🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 4)

• 89 949
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 1 965
Ако си некадърник и 10 президента няма да помогнат.

да бе, да бе Wink

# 1 966
  • София
Ако си некадърник и 10 президента няма да помогнат.

да бе, да бе Wink
В нейната сфера имам предвид. Усети се, че има интерес към подобни спектакли, издърпа кадърните от градския ансамбъл и си завъртя този бизнес.

# 1 967
Добре де, имат ли право да издават такава информация?
Страшно тъпо ми се вижда.

Юлиян сам си казва, че ще има равен брой точки с Николина. Не вярвам Манчев при еднакъв брой да даде плакета на него.
Скрит текст:

# 1 968
  • Пловдив
А кой е хореографа на спектаклите на Чакърдъкова?

# 1 969
Досега си публикувах мненията по фейсбук.
Юлиан не знаслужава публичност, защото не е добър пример за децата които гледат това предаване.
А на всичкото отгоре е и учител, кажете ми, скъпи бг-мами, Вие лично бихте ли искали подобен модел на поведение да преподава на децата Ви?? Аз лично - не.
Миската е слаба като характер, на нея не и е лесно да се защитава от нападки. Тя е слабохарактерна.
От гледна точка на психология вече би трябвало да е ясно, че да нападаш слаб характер е очевидна черта на комплексарщина, т.е. на комплекса за малоценност. Не е истина хора които имат този комплекс какви неща са предизвикали да се случат на нашата планета. Затова толеранса към подобен тип качество трябва да е абсолютно нулев, напротив - всички трябва да се отвращават от това.
Както вече каазах - трябваше да замълчи и да не му обръща внимание, едно " Без коментар" и млъква щеше да му разтърси вътрешната вселена и той щеше да осъзнае, че няма власт над младата мис и не може да я предизвика да го нахрани и да показва лошите си качества публично. Тя тръгна да се оправдава, а това е позицията на слабия характер. На подобни хора се мълчи.
От гледна точка на възпитание и тя е пропуснала важни житейски уроци, което също е за осмиване. Ситуацията тук е излкючително омешена - единия  напада и се бие в гърдите колко е мъж, другата вместо да го убие с мълчание от гордост да защитава падналото в калта нейно магаре му даде 10 точки. Точно в това е проблема - не трябваше да му ги дава. Но тази жена е глупава, затова хем не може да му противостои на словесната агресия, хем не осъзнава какво му даде.
А тя просто му даде публичност. И ние всички се караме помежду си защото това, което те предизвикаха е именно рейтинг.
И с всеки изминал пост и коментар ние им засилваме рейтинга.

# 1 970
  • София
А кой е хореографа на спектаклите на Чакърдъкова?
Имаше един хореограф от години - Петър Москов, но той напусна заедно с жена си ансамбъла и работят самостоятелно. Сега не знам кой е.

# 1 971
Винаги се стига до този въпрос - "Вие бихте ли искали...". Вече в друга тема обясних, че донякъде оправдавам "заплюващата" учителка, така че и Юлиян не ми се струва неподходящ за професията учител по физическо.

# 1 972
Винаги се стига до този въпрос - "Вие бихте ли искали...". Вече в друга тема обясних, че донякъде оправдавам "заплюващата" учителка, така че и Юлиян не ми се струва неподходящ за професията учител по физическо.
Аз съм изцяло на твоето мнение за въпросната учителка, тя постъпва много правилно, като се има впредвид на каква провокация я подлагат в момента. Детето in question е било агресивно към съучениците си, това което тя е направила е било всъщност урок по емпатия, но ефекта е бил прекален, трябвало е да намали количеството деца които са го наплюли, унижила го е, което не е по-добро поведение в случая.
Наистина, Юлиян като учител е лош избор според мен, по този начин той възпитава деца, които може и по всяка вероятност ще последват неговия пример. Затова е от изключително значение той да няма достъп до деца. За да не ги изкриви като мислене.

# 1 973
Съгласна съм, че се държи грубо, но не вярвам да се държи по този начин с децата, а и учителите по физическо по начало не са фини хора.
Ако ги тормози или обижда по някакъв начин, не би бил подходящ за тази работа.

# 1 974
  • В полите на Витоша :)
А това неговия дом ли е? Доколкото разбрах казахте учител по физическо, много зАможен за такъв дом. 🤔

Неговият е- скромен дом, според думите му.

Не е неговият дом. Това е домът на мой приятел.

# 1 975
....
Наистина, Юлиян като учител е лош избор според мен, по този начин той възпитава деца, които може и по всяка вероятност ще последват неговия пример. Затова е от изключително значение той да няма достъп до деца. За да не ги изкриви като мислене.
От къде съдите какъв човек е Юлиян като учител /и треньор бих добавила/? Лично аз никъде не съм чела /и чула/ за оплаквания от него като учител и треньор. Вие имате някакви преки впечатления ли? От къде знаете как възпитава деца?

# 1 976
На мен този апартамент ми приличаше като нает за една вечер от airbnb или booking.

# 1 977
Домът доста добре го описва като личност. Ново, модерно, приятни модни цветове но някак пусто. Липсва...душа.
Сякаш просто е отишъл в Айко, взел е новата серия обзавеждане и от там нататък пълна липса на фантазия.
Въпросите, които зададе на миската може би и аз си ги задавам, но кой е той, че да й ги поставя ребром и какво ще постигне като ги зададе? Нима наистина очаква да научи истината? Да каже миската: даа, бизнес е. Даа, силиконът продава. Даа, преспах с еди кой си? Даа, аз съм една голяма преструвана. Хайде, моля ви се...

# 1 978
На мен къщата, където посреща мицката ми приличаше на нает апартамент.
Този на физкултурника се вижда и през декември в инстаграм му, но наистина не става ясно негов ли е, или са на гости...

# 1 979
  • В полите на Витоша :)
Пак казвам, че не е негов апартаментът. Ето това е собственикът му:

https://nova.bg/news/view/2020/01/04/273726/%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D … AyYxEo0yo0IcIlXoQ

Общи условия

Активация на акаунт