Тя едва ли яде златни стекове всеки ден. Младо хубаво момиче има много мераклии да го водят на стекове. Какво толкова се изненадвате, че мъжете ценят младостта и сексапила и с удоволствие издържат такива девойки. Тази работеше като адреналинка преди, сега не знам, но предполагам не й се налага да работи. Дано поне да е умна и да си изиграе картите правилно. Пък ако не стане, винаги има време да се хване на скучна работа за малко пари, това няма да й избяга......
Не ви познавам, може да сте в този бизнес и затова древната професия да ви изглежда като много умен избор, подходящ за млади момичета. Не ми се спори по този въпрос, това си е ваша работа.
Мисля, че е добра идея конкурсът Мис България да не се провежда повече. Нека си провеждат други конкурси - Мис Елит, Мис Хайлайф или нещо подобно, но да не включват името на държавата.
Хехе, малко съм позакъсняла за този бизнес, че като години по-скоро гоня майката на миЦката или на Симона. А за другото сте права. Човек, който работи скучна работа за малко пари, не може да се нарече умен....иначе супермаркетите и макдоналдсите щяха да обират цвета на нацията, а пък за щастие не е така. А миЦката вероятно я издържа един мъж само. Същият, който ѝ е купил короната, който я води на стекове и т.н. Просто има богат любовник, какво толкова се впечатлявате?