НОЕМВРИйчето игри обича и първи думички изрича!

• 13 886
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Aз само прелитам за кратко, защото Гого е нетърпим Twisted Evil
Благодаря на всички за пожеланията Hug
Бяхме 2 седмици на къмпинг градина, само аз и Гого с майка ми и баща ми и група техни приятели. Резултатът е едно ужасно разглезено дете, което иска само да ходи, не признава нито проходилки, нито играчки - нищо, Само тичаме по цял ден из къщата, за съжаление все още има нужда от помощ, останах без гръб, сега ми идва да се обадя на ония баби дето го научиха така на морето и да идват да си го водят за ръка.
Поне се успокоих, че ще проходи, бях се уплашила, че какъвто е дебелак ще пълзи до 1 клас, ама не... Ей го сега ми се катери по гърба... ПОчна се нашето тегло, край на живота Rolling Eyes

# 136
  • Карлово
Майче, отдавна не бяхме чели толкова дълъг постинг от теб Laughing
Никси, ние отдавна сме в отбора на майките с болящ гръб. Не ще проходилка вече. При това без никой да я учи. Само като ме види и вдига ръце. В началото мислех, че иска да я гушкам, но се каза, че иска да я държа за ръка. И тя да навигира курса на ходене Mr. Green
Буба, май лошото ти настрени премина. Вече звучиш мн ведро. Всеки има такива периоди. А и Мартина чупи играчки. Имаме и загубени, защото обича да ги хвърля от количката и аз кога видял, кога - не.

# 137
  • София
Добро утро!
Свърши се с рахата при тези прохождащи бебета. Имам кошмарен спомен от прохождането на Боян, нооо тогава свалих 11 кг. Ха дано и сега да е така, че последните 5 (най-трудните) много се опъват.

# 138
Добро утро!
Майче, добре завърнала се! Липсваш си Laughing
Бубу, как сте?
Юка, прекрасни сте!!!
Завиждам на пилите джин, бира и пр.
Малик, откакто започна да се изправя сам, е много трудоемък. Не мога да го оставя нито секуннда, дори в кошарата, защото веднага се изправя, започва да се хили победоносно, забелязва нещо, което иска да си хване, обръща се към него/нея, пуска се и.....ТУУУУП!!! Ама не да седне......А направо се джаска гадно където свари.
Вчера бях за първи път в мола Embarassed с една приятелка с бебе. Признавам си, че страшно много ми хареса, аз много обичам молове. Дрешките във Фокс Кидс бяха по-евтини от тези на пазара Shocked Малик се сдоби с няколко спортни екипа и с мултифункционален октопод от Мадъркеър (оле, че грозно написано!). Мама се сдоби с пликче белгийски пралини  и малко джунджурийки. Много беше приятно.
Хайде лек ден!

# 139
  • София
6te izviniavate za posta na latinitza ama dnes sam taka....osamnahme sas komp koito ne iska da se startiara....parvite misli biaha za dano, hard i videocard, no mai prosto windows-a se e omazal...ta dove4era 6te preinstalirame. sega sam s niakakv linux podkaran ot disk4e...ta niamam kirilitza, imam si samo firefox, strannoizglezda6to icq i muzika...no i tova mi stiga za dnes Wink kredora do kolkoto razbiram za da rabotia s nego triabva da go save...a ne moga da zapisvam ni6to na kompa kmo li da instaliram v momenta.....

Serdika - ina4e sme si vse taka dnes bez T no o4akvam vkliu4vane dove4era...ama te i babata i diadoto deto ni zaraziha o6te sa bolni a te ot predi Filip se vla4at iavno e ne6to deto niama otarvane ot nego...

ta taka hubav den vi zelaia...niama da vi tormozia s postove dokato ne si opravim komputer4eto miloto mi to  ooooh!

Последна редакция: вт, 08 авг 2006, 11:34 от bubu_to

# 140
здравейте
bubu_to аз най-често ползвам BG KREDOR за кирилицата
малката заспа, докато папка,
да ви попитам нещо, имате ли проблем със заспиването на вашите бебоци, напоследък моята не може да си намери място в леглото, дупи се , сяда изправя се а и се спи не може как се каза очите да си отвори но не може да си намери място, и мрънка, реве, и в мен не става, това продължава с часове,не знам как да и помогна да заспива, а в количката иска да заспива само седнала и подпряна на борда напред, и явно и е удобно и мисли че и в леглото ще може да спи седнала но не може да се задържи, толкова и се спи и се килва на някъде, и реве
майче филмчетата съм ти ги записала, но трябва да се видим да ти ги дам, вълшебни са, правят чудеса с нур

# 141
  • София
здравейте
bubu_to аз най-често ползвам BG KREDOR за кирилицата

май загриах как стават нещата и кредора....нямало нужда от инсталациии мерси Кларая че ако не беше ти нямаше да се замисля  Hug

# 142
  • Карлово
Клара, Марти е същата. Вече ми омръзна да обяснявам на разни загрижени хорица, че детето е с характер и обича така да спи. В леглото също трудно заспива, доста често мрънка, мрънка, пък аз я взема у мен пред компа и тогава се унася. Нооо, заспива само ако съм във форума Mr. Greenшегичка
Бубу, що, пиши така, мен ми става весело, защото ми напомня за учениците. Вирусчето от Филип е прехвръкнало на копма ти, а?  Laughing

# 143
  • София
ааа микки не ща така да пиша, някак се обърквам, което е странно защото в кю-то само на шляпавица пиша
май не е вирус, просто от година не сме преинсталвали  и се е н----л нещо тъпия уйндоус

а защо нямам точка?

Последна редакция: вт, 08 авг 2006, 13:30 от bubu_to

# 144
Върнахме се от консултация. Вече е 8300 и 66 см. Наддала е 580гр и 2 см. Доволна съм. При това не ядене. Но не ти прислушаха и прегледаха гърлото и ушите. Докторката беше в отпуск  и я заместваше някаква, уж докторка. Не съм доволна от нея.

# 145
Проверката за правопис затрива написаното  #2gunfire
Здравейте от нас  Simple Smile

Юка, честито християнче  bishop
Клара, все едно за нас си писала. Слагам в леглото, тикам биба и се започва едно въртене и търкаляне, чак на мен ми се завива свят. Минават 100 часа, докато заспи. През нощта се събужда по 5-6 пъти. Ако имам късмет заспива веднага, ако не - сяда в леглото и започва да си играе в тъмното и да крещи ба-ба-да-да.  hahaha Понеже напоследък си спи в стаята се налага да прелитам насам-натам през 1-2 часа. Накрая не издържам и лягам на дивана до леглото и. Нощния рум-сървис включва идване при мен, налагане по главата, бъркане във всички дупки по лицето и крещене в ухото  bambam Така, че не сте сами  smile3521
Ето малко снимки на дребната дяволица
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slon4eguinni/album?.dir=/127ere2&.src=ph

# 146
Привет и от нас!  bouquet
Ние пък трета седмица си поспиваме Party. Гошко заспива сам и остава да спи сам в стаята от 9:30ч. вечерта до 8ч. Първата седмица съвпадна с мъки по никненето на зъбки и се налагаше понякога да ставаме Twisted Evil, но сега е спокойно. През деня обаче не спи спокойно и обикновенно е кратко .
Имаме си и 5-ти зъб (горен страничен резец). В рамките на седмица избиха три зъба. #Crazy
Любима игра сега е дъвченето на чорапи и бъркането в шкафовете за трофеи. Днес така си стисна пръста - бърка в шкафа, а същевременно натиска вратата с проходилката Cry. Проходилката определено е по-интересна когато не си в нея, а я буташ прав по пода на стаята, е и така се разписахме с едно падане Crazy.
Аз пък събирам багажи в кашони и отмятам разни задачки, че наближава преместването.

# 147
ние сме тук отново!
Пристигнахме снощи в 10 часа,много хубаво пътуване и още по хубаво си изкарахме на моренцето.
Краси много слушаше и беше по цял ден на плажа,като там спеше в количката бяхме на плаж на Какао,където музиката яко дъни,а малкият през цялото време спи .После ще покажа снимков материал.

# 148
  • София
Здравейте момичета!
Нямам сили за момента да ви изчета,но при най-малкото подобрение с удоволствие ще го направя.
Ето най-новите новини около мен.
След онзи си постинг,който публикувах,същата нощ постъпих в спешното на Окръжна болница.
Симптоми-наполовина ми бяха затворени очите,краката ми бяха премаляли,имах сърцебиене,не знаех къде се намирам и се опитвах със сетни сили да се държа в съзнание.Нетърпимо бе.
След спукана вена.,опити  за подобрение на твърде високото ми кръвно с инжекция,лекарство,и силно успокоително накрая,поради липсата на подобрение ме изпратиха вкъщи,с уговорката следващия ден да не кърмя.След това се стигна до кардиолог и невролог.Тоест вчера.
Резултатите са:
-Първото уж карам вирус в момента.Имунитета ми е отслабнал.
-Имам аритмия на сърцето.Прескача,забавя се и след това забързано тръгва отново.При всяко следващо тръгване предава импулс до мозъка и от там ми се замайва главата с чувство на гадене.Понеже е през две секудни цялото това нещо-чувството на замайване е постоянно.А като защита организма да ме държи в съзнание вдига се кръвното.От там на мен ми става зле,от страх още повече ,започва сърцебиенето,и кръговрата се върти.
Всичко това е следствие на преумора,напрежение и псих.натоварване.Но заради къременто не мога да приемам никакви медикаменти.
Остават ми прегледи с ендокринолог/заради щитовидната жлеза-че и тя не била наред:(,и краката да ми гледат.
Но временно бия бойкот.Всичко това ме натоварва повече.Сега спирам,че сигурно ви досадих:((((
Изглежда малко страшничко всичко това,а в действителност е още по-!
Kристи за тези няколко дни се промени много.Лази си нормално.Ходи навсякъде,където не трябва.Изкачва се по маси,дивани,столове и всичко,което докопа.Ходи,само като го държиш за ръчички.Все още не говори-само бабосва и мамосва.

# 149
  • Карлово
Ох, Исайкова, милата, какво те сполетя. Не се предавай, ще се оправиш. Ако трябва спри кърменето, но си оправи здравето. Вече си му дала доста на Кристи. Информирай ни, когато можеш, не досаждаш изобщо. С теб съм.
Гуини, малката е бонбонче! Laughing

Последна редакция: вт, 08 авг 2006, 22:49 от микки

Общи условия

Активация на акаунт