НОЕМВРИйчето игри обича и първи думички изрича!

• 13 884
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
ДУ.
Тази нощ съм спала 3 часа и после през 20-30 мин. рев. Н знам какво става. Уж нищо не я боли, температура няма, а се дере. Дали сънува нещо. И се потеше цялата.
Тити, ами аз не съм давала пюре, но вчера имаше риба с доматен сос на кухнята и доста миришеше памперса.

# 166
буба - явно си е до дете. аз спрях да търся причиня, защото никога не мога да открия нищо. явно децата са си проклети и затова се дерат.
тити - не съм, но доки каза да почвам. после ще докладвам.

# 167
Добро утро!
Леле, какви страхотии чета.
 spoko

# 168
  • София-там нейде в западната част
мамита привет и от мен  Hug аз се позагубих  като преоценената луканка напоследък но доста неща се струпаха за вършене ... на шега на майтап се позавърнах на работа уж да пооправям документите и бъркоча който цареше и какво стана почти съм си на работа а и шефа къвто е  Wink не можел без мен  Laughing ама айде де ... после сватбата мина чудесно и си изкарахме страхотно Емата беше с нас но се прдстави много добре беше послушна и остави мама и тати и да денсят ... после си спа в количката и така неусетно ние се прибрахме в 3 часа уморени но доволни от преживяното .... какво да пиша друго още сме си с два зъба отдолу но чакам всеки момент да имаме и отгоре .... снимки като ги кача - надявам се днес да стане ... не съм ви чела и се надявам всички да сте добре мами и бебоци .... много ми липсвахте  Blush
сега ще попрегледам назад малко и ще пиша пак

# 169
  • София
Хормоните са ми наред.Мислех че е  най лошото Laughing Laughing Laughing
състоянието обаче е същото.
Деситка-много липсваше ти Heart Eyes

# 170
  • София
А Исайкова това вече са добри новини...браво хубаво е, че не е най-лошото. Сега повече почивка, че да мине и по-малкото лошо Wink

И ние не спахме нощес...явно е имало нещо, което да тревожи неспокойните душички на нашите диванета Wink

# 171
елена, наистина не ти е било ден, ей. добре, че всичко е минало само с уплаха.
вчера пък кейти изяла едно цвете без да видя. и като почна да се дави и повръща. изплю го цялото. и правеше такива физиономии, че умрях от смях. все едно ми казваше- как можа да ми дадеш да изям това нещо  Mr. Green дано й е за поука, да не яде повече цветя. вече не ми дава да й бъркам в устата да й вадя най-различните неща, които налапва набързо. стиска със зъби и ми посинява пръста. ужас.
исайкова, радвам се, че са добри изследванията. дишай спокойно сега  Hug
бубуто, как сте с филипчо. оздравя ли вече.
аз още не смея да давам риба. някой, който дава пюретата на хип да ме светне нещо. давате ли вече тези за над 8 месеца. защото на мен съдържанието ми е доста странно- шунка, макарони  newsm78 може би вече трябва да яде такова нещо. ние от зеленчуковите караме още тези за над 4 месеца, но така и не открих по-големи бурканчета. всеки ден уж да готвя вкъщи, но няма кой да седи пред компютъра  ooooh!
деситка, липсваше, даааа  Laughing

# 172
  • София
Юка - като, че ли вървим към пълно възтановяване...сополите намаляват, Т засега зачезна....
а за пюретата, не не давам за след 8 месеца и мен тези шунки и макарони още не ми вдъхват доверие, а и с тази болест бях спряла да давам нови неща....единствено давам един дует за след 8 на нестле - тиквички, пуйка и ориз, но там просто ориза е на цяло, не е пасиран мн мн и това е разликата...а иначе бях загледала някакви на гербер за след 8 - така пишеше на преводното етикетче, а на оригинала за след 9-тия...питах продавачката какво е това разминаване - тя каза, според нашата БГ система на хранене са за след 8-мия, а според чуждата явно не са...та реших, че не съвпадат с моята схема на хранене и ги оставих за по-натам Wink

айде отиваме да обикаляме стаята за ръчичка....даже чат пат сам прави по 2 крачки...айде до после...Simple Smile

# 173
Радвам се, че всички болни се възстановяват.
Исайкова, ами дано да се разминеш вече с тези болести.
Кити от вчера ходи с каишка за прохождане. Пусна се от ръцете ми диването и тръгна. Ама нали още не може да стои дълго време права и туп на дупе. Та извадих каишката и сега цари голям кеф. Въобще не ми дава да я хвана за ръцете. Ходи на пръсти и с тялото напред. На мен ми е смешна, ама тук другите майки казаха, че ходела добре. И била стабилна, а на мен все ми се струва нестабилна.

# 174
  • Карлово
След вчерашните болести и бебешки инциденти, днес темата звучи по-ведро. Хайде вече лошото да е останало зад гърба на всички!
Чета, разприказвали сте се за ходенето. Марти ходи, подпирайки се на мебелите. Вече втори ден не иска в проходилката, а обикаля около масата в хола, по дивана. Но сега като захладня и обух чорапки започна да се пързаля. С ламиниран паркет сме, нямаме килими, та се чудя как ще е оттук нататък. Обувки ли ще слагам, незнам, трябва да измисля нещо. Приемам идеи всякакви.

# 175
  • София
ей направи 8 крачки сааааааааааааммммммм;)

# 176
браво на Филип  smile3501 първото проходило бебе Simple Smile

# 177
  • София
браво на Филип  smile3501 първото проходило бебе Simple Smile

bowuu bowuu bowuu ее чак проходил не е - докато не обиколи 2 пъти стаята не го признавам...ама на там вървим... Party но пък е мн сладак как ги мина набегом ...

# 178
като не искаш, не го признавай, ама като чета из форумите - сума ти мами държат чавето под ръчичка и разправят, че проходило на 7 месеца без проходилка  Mr. Green а 8 крачки сам са си 8 крачки сам  bowuu

# 179
здравейте,

С малко закъснение - Честит рожден ден на Никси.
Браво на Филип, че вече ходи.
Яна и тя все иска да стои права, но си ходи и в проходилка. 
тити, Яна яде всякаки модели пюрета. риба моруна, сьомга задушена с ориз, агнешко задушено, макарони с шунка, кюфтета с картофи и зел. На SEMPER яде всичко с голямо удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт