Пазаруване от Aliexpress.com 58

• 37 834
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
И моята последната която получих беше за ДДС и то надхвърляше сумата с 1 долар и чаках 8 дена да я освободят....
Луда работа....

# 151
Много съм доволна. Поредния двойно по-евтин телефон си пристига без проблем., без митница и ядове. Ами докато можем ще спестяваме Trollface

Здравейте, може ли да дадете линк към търговеца?
Благодаря Ви!
https://www.aliexpress.com/item/33002251770.html?spm=a2g0s.12269 … .0.571e52faesWwpA

Пратиха ми пратка на митница https://www.bgpost.bg/IPSWebTracking/IPSWeb_item_events.asp?item … D0%B5%D0%B4%D0%B8
Пуснах им веднага всички документи и скрийншотове, още чакам потвърждение. Над 10 дена, а няма мито, само за ДДС

Там в БП никой не си дава зор да бърза. Имали натрупване на пратки, ще си почакате....

# 152
  • Варна
Много съм доволна. Поредния двойно по-евтин телефон си пристига без проблем., без митница и ядове. Ами докато можем ще спестяваме Trollface

Здравейте, може ли да дадете линк към търговеца?
Благодаря Ви!
https://www.aliexpress.com/item/33002251770.html?spm=a2g0s.12269 … .0.571e52faesWwpA

Телефоните не са нови, надявам се знаете.

# 153
На мен  нови ми изглеждат.

# 154
  • Варна
На мен  нови ми изглеждат.
 Refurbished са, нови  с проблем който е бил отстранен.

# 155
В коментарите не видях такова нещо. Едва ли е така..
От къде ти е информацията ?

# 156
  • Варна

# 157
Ааа..да  😆😆

# 158
  • Варна
Все пак е на късмет.

# 159
Благодаря, че обърнахте внимание! На скрийншота не видях такова нещо, а първо дочетох коментарите! Simple Smile

# 160
  • София
Моят не беше, просто дадох линк към продукт към който ме пребасочи сайта, тъй като му каза, че моят е неналичен.

# 161
Здравейте,има ли нещо вярно в това че спрели засега доставките в Алиекспрес заради коронавирус?Искам да поръчам една рокля на мъничето ми и се чудя.

# 162
Върнете и се прочетете последните страници , не е толкова трудно .

Аз днес съм получила пратка, поръчана на 02.02.

# 163
Върнете и се прочетете последните страници , не е толкова трудно .

Аз днес съм получила пратка, поръчана на 02.02.

Благодаря за отговора,макар и да не разбрах спрени ли са или не.Толкова ли е трудно да отговорите с да или не,вместо да ме питате дали ми е трудно да прочета последните страници.Да ви поясня защо не съм го направила
:Тук влизам един път годишно или още по-рядко,и то когато имам да питам нещо или просто за помощ,не за да чета мама.бг за развлечение,по простата причина ,че съм на работа и в къщи имам също много ангажименти.Аз все пак ще разбера каквото ме интересува,но все повече се разочаровам от интелекта и грамотността на младите хора в мрежата.Благодаря ви още веднъж за загубеното време да ми отговаряте.

# 164
  • София
Ами питайте гугъл,. Защото ако всички чукчи са писатели, а не читатели, няма как да стане работата. 10 мнения да бяхте прочели преди да питате, щяхта да знаете, че си работят и в момента наваксват загубеното време от тяхната Нова година и допълнителната седмица-две от вируса

Общи условия

Активация на акаунт