🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 4)

• 89 950
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 1 950
Скрит текст:
Добре, в крайна сметка, какво работят миските? Ако тя не е от богато семейство, кой й поддържа стандарта (златни стекове)?

Тя едва ли яде златни стекове всеки ден. Младо хубаво момиче има много мераклии да го водят на стекове. Какво толкова се изненадвате, че мъжете ценят младостта и сексапила и с удоволствие издържат такива девойки. Тази работеше като адреналинка преди, сега не знам, но предполагам не й се налага да работи. Дано поне да е умна и да си изиграе картите правилно.  Пък ако не стане, винаги има време да се хване на скучна работа за малко пари, това няма да й избяга......
Ако приема да я издържат срещу компания и си подбира приятелите по този критерий (да я издържат и да я черпят със златни стекове), значи е точно това, което съм написала.От коментара ви разбирам, че "умните" стават п..., а глупавите работят "скучна работа за малко пари".
Не ви познавам, може да сте в този бизнес и затова древната професия да ви изглежда като много умен избор, подходящ за млади момичета. Не ми се спори по този въпрос, това си е ваша работа.

Мисля, че е добра идея конкурсът Мис България да не се провежда повече. Нека си провеждат други конкурси - Мис Елит, Мис Хайлайф или нещо подобно, но да не включват името на държавата.

Хехе, малко съм позакъсняла за този бизнес, че като години по-скоро гоня майката на миЦката или на Симона. А за другото сте права. Човек, който работи скучна работа за малко пари, не може да се нарече умен....иначе супермаркетите и макдоналдсите щяха да обират цвета на нацията, а пък за щастие не е така. А миЦката вероятно я издържа един мъж само. Същият, който ѝ е купил короната, който я води на стекове и т.н. Просто има богат любовник, какво толкова се впечатлявате?

# 1 951
Аз не видях луксозно у снощния участник, просто необитавано досега жилище със стотина празни и нефункционални рафтчета.

Много противен персонаж.

# 1 952
Не ми се коментират повече труженичките.

Вчера прочетох, че у Юлиян било луксозно, затова го написах.
Аз пък нямам такива съдове - за смесване ползвам пластмасови купи, предполагам, че стъклените са по-изискани Simple Smile

# 1 953
Човек, който работи скучна работа за малко пари, не може да се нарече умен....иначе супермаркетите и макдоналдсите щяха да обират цвета на нацията, а пък за щастие не е така.
Това е много тъпо изказване! Ако всички бяха умни като вас, кой щеше да ви продаде в супера наденица за вечерята на умното ви семейство?

# 1 954
В един нормален свят - мис България 😂

# 1 955
Хехехе, няма да ядем наденица, а златни стекове, спокойно, все ще се нахраним някак

# 1 956
Аз пък нямам такива съдове - за смесване ползвам пластмасови купи, предполагам, че стъклените са по-изискани Simple Smile
Аз имам всякакви. Получих наследство, което обезпечава и пра-пра внуците ми, откъм съдове. В тази посока /май е единствената/, в която майка ми и свекърва ми са били единомислени.

# 1 957
  • Варна
Мис България, след 6 месеца като ви се разгради този филър в устата, не го слагайте пак. Ще сте по-хубава, а и ще можете да се храните и говорите  по-добре.

# 1 958
Не разбирам защо външният вид на някой непознат човек е толкова важен и от такова голямо значение за всички. Както и въпроса АМА КАК СЕ ИЗДЪРЖА... Всеки се издържа, както може. 

По въпроса с вдигането на цената - всеки, който стане известен, без значение от ТВ шоу, от конкурс или от някакво друго участие СИ ВДИГА цената, защото освен за работата, която върши, му се плаща и за името, за "престижа".

Простит*тките, от друга страна, не си вдигат цената - няма кой да им плати 200 кинта отгоре, защото се е явила на конкурс. АКо си сложат цици - по-може. Хората отиват при тях за ляля-то, не за да им гледат короните и да им пипат лентите - клиентите не са Гала и баба Патраши!

# 1 959
Юлиян сам си казва, че ще има равен брой точки с Николина. Не вярвам Манчев при еднакъв брой да даде плакета на него.
Скрит текст:

# 1 960
Изгледах го; всичко в менюто ми хареса, но беше някак... малко.
Бахов си каза, че дава 10 И заради провокациите. Значи точно те са му харесали и са го стимулирали да даде максимална оценка.

На Анджелина Джоли устата й изобщо те са такива. Тази по-скоро е постигнала прилика с африкански вожд.

Браво на Николина - какъв луксозен дом и автобус си има Simple Smile Значи - ето, една жена може да успее и без джуки.

# 1 961
Изгледах го;
Браво на Николина - какъв луксозен дом и автобус си има Simple Smile Значи - ето, една жена може да успее и без джуки.

Наистина ли го вярваш това.
Чскардъкова успя с любезното съдействие на един бивш президент.

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 12:20 от Билян@

# 1 962
  • Пловдив
А кои са двамата извън групата на снимката на предната страница?

# 1 963
  • София
Е, Биляна, дори и Първанов да е помогнал в някакви бизнес начинания, все пак и Чакардъкова произвежда продукт, който се търси и има успех. Ако си некадърник и 10 президента няма да помогнат.

# 1 964
  • София
Тази по-скоро е постигнала прилика с африкански вожд.

JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт