🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 4)

• 89 952
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 1 770
Ох,натоварва ме това момче,как говори не го разбирам.Много пренавит сякаш.

# 1 771
Аз ако няма салатки спирам телевизора, пък.

# 1 772
Мъжете вече готвели повече от жените хи хи хи. Animal Frog
Автентичното звуцене е - мъзете гочвят повеце от зените  и -и -и.

# 1 773
Миската тази вечер ми е нещо много различна.Симпатична е ,малко само устните да си намали.

# 1 774
А това неговия дом ли е? Доколкото разбрах казахте учител по физическо, много зАможен за такъв дом. 🤔

Миската звукът, който издава като се хили е ужасен, но и физиономията ѝ се гърчи жестоко. Като да не може да си разтегли устата и я стиска.

# 1 775
Мъжете вече готвели повече от жените хи хи хи. Animal Frog
Повече от нея със сигурност. И едва ли само Цалатки. Grinning

# 1 776
  • София
А това неговия дом ли е? Доколкото разбрах казахте учител по физическо, много зАможен за такъв дом. 🤔

Миската звукът, който издава като се хили е ужасен, но и физиономията ѝ се гърчи жестоко. Като да не може да си разтегли устата и я стиска.
Учител, ама в скъпо частно училище.

# 1 777
Миската тази вечер ми е нещо много различна.Симпатична е ,малко само устните да си намали.
От цвета на червилото е, иначе същата жабка. ЗаПка по миЦки

# 1 778

Неговият е- скромен дом, според думите му.

# 1 779
Съвсем нормален дом е. Учителите по физическо трябва да живеят в барака ли? Grinning Какво му е заможното... просто е просторен и широк, не живее в къщата на Денкова...

# 1 780
Е скъпо, скъпо, ама надали заплатата му е 2000лв. Както и да е, няма много  значение, просто ми направи впечатление стандартът за учител, че и толкова млад. А дано повече учители се видят в такъв разкош.

# 1 781
Аз пък се чудя, напомпените устни да не би да губят чувствителност от химията в тях? Това би обяснило странната мимика.

# 1 782
Харесва ми жилището на Юлиян, много мой стил.

# 1 783
Аз чакам с нетърпение как ще сготви пъстървата. У нас често правя. Тя дори нищо не иска. Да видим той ще даде ли идея.

# 1 784
" Прабългарският цар" - много ти се иска да си от тия времена. По онова време такива кат' тебе са били яко риткани. Не се майтапя.

Общи условия

Активация на акаунт