Пазаруване от Aliexpress.com 58

• 37 865
  • 722
  •   1
Отговори
# 300
  • Асеновград
То зависи колко е объркан . Ако е с друг град и не дай си боже друга държава .

# 301
  • Г.Оряховица
Забелязал съм, че пратките от Сингапур пристигат по-бързо!

# 302
Колко време стои пратка в клон на БП като непотърсена преди да бъде върната? Имам една от вчера но в близките две седмици съм в изолация.
Има ли начин да се пренасочи към друг адрес?

# 303
  • София
Колко време стои пратка в клон на БП като непотърсена преди да бъде върната? Имам една от вчера но в близките две седмици съм в изолация.
20 дни - поне толкова посочват на СМС-те които получавам.
Обади се по тел. и ги помоли да не я връщат или да я препратят ( при добро желание, може да го направят)
Може  също да напишеш пълномощно, някой друг да я получи (  писала съм и на лист хартия, когато нямам бележка от пощата, на гърба на която, може да се попълни пълномощно)

Ако изолацията е поради здравословен проблем Simple Smile - Бързо оздравяване! Peace

# 304
  • Бургас
По-добре звъннете и питайте и обяснете, те ще Ви кажат най-добре, а може да Ви предложат и решение...

# 305
  • Бургас
Пратките ви пристигат ли,забелязах че LVS номерата, нещо зациклиха, досега максимум в хъба на Белгия е било 20 дена, но сега не е така

2020-02-20 13:00
Arrival at export hub

2020-02-19 19:03
Item is ready for transport

2020-02-19 18:03
Item is announced / bpost received the information

# 306

Моя конверс. Била съм собственик на два чифта оригинални. Разликата с тези е че подметката не е така мека и удобна и предполагам ще се скъса бързо. Иначе друга видима разлика няма, дори в етикетите.

# 307
20 дни като (ако не бъркам) след 9-я се плаща магазинаж.
Спокойно можеш да напишеш пълномощно и друг да я вземе. Ако имаш СМС за пристигнала пратка - прати на 'упълномощения' скрийншот и да го предостави в пощата. На мен приятелят ми често ми взима пратките и тъй като ме мързи всеки път да попълвам бланката директно му давам личната си карта за да им я предостави при поискване.

# 308
  • Sandanski
Здравейте, някой поръчвал ли е спрей моп на Хиаоми, и като цяло продуктите на тази марка заслужвт ли си паричките? Благодаря предварително..

# 309
  • София
Вчера Шайоми станаха най-големия производител на смартфони в Китай. Продуктите им са много качествени. Имаме прахосмукачка - робот от тях, имала съм и Румба преди, Шайомито не й отстъпва, а е тройно по-евтина. С техни телефони сме, като са двойно по-евтини за същите показатели от Самсунг, а като качество са дори и по-стабилни.

# 310
Друго си е Самсунг, по-евтини да, но високия клас Самсунг си е друга работа. Innocent

# 311
  • София
Сигурно, но единия фалгман струва 1500лв, другия е 700. А разликите в спецификациите са нищожни.
Преди месец смених след 3 години служба Редми С2 за 100 долара и си купих Редми Ноут 8 за 140 долара. Самсунг с такива спецификации е 550лв+. Разбира се аз не робувам на марки, за някои може да има значение.

# 312
  • София
Здравейте,
Знаете ли дали в момента има проблем или някакви забрани за доставките от Китай?
Планирам да поръчвам от Алито, но се чудех дали няма да задържат пратката някъде. И дали въобще ще мога да си я взема от пощата. Пощите предполагам работят, но дали работят гишетата за пратки?

# 313
  • Варна
Пощите и гишетата за пратки работят. За останалото да каже някой по-запознат.

# 314
Поръчвам. Вземам ограничения не съм забелязал. Скоро даже един белгийски номер мръдна.

Общи условия

Активация на акаунт