито ще спрат да лекуват болните, та няма как от това да починат повече хора.
Не бъди толкова категорична, като нямаш лекарството, което трябва да ти влеят, защо вече е сложно пътуването, гарантиращ ли, че няма последици за болния и като разбереш, че не си права, какво правиш, продължаваш да повтаряш като папагал фраза от заповед.
Говоря за това, че заповедта не е насочена към забрана за лекуване. Отложени са само дейности, които не застрашават пряко здравословното състояние на човек.
Това дали лекарството ще е налично или не, не е свързано точно с тази точка от мерките.
Спре, докато не си оплела съвсем в разсъжденията си, остава и някой малоумник да забрани нещо, да го дигнат на ура. При много лечения, всяка промяна се отразява в негативен аспект, а взетите мерки неизбежно водят натам.
Явно не успявате да проумеете, че в заповедта не става въпрос за лечения, а за планови дейности, така че няма смисъл да продължаваме "спора".

# 20 829
Тръпки ме побиват от извънредни съобщения.

# 20 830
В нашия град дезинфекцираха улиците и бях свидетел как две кафенета бяха затворени след като полицията се намеси. Изглежда, че мерките ще са стриктни! Браво, това ме радва!

# 20 831
  • Варна
Толкова за "европейската солидарност". То май остана да разчитаме на Ердоган и Путин. Понеже нашите "европейски приятели" си оправят техните къщички.

Бойко , поне се усети донякъде. Измоли маски и защитни облекла от Ердоган. Нали и с Путин е говорил за апарати за обдишване. Дано  се смилят и ни пратят нещо, че като знам предишният ни президент ПлЮвналиев, каква грозна антируска политика водеше и това доста повлия на  отношенията ни с тях. А в този момент не е време за политически пристрастия , ако Западна Европа гледа само тях си , трябва да се обърнем за помощ към който можем.

# 20 832
  • София
Според мен ще съобщят за починалия мъж. Плюс това не изключвам нови доказани случаи, няма как да останем само с 30, ако ще и да се закопаем в мазетата...

# 20 833
Теленор са затворили до 15.03

# 20 834
  • Пеликания
При нас всички заведения затворени ама кафенетата в хотелите били отворени и тези по бензинонстанциите и там сме можели да си пием кафето. Къщи нямат ли си? Аман от клюкари.

Общи условия

Активация на акаунт