Отговори
# 660
Привет, момичета!

Благодаря ви за приятната компания снощи. 🌺
Как сте след снощния епизод? 🤔

Ето го и рейтингът:

Дана 🥰 ,
Благодаря ти за разсъдженията! 🌺
Честно казано наистина не знам какво да очаквам- едно си мислих, а друго стана. Какво ли са ни подготвили СЦ, много ми е интересно.
Йълмаз си тръгна, сега може би ще е по- лесно Демир да измъкне Зюлейха от затвора. То процес пак ще има предполагам, защото предния не завърши с решение. Дано тогава Демир смени показанията си, ако е възможна такава смяна, разбира се. Но дори Зюлейха да е на свобода, аз не виждам как след всичко станало, ще могат отново да се съберат с Демир. Наистина мислите ми са като в задънена улица.
А относно новата героиня- съгласна съм, определено ще е интересна. То походката ѝ беше показателна.
И с друго съм съгласна- Демир като видя филма, настана истинска буря, но когато Йълмаз разбере истината за Аднан, ще има още по- голяма и силна буррррря.💨⚡🌪

Хубав петък!
Бъдете здрави! 🥰

# 661
Привет!
Демир досега почти винаги е слушал майка си. Възможно е новата героиня да е изцяло на негова страна, в противен случай не би завел децата при нея, но тя като види, че Аднан търси Зюлейха, може да промени мнението си. Хюнкар ще научи от Фекели за заминаването на Йълмаз и ще каже на Демир.
Нямам други идеи, но съм ядосана, защото не я показаха и ни оставиха без фрагман. Използват, че заради епидемията много повече хора вечер са пред телевизорите и се гаврят с тях като ги държат в неизвестност. Не стига, че сме емоционално натоварени от реалния живот, не стига, че се превърнахме в затворници, ами разни лакомници за пари се отнасят с неуважение към зрителите.

Цитат
В 2016 году Мете Хорозоглу стал жертвой анонимки, в которой сообщалось, что он является членом террористической организации и встречался с некоторыми ее членами в США. После почти четырехлетнего расследования было установлено, что никаких связей между актером и террористами нет и он был полностью оправдан.

# 662
Привет🍀
Наистина се подиграха с нас, зрителите. Поне някаква информация да дадат. Да бяха пуснали фрагман, ако не...да съобщят нещо. Ама...не!😡
Да, със сигурност Фекели и Хюнкяр ще се срещнат на по чай и ще обсъдят ситуацията. Демир ще разбере, че Зюлейха е отпратила Йълмаз и че не е искала да го вижда. Оттам и ще промени поведението си. Няма как иначе, Зюлейха няма са остане в затвора.

# 663
Здравейте! Animal Bee
Момичета, не се ядосвайте за нищо, пазете се!
Горкият Мете, добре че поне е напълно оправдан.
Много добре се чувствам след снощи. Трябваше да мине време и сега разбирам, че ни чака много интересен етап. Той, разбира се, е само в главата ми, но започва от това, което ни подадоха в епизода. Свързано е с това, което Дана е задала като въпрос. За съжаление още няма превод, така че фантазията ми може и да по-свободна, отколкото би позволил този епизод. Но все пак.
Сега и Демир, и Йълмаз се отстраниха от Чукурова.
Не знам какъв нов живот ще започне Йълмаз, но преди всичко очаквам, че Истанбул ще го върне към времето на тяхната любов със Зюлейха от началото, което ние още не познаваме. Това е нещо, което ми липсва: как се е зародила тази голяма любов? Надявам се да видим това. С Мюжгян не очаквам да има развитие.
По-скоро смятам, че е възможно Йълмаз и Демир да се върнат в Чукурова, всеки донесъл по нещо от мястото, където е бил, и да се срещнат отново в любовния триъгълник, но променени. И аз не знам как, но ще има реванш на нов етап.
Демир може би в пространството не е отишъл толкова далече, той ще се върне по-скоро назад във времето с тази жена, която видимо е от поколението на Хюнкяр – Аднан – Фекели. Сега нямам друго основание и затова очаквам, че това е жената, за която Аднан е купил дом, певица, с която той е имал връзка и към която Хюнкяр е изпитвала ревност. Първото и представяне направиха по същия начин като това на Мюжгян: в гръб и с поглед към краката.
Нямам кадър с новата героиня, но ето Мюжгян.

Първо, актрисата Назан Кесал е равностойна на Вахиде, това само по себе си вече насочва, че и ролята ще бъде равностойна, не по време на присъствие, а като ранг, така да се кажа. Хюнкяр като момиче е обичала, обича Фекели и сега, Хюнкяр е преди всичко майка. Тя никога не е имала възможност да се прояви като любима жена. Хюнкяр ожени Зюлейха и Демир, за да има синът и семейство и дете и научи Зюлейха на майчинство; обучението току-що приключи и в затвора Зюлейха се отказа от любовта с Йълмаз в името на своите деца. Демир, обаче, не иска Зюлейха само като майка на децата си. Той иска: „нейната любов, чувства и душа“. Хюнкяр не може да я научи на това. Новата героиня се появява не само като една грациозна плавно движещата се жена, но тя носи името Севда/Любов. Моята фантазия тук е безкрайна, но ще кажа само най-кратко. Сега очаквам, че чрез Севда ще ни покажат един различен Аднан. Бракът му с Хюнкяр е бил заради икономическа изгода и е бил дело на семейството. Аднан се е примирил, но нито Хюнкяр го е обичала, нито той нея. Най-вероятно той е обичал тази жена. Това е бил вероятно любовен триъгълник от две жени и един мъж, за разлика от сегашния на двамата мъже със Зюлейха. Демир очевидно е познавал тази жена, предполагам и непосредствено във времето преди да замине за Берлин – т.е. вече  млад мъж. Демир е познавал баща си по начин, по който никой друг не го е познавал. Винаги досега съм мислила, че той носи любовта от майка си. Но сега съм много привлечена от идеята, че Демир в това отношение прилича на баща си. Нейната поява, ако това е тази жена разбира се, ще намеси и Хюнкяр и Фекели. Това от една страна, ще осветли цялата история около убийството. Дали причината е била само земя или може би е имало и любовен мотив; убиецът е Фекели, но дали това е всичко? За себе си съм убедена, че тримата фалшиви платени свидетели не са организирани само от Демир. Както и самата идея за фалшифициране на случилото се и изпращането на Фекели за дълго време в затвора. Така мислех и преди. Не е възможно по телефона Демир да организира както намирането на свидетели, уговарянето, така и съответната обстановка, за да изглежда всичко вярно около версията, която знаем. Според мен, тази героиня може да е причина за самото убийство или една от причините. А е вероятно и тя да стои в центъра на версията, с която Фекели е вкаран в затвора. Най-вероятно двамата с Демир са действали заедно, дори смятам, че идеята е нейна, но тя е останала в сянка. Интересно, че досега Демир не е издал връзката си с тази жена. Но тъкмо това, че когато Зюлейха е вече майка – тя се отказва от любовта, за да е майка на децата си, Демир тръгва към Севда и води децата там. Вероятно така Аднан е водил и Демир при нея. Още не знам какво е съдържанието на това, което Демир говори пред съда. Но от режисурата на първата сцена, както и от актьорската игра разбирам, че Демир говори на Зюлейха. Всичко, което казва, трябва да стигне до нея, а чутото тя трябва да си разтълкува.

Дали Демир от баща си не е разбрал, че за любовта трябва да се бориш? Дали Аднан не се е опитвал да направи нещо в тази посока и тогава да е станало убийството? Демир обича майка си, но той е разбрал, че тя е само негова майка. И вероятно е виждал от баща си как се обича жена заради това, че тя е жена, а не просто майка. И от двамата е научил „пълната формула“ на любовта, която той каза пред Хюнкяр в кабинета на баща си във връзка с предстоящия брак със Зюлейха: „тялото, чувствата, любовта и душата“.    
Моите фантазии във връзка с новата героиня са свързани както с доразкриване на картината от миналото, за да знаем повече за героите днес, така и с очакването, че Демир има нужда от помощ. Тази жена може да научи Зюлейха как да обича сина на Аднан.
Прави впечатление промяната в изражението на лицето на Демир, когато спря пред дома на Севда: тъжно, сериозно, сменено от лека усмивка, когато тя отвори вратата.

https://instagram.fbru2-1.fna.fbcdn.net/v/t50.16885-16/10000000_ … df6bf42029a32d807

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 16:06 от vanja@

# 664
Няколко пъти съм се чудила защо Мете не се снима. Унищожиха живота на човека. Четири години без работа, а сега кой ще го наеме с това досие Sad

Ваня, много ми хареса твоя сценарий. За личния живот на Аднан сме чували от Хюнкар - през погледа на жена, чийто мъж изневерява. Съвсем различен ще е разказът на Демир за баща му и Севда. Отдавна не сме го виждали да се усмихва. Да, сигурно тя е жената, която е помогнала с лъжесвидетелите, може и идеята да е нейна. Фекели преди време даде информацията на Хюнкар и тя тръгна да ги търси. Тогава писах, че не е за вярване Демир, който е бил двайсетинагодишен да свърши тази работа.

# 665
Привет Flowers Hibiscus
На мен също ми допада тази версия, много възможно е именно така да се получат нещата. Съгласна съм за това, че на онези години, Демир трудно би измислил и реализирал това незаконно деяние сам. Някой най-малко е трябвало да му дава информация от мястото на събитията, иначе той няма как да знае, кои са били свидетелите в ресторанта, за да ги подкупи. И надали точно такава идея би дошла в главата на 20 годишен млад човек. До момента си мислех, че някак си Хамине е замесена или Демир е възприел и копирал някакви реакции на Аднан към опоненти, конкуренти и т.н., които вече е виждал. Но, много е вероятно Демир да знае много повече дори от самата Хюнкяр и да има топли отношения с любовницата на баща си. Тук моите мисли въху тази хипотеза: въпреки това, което е разбираемо в емоционален план и чисто човешко и може да бъде обяснено и оправдано...,лично за мен, всичко това с добрите отношения с тази жена, би било някак странно: защото, хипотетично, ако Демир е в толи отношения със Севда, с която Аднан все пак е изневерявал на законната си жена и реално Севда, все пак би била в ситуация на прелюбодеяние (независимо от липсата на любов между Хюнкяр и Аднан и начинът на сключване на брак - уговорка, за ради финансови причини), то цялата реакция на Демир по отношение на честта му и стореното от Йълмаз и Зюлейха някак си ще ми изглежда лицемерна. Защото приемането на Севда и добрите отношения с нея, ако тя е била любовница на Аднан, който е имал законен брак, ще значи приемане на ситуацията извън традиционното разбиране и консерватизма, както и извън традицията на честта. Защото ситуацията на Севда и старият любовен триъгълник: Хюнкяр - Аднан - Севда ще има някаква прилика от законова гледна точка със ситуацията: Мюжгян-Йълмаз - Зюлейха. Наблягам на прилики в законовата част на брачната институция, а не във фактологията на нещата около брака или предисторията на хората от любовния триъгълник. И оттам...с една дума: хипотетично и сега разсъждавайки за това, може би бих намерила ситуацията за леко лицемерна в тази част за стриктното спазване на честта, при условие, че би имало някакво позитивно отношение към човек (Севда) накърнил честта на една жена от законна брачна двойка (Хюнкяр). Много ще ми бъде интересно, как ще поднесат нещата и може естествено да мисля съвсем иначе.
Интересно ще е и ако Севда е основният виновник за съдбата на Фекели. Той е бил конкурент на Аднан, за сега само това знаем. От дадения ни диалог между тях видяхме, че Аднан заплашва Фекели и му поставя ултиматум да се махне от Чукурова иначе, ще го убие - него и семейството му. Но, дали заплахата е била и за друго - Фекели е знаел, че Аднан изневерява. Какво е можел да стори Фекели...можел е да го разобличи пред всички и така името на Аднан да пострада. Има толкова много възможности. Но, ако Севда е била в основата на разплатата с Фекели, то аз за себе си ще имам едно на ум за нея. Защото емоциите от болката са едно, но прикриването на истината, с цел унищожаване на живота на човек - друго. Фекели тогава е имал две малки деца. Да видим. Ние може да си пишем неща, а то да излезе - друго. Но, версията на Ваня е много логична, всичко сякаш е на мястото си и напълно възможно да е така. И оттам се питам: дали цялото това поведение на Демир не е било с цел - Зюлейха да изгони Йълмаз, в името на децата си. Той знае, че Йълмаз при това положение ще се откаже. Т.е. това да е постановка от Демир, познавайки добре Зюлейха и знаейки, че Йълмаз няма да продължи да рискува, ако залогът са децата и евентуално свободата на Зюлейха. Thinking

# 666
Имало едно време в Чукурова - еп.60 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/1455749728964
И в група "Любими сериали с превод ®"
https://vk.com/club113691288

# 667
Здравейте! Animal Bee
Желая ви спокойна събота!
Тигаса, благодаря за превода.

Най-логичните версии най-бързо се разпадат. Но от малкото, което показват, ни дават някои насоки и до следващия епизод, а и нататък, ние можем да фантазириме. За мен е важно, когато създателите започват да разкриват тяхната история, да се връщам в нея. Това е важно, а не да чакам и тогава да се сбъдне моята история.
Демир си има своя стратегия и тактика. Той каза, че ако спре да вярва в любовта си към Зюлейха, ще умре; това е неговата стратегия. Видяхме, че от куршумите не умря, но е полужив от отношенията между Зюлейха и Йълмаз след филма и по време на затвора за Зюлейха. И Демир търси следващата тактика, която той смята за добра в точно този момент. Ако Севда се беше появила още в началото, веднага след брака, нямаше да има никакво значение. В онзи момент за Зюлейха детето нямаше такава стойност, каквато сега, когато тя е вече осъзната майка. Но сега е нужен точно този „елемент“ от любовта, който евентуално тази жена носи. Ако Демир искаше окончателно да сложи край на отношенията си със Зюлейха, щеше да подаде искане за развод: приготви се и има основания, ще задържи децата и край. Но той не иска това. Любовта му продължава да живее в него и той продължава да се бори за нея. Ще видим какво е измислил със Севда, как тя ще помогне на неговата любов. Там при нея той „събира“ децата и „севда-та“. Ще чакаме и ще разберем ще се случи ли такова надграждане и със Зюлейха или пък ще се случи нещо съвсем друго. Но пък защо да бездействаме. Smile
Демир преследва една единствена цел: той чака чувствата на Зюлейха. За тази цел той не се спира пред нищо: културните норми наруши още в началото, когато се ожени за Зюлейха като жена в брак пред Бог с друг мъж, прие я с дете от другия, готов беше много пъти да убие и да бъде убит, какви ли не излагации пред Чукуровската публика преживя досега. Може баща му да е вървял по същия път и да е искал да се разведе с Хюнкяр и да се свърже с тази жена; купуването на къща не винаги е в смисъла на Хатип с Шермин; къщата означава преди всичко дом, семейство. Поуката от историята на бащата, която аз възстановявам само като хипотеза и тя може да се окаже съвсем различна, би била в това: да следваш пътя на любовта и да преодоляваш всичко, заставащо на този път, вкл. и нормите на обществото, които са за навън, докато сърцето следва своя път. Но Аднан не е стигнал до края. Демир може да говори пред съда за чест, но дори това само по себе си е голяма смелост, а с това той преследва своя си цел. Както видяхме, засега я постигна: Зюлейха и Йълмаз се разделиха.

Тъкмо написах горното и видях превод на думите на Демир пред съда.
Разказва точно историята; така обезоръжава Йълмаз и се обяснява в любов на Зюлейха.
Без съмнение, да чуе Зюлейха как Демир мисли в момента, е и натиск върху нея.
„Я женился на своей супруге по огромной любви, г-н судья. Не было ничего, что я не смог бы сделать ради неё. И, к сожалению, я её до сих пор люблю. Да, я не могу сказать, что она вышла за меня замуж по любви, но я сделал всё, что мог, чтобы осчастливить её. Абсолютно всё. Для меня моя супруга и семья были превыше всего. Я сделал всё, чтобы быть хорошим мужем и хорошим отцом. Я её так сильно любил, что даже принял тот факт, что её бывший жених Йылмаз Аккая приехал в Чукурова и поселился в особняке напротив нас. Супруга совершила много проступков, которые могли меня обидеть, но я принял это с пониманием и простил её, потому что для меня её любовь была важнее. Важнее моего имущества, репутации, всего... Я не думаю, что на этом свете есть человек, который полюбит её больше меня. Но эта женщина, которой я посвятил свою жизнь и которую я безумно люблю, не смогла быть достойной этой любви. Несмотря на все мои предупреждения, я узнал, что она не прекращает встречаться со своим бывшим женихом Йылмазом Аккаёй. Этому есть свидетель - жена Йылмаза Аккайи. Моя супруга этим поступком запятнала и своё достоинство и мою репутацию. Моя супруга, Зулейха Яман, несмотря на доказательства своей неверности, вместо того, чтобы попросить у меня прощения, продолжила всё отрицать. Это причинило мне боль. Поэтому я, чтобы очистить свою честь, захотел убить свою жену, г-н судья. Но я не смог этого сделать... Однако, она, с целью убить, выстрелила в меня три раза. Я считаю, что эта женщина, которая очернила мою честь, не заслуживает свободу и возможность видеться со своими детьми, г-н судья. Я требую от суда, чтобы эту женщину, запятнавшую мою честь и пытавшуюся меня убить, наказали самым тяжёлым способом.“

# 668
Здравейте Nature Sunny
Май все още няма информация за това, какво ще става със сериала. Положението в Турция е доста сериозно и не знам, дали изобщо ще започнат да снимат отново. Или поне до май, може би няма, не знам...но като чета какво се случва...пиковете още не са достигнати, за съжаление има затворени няколко града, както знаете. Съжалявам за черногледството. При нас затегнаха още повече мерките. Децата може би ще ги разпуснат от училище до лятото, но още не е сигурно.
Благодаря за коментарите и превода! Simple Smile Съгласна съм със споделеното.
Думата в съда беше дадена на Демир и той разказа историята от неговата гледна точка, той сподели своите чувства, усещания и болка. Той следва своя план по отношение на любовта и брака - "план Демир", но зад неговия план и в услуга на него, стои планът на Хюнкяр. Без "план Хюнкяр", този на Демир нямаше да съществува или не по този начин, така че двата плана, макар и отделни, все пак се смесват, преплитат и взаимодействат. Всеки един въпрос има няколко гледни точки. Истината за всеки може да е различна. Ако думата беше дадена на Зюлейха или Йълмаз, те щяха да кажат друго, защото техният живот беше променен именно от плана на Хюнкяр. Йълмаз дори не знае за сложната ситуация с преплетените планове, а за него има само един - този на Яман.  Точно за това, когато Йълмаз напомни за начина на сключване на брак със Зюлейха, като така постави въпросителни към някои изказвания на Демир, той реагира агресивно. Демир изговаря своя план, но не трябва да забравя, че за Йълмаз и Зюлейха планът на Хюнкяр има много по-голямо въздействие и е основен такъв, както и база за самото съществуване и успех на неговия собствен план.
Интересно е, че за момента се потвърждава моята теория от преди - че именно брачното ежедневие, брачният живот, от който излизат като плодове - децата, променените приоритети и минаващото време и разстояние могат да "задушат" всяка една любов, колкото и силна да е тя. Демир именно на това разчиташе. Това е изпитан модел от стари времена, хората са казвали много думи и мисли по въпроса. Мюжгян разчиташе също на това, но близостта на Йълмаз и Зюлейха, както и изгубените предимства, изиграха своята роля. Дали моделът на Демир ще сработи и при Мюжгян, която също залага на детето и на своите чисти чувства, както и на стореното и жертваното от нея, за да обърне любовта на Йълмаз към себе си.
Каквато и да е историята на Аднан, дори и да е искал да следва любовта си, ако е такава хипотезата, то той също е извършил прелюбодеяние, а Демир осъжда това като акт. Ако Демир подкрепя Севда, при тази хипотеза, то той тогава напълно би трябвало да разбере както поведението и реакциите на Йълмаз, така и тези на Зюлейха...като цяло и на двамата. Дори това да е така реално, то той не го показва и няма и защо, тъй като той все пак следва именно традиционния път на брачните закони и традицията на честта, за да ги раздели и да постигне своя план - любовта на Зюлейха, чрез децата и обвързаността на брачния живот. Хюнкяр - в ролята си на съдбата каза: "Надявах се Йълмаз да остане в затвора, а Зюлейха да обикне Демир и да бъдат щастливи с детето" (по памет)...дали Съдбата ще е съгласна с казаното и стореното от Хюнкяр или е предвидила друго, ще видим Simple Smile
В очакване на преведената серия. Хубав ден на всички! Пазете се и бъдете здрави! Flowers Four Leaf CloverFlowers HerbFlowers Cherry Blossom

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 14:14 от dana78

# 669
Здравейте!

Благодаря за всичко споделено, момичета! 🌺

Уур е публикувал тази снимка в ИГ си.

Дали е от предстоящ епизод или стар, много се чудя. 🤔
В темата за Осман една дружка е споделила, че има информация, че екипът на Осман ще възобновят снимките си по настояване на АТВ. Споменава се, че екипът на още един сериал също ще възобнови снимките си, който също се излъчва по АТВ. Може би става дума за нашия. Дали е истина не знам. Но дано не е вярно, защото е твърде опасно.

Хилял. 🥰

Аз друго се чудя. 😀
Демир започна да дава показанията си. Като започна да говори за любовта към Зюлейха, тя се обърна към Йълмаз. Но защо го направи?! Чуденката ми е следната: Дали  Демир почна да говори с намерение да я оневини, но виждайки погледите на Зюлейха към Йълмаз, е размислил. Ноооо няма как да разберем за жалост. 😀

Хубав ден!
Бъдете здрави! 💞

# 670
Привет Flowers Hibiscus
Ирина...ако новината за възобновяване на снимките на "Осман" е вярна, то това е много опасно, наистина и против мерките за сигурност и приетата политика. Но, нали сега хората са си по къщите и е би било много благодатно от финансова гледна точка за сериалите, които биха се излъчвали. Да, но здравето...! Колкото и да ни се иска да гледаме любимите сериали, дано всички бъдат разумни.
За поведението на Демир в съда, аз имах също други очаквания, но наистина, неговата цел беше не само да накаже Зюлейха в максимална степен, като направи така, че да не вижда децата си, но и да я отдалечи и раздели от Йълмаз - той успя и в двете насоки...но за сега. Да видим кога ще има развитие на ситуацията и какво ще е то.
Simple Smile
Превод на писмото до Йълмаз от Зюлейха:
"Мой Йылмаз. Спустя столько времени возможность говорить тебе снова «мой Йылмаз» - единственное, что мне осталось от нашей любви. Судьба сыграла с нами в очень большую и жестокую игру. Била нас по стенам, чтобы мы не могли идти к спокойному будущему. Мы думали, наша с тобой любовь все препятствия обойдет, все стены на нашем пути разрушит. Думали, что победим нашу судьбу, сможем стереть всё предписанное. Но мы ошибались. Мы совершили ошибку, думая, что сможем победить. Не получилось. Не смогли. Мы побеждены, Йылмаз. Я тебе раньше столько раз говорила: «не люблю тебя», «держись от меня подальше», «я влюблена в Демира». Всё это было ложью. Когда говорила тебе, больше не приходи ко мне, язык говорил одно, сердце другое. Но в этот раз говорю тебе то, что хочу всем сердцем! Держись от меня подальше. Уходи из моей жизни, потому что на этот раз судьба разлучает меня с моими детьми. Пока ты есть в моей жизни, Демир не отдаст мне детей и лиц мне их не покажет. Я не вынесу, Йылмаз. Я не могу согласиться на жизнь без детей. Тебя умоляю, откажись от меня. Не приходи ко мне. Не думай обо мне. Даже имя моё не произноси. Не обрекай меня на жизнь без моих детей. Не будь причиной разлуки с ними. И ты не разлучайся с сыном. Себя посвяти ребенку. Будь счастлив счастьем своего ребенка. В оставшейся жизни ищи успокоение в Кереме-Али. Прощай. Зюлейха."

https://vk.com/cukurova_mavi?w=wall-135783830_83829

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 19:05 от dana78

# 671
Не са ни забравили. Smile
Фрагман за 62 еп.

- Зулейха Яман была отравлена в тюрьме.
- Отец, я же тебе говорю, он отравил Зулейху. Ему не хватило того, что он испортил ей жизнь, он ещё и попытался забрать ее жизнь.
- Что мне сделать, оставить его живым?
- Сначала выстрелишь в меня. Переступишь через мой труп и пойдёшь.
- Мы допросим вас по поводу отравления Зулейхи.
- О Боже, о Боже.
- Я пришёл Зулейха, открой глаза. Скажи, что ты не умрешь и не оставишь меня.
- Если с тобой что-то случиться, я не смогу держаться. Как я смогу жить в мире, в котором ты не дышишь.
- Либо будем вместе жить, либо вместе умрем. Если судьба забирает наши жизни, то только в один момент.

Последна редакция: сб, 28 мар 2020, 21:42 от vanja@

# 672
Дааа, имаме фрагман!

Благодаря, Ваня!
И на теб, Дана!

Мдаа, значи това клипче пред болницата,което съм видяла, е било истинско. Нещо се е случило със Зюлейха и Йълмаз е там. Simple Smile)
Интересно, наистина!

# 673
Первый фрагмент к 62-ой серии 🔥
Перевод:
- Зулейха Яман была отравлена в тюрьме.
- Отец, я же тебе говорю, он отравил Зулейху. Ему не хватило того, что он испортил ей жизнь, он ещё и попытался забрать ее жизнь.
- Что мне сделать, оставить его живым?
- Сначала выстрелишь в меня. Переступишь через мой труп и пойдёшь.
- Мы допросим вас по поводу отравления Зулейхи.
- О Боже, о Боже.
- Я пришёл Зулейха, открой глаза. Скажи, что ты не умрешь и не оставишь меня.
- Если с тобой что-то случиться, я не смогу держаться. Как я смогу жить в мире, в котором ты не дышишь.
- Либо будем вместе жить, либо вместе умрем. Если судьба забирает наши жизни, то только в один момент.

# 674
Hug Щом  има фрагман, редно е да има и епизод другата седмица.  Пак си ги крояхме едни, пък какво ще ни сервират? Кой е отровил Зюлейха? Дали е случаен инцидент или е нарочно? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт