Пазаруване от Aliexpress.com 58

• 37 884
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
Бих взела парите.
По-добре врабче в ръка отколкото сокол в гора 😆
Аз също винаги гледам снимки и отзиви. Винаги!

Ти гледа ли? И там какво са получили другите-същото като теб ли?

# 286
Все още ли пускате поръчки?

# 287
Чакам три аз.

# 288
  • Sofia
На мен ми прави впечатление, че китайците в Алиекпрес вдигнаха много цените на всичко. Така ли ще компенсират загубите от коронавируса? Ако и със суровините нещата стоят по същия начин не ми се мисли какво следва в следващите месеци. За справка стоки, които гледах преди месец-два сега са с 30--50% по-скъпи ( не става въпрос за маски).

# 289
При нещата които аз поръчвам и следя..има спад в цената дори. Не наблюдавам вдигане.

# 290
  • Бургас
И аз забелязвам повишение на доста от по евтините стоки

# 291
Повишението е заради транспорта. Преди седмица нещо което струваше $0.65 за брой с фри шипинг сега е на цена $0.32 и $1.54 доставка. Доставчика казва,че няма избор въпреки 50те бройки които се опитвам да поръчам.

# 292
  • Sofia
Аз виждам на почти всичко 8-10 и дори 20$ цена за доставка с нормална поща до България. Това е някакъв ужас.

# 293
Аз пуснах с БД.

# 294
Здравейте, да ви попитам по-погрешка, ако объркаме адреса на доставката а тя вече е пратена има ли някакъв начин да я получим пратката или директно след време да пускам диспут?

# 295
  • София
Малко е нагло да пускате диспут....

# 296
Дали, ще мога все пак да получа въпросната доставка с помощта на тракинг номера. Името го има на пратката просто адреса е друг.

# 297
Има. Потърсете я на сбъркания адрес. Ако е на ваше име, адреса е най-малкия проблем

# 298
Дали, ще мога все пак да получа въпросната доставка с помощта на тракинг номера. Името го има на пратката просто адреса е друг.
При мен има въпрос от продавача в чата дали адреса е правилен и ако му отговоря може да го коригира. След това пращат второ съобщение когато пакета е тръгнал. За съжаление не мога да опиша как да намерите тази комуникация. И на мобилното и през компютъра аз получавам по две съобщения за всяка поръчка. При вас как е не знам и не мога да помогна щом не сте ги видяли или не сте разбрали какво пишат.

# 299
  • Пловдив

Аз бях объркала адреса и нямах проблем. Дадоха ми я, то и другите пратки са ми на работния адрес, който не ми е на личната карта и ми ги дават.

Общи условия

Активация на акаунт