Отговори
# 645
Бехидже и тя като Шермин - ту така - ту иначе....интереса клати феса. Не че няма точни коментари понякога. Това не мога да й отрека. Но, тя самата изигра основна роля за връщането на Мюжгян и за промяната й за план - Америка и я "хвърли" отново срещу Зюлейха. Дори и да не беше права да отвлича детето и за мен постъпи страхливо, като тръгна в разгара на "бурята", Мюжгян за себе си беше на прав път. Човек понякога има нужда да е малко егоист. В крайна сметка, Йълмаз щеше да ги търси, когато и ако реши. Има си начини. Сега, желанието за развод на Йълмаз било в основата - алчна Бехидже. Е, нали видя, че не може да убеди Мюжгян да иска 3 апартамента, не знам колко хиляди издръжка и т.н. Simple Smile. Радвам се, че Мюжгян оживя, но сега да видим нататък.
Ваня - да, това е същата актриса Simple Smile
Ирина - давай на паузата, сипвай чашка Simple Smile, че още по-трагично ще става май.

# 646
Как пускат в съда с пистолети, толкова въоръжени войници пазят уж.
Зюлейха още си вярва в малоумието, че Демир ще ненавижда Аднан. Rage
Браво на Сабахаттин - лекар : "Мюжган ще оживее". А какво ще остане от нея като оживее... Sob

# 647
Лучия - да, за съжаление. Но по онова време, хората рядко са отделяли внимание и важност на психиката. А, Мюжгян премина през Ада за Керем Али, после и историите Йълмазови, за някои неща го разбирам, за други - не, самата тя много си навреди и сега е тук - в лошо положение. Но, предполагам, че всички ще съветват Йълмаз да остане с нея и той ще го направи от съжаление и вина. Не знам, дали в тази ситуация има верен отговор. Ужасно, наистина. Но, Бехидже забравя, че именно тя няй-много винеше Мюжгян, тя най-много й "пилеше" на главата. Играта на Бехидже и амбициите й също са фактор тук.

# 648
Доколкото разбрах от превода, колегите на Мюжгян се осъмниха в това, че е искала да се самоубие наистина. По рязането на вените. А Сабахаттин им каза да не казват на никого. Да видим дали ще постигне целта. Иначе както и предполагах, скучна серия, много пълнеж и накрая ще ни оставят в нищото за дълго време.

# 649
Бехидже се ръководи единствено от материалното - безчувствена използвачка и манипулаторка. Не може да бъде никаква опора за Мюжган, играе си с нея. А Мюжган толкова време не разбра кой/какво е истинската ѝ цел. И Фекели не дава вид, че е разбрал.
Пипилота, точно на тази сцена ще свърши серията - с Демир и децата при новата героиня; Йълмаз на път към Истанбул.
Колегите на Мюжган не знаят подробности и злословят като слугите. Мюжган разчиташе, че дълго време ще е сама. Откъде да знае, че леля ѝ ще се върне за забравеното шише и ще я намери толкова скоро.
Много пълнеж днес.

# 650
Да, Саббахатин ги предупреди, но явно от персонала - санитарите, които я приеха в началото, някой се разприказва и всички сега знаят за това. Даже е стигнало и до Хюнкяр. С Фекели за това говориха преди да дойде Жулиде в коридора на съда.

# 651
Как Шермин вкара парите в дома на Жюлиде, как полицаите влизат в нейно отсъствие и обискират, ужас - това е правосъдието в което Жюлиде се кълне.
И отиде на свиждане, да се умилква край Зюлейха.
Ха, второто писмо наистина е от Зюлейха. Този път децата ѝ са приоритет.
И какво постигна Хюнкар като ги заведе, стана още по - лошо. А беше предупредена.
Гадове, не я показаха Rolling Eyes

https://www.instagram.com/p/B-NfKDpqFZd/

# 652
Момичета,
Аз въобще не очаквах такова развитие. Мислих си, че сега вече събитията ще водят към събирането на Йълмаз и Зюлейха. Но явно с това заминаване за Истанбул няма да стане скоро. Хммм, интересно. Не знам какво би накарало Йълмаз да се върне - или със Зюлейха да се случи нещо, или да разбере за Аднан. Макар че все още не са излъчили сцената пред болницата със Зюлейха, Йълмаз, Сабахаттин и Жюлиде...
Ех, колко са долни Шермин и Бехидже. Нямам думи!!! Самодоволната усмивка на Бехидже, когато пътуваха за Истанбул и самодоволната усмивка на Шермин, когато отстрани Жюлиде. Уж е загрижена за Зюлейха, а премахна Жюлиде, която се бореше за свободата й. И да не се прави, зтя е такава лъжкиня, а сега не можа да каже някоя лъжа на Зюлейха- веднага й каза истината, а и за Мюжгян и каза, че да няма и един миг спокоен Зюлейха. Пфф.
Дали ще има фраг? Много искам. Grinning

# 653
Не знам какво да коментирам. Това ми заприлича на финал на сезона. Ще има явно скок във времето. Може би Демир ще прибере Зюлейха отново. Едва ли тя напразно прогони Йълмаз. Децата са над всичко, ето, че и легендарната любов не е толкова силна. Разбира се, в зависимост от обстоятелствата, времето. Зюлейха няма как да каже на Йълмаз за Аднан, защото ще последват още трагедии. Това може да се случи след време, при определени обстоятелства, ако е наложително. Ноооо, ще видим какво са измислили сценаристите, ще имат доста време .

# 654
Разбрах кой какво прави и накъде върви, но не мога да коментирам нищо без превод.
Наистина днес серията е някак различна, може би е пълнеж повече, сега не мога да преценя.
Но има много развитие.
Хюнкяр сега е много близо до Зюлейха. Самата Зюлейха е обърната само към децата си.
Демир е непреклонен. Моето предположение е, че сега Зюлейха ще търси път към него.
Това, което направиха с Йълмаз е вече много опасно. Йълмаз се разколеба. Но все пак той искаше да продължи към Зюлейха. Тя беше решаваща за неговото решение. Но всички останали: Демир с представянето си в съда, Сабахаттин, който сега явно няма да каже за детето и особено Фекели - не знам ще отговарят пред Йълмаз един ден. Много лошо се сложиха нещата за Йълмаз в този момент. Дори Зюлейха, отделно Демир, не са му направили толкова лошо, колкото всички в този момент. Това, което днес говорихме - избухването ще бъде голямо.
Това беше много възлов момент, който заедно с опита за самоубийство на Мюжгян се стовари най-много върху Йълмаз.
Демир отива при много близък човек: изражението върху лицето му, когато се отвори вратата. Ще бъде интересно, но кога ли?
Чудя се дали Фекели можеше да действа по друг начин. Но трябва да се види епизода подробно.

# 655
Няма фрагман, няма и инфо за следваща серия. Sob

Жената при която Демир заведе децата го очакваше, беше предупредена. Мястото е хубаво, но не разбрах къде е.

# 656
Момичета, съгласна съм с вас. Има развитие голямо и въпреки пълнежа имаме доста диалози, писмото на Зюлейха, какво точно каза на Саббахатин. Ето, че ни "метнаха" СЦ с онзи фрагман. Мислехме, че Фелеки е при Зюлейха, а сцената беше от момента при Йълмаз. Използвали са само част от думите на Зюлейха. И на мен ми се струва, че някак си финално изглежда, безнадеждно. Дали СЦ  са решили така заради информацията за карантината и после пак ще "влязат в коловоза" с лека промяна връщайки се към замисления сценарий?! Thinking
Да, аз също си мисля, че тази жена е някаква роднина или доверен човек. Дали на Демир от бизнеса или роднина или човек на Аднан от миналото - близка позната и приятелка, да речем. Къщата е хубава, жената богата, красив интериор. Да видим. За мястото - и аз не разбрах, но може би е близо до Адана. Не вярвам да е много далече или в Истанбул.Thinking
Съгласна съм за Йълмаз - Зюлейха има своето право да вземе това решение, Демир също го разбирам до известна степен без някои изстъпления, които са ми много в повече. Но другите около Йълмаз....и в комбинация с цялата ситуация - Йълмаз ще бъде бесен на всички и на Фекели...ако разбере, че Фекели е знаел...направо не ми се мисли. А Мюжгян, Саббахатин ...всички около него знаят и мълчат...Да, избухването ще е голямо.

Лека нощ! Nature Moon Дано другата седмица да има серия!

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 00:06 от dana78

# 657
Няма нищо за нас, може би следващата седмица няма да има епизод.
Много ми е тъжно тази вечер.
Разпилените цветя при падането на вазата - това е, което чувствам.
Желая ви спокойна нощ!

# 658

Хюнкар и Фекели - останаха двамина да ближат рани, нови и стари.

# 659
Здравейте🌷,
Замислих се за новата героиня Севда/Назал. Защо СЦ я включват в действието и каква ще е ролята и влиянието й върху ситуацията. Преди мислех, че ще е близка на Зюлейха, но сега се оказва, че тя е близка на Демир. Това променя доста неща. Поддръжка на Демир е била винаги Хюнкяр, но сега се получи разрив между тях, заради различното виждане и поглед върху цялата ситуация. За това си мисля, че новата героиня ще бъде на някаква друга позиция, поддръжка на Демир и срещу виждането на Хюнкяр. Пишеше, че образът е противоречив. Но, от друга страна - героинята щяла да има различно виждане към живота. Т.е. различно от традиционното, което в момента ръководи Демир. Дали новата героиня ще го подтикне към трети път...не този, сочен от Хюнкяр, те този, на който сега е Демир, а друг път, който да му разкрие различен поглед върху нещата.🤔
Демир беше непреклонен и каза пред всички в съда много неща, които ще му пречат да намери отново път към Зюлейха. Ако той самостоятелно или чрез действия на Зюлейха промени отношението си, това ще е знак за всички, че той или е направил грешка или е решил да прости на жена си. Може би второто. Но към това го насочваше самата Хюнкяр, така че няма нужда тогава от новия персонаж. Единственото, което ми идва наум е, че Севда може да му покаже, че Хюнкяр е права. Но ми се вижда недостатъчно за посоченото относно героинята.
Вие какво мислите? То, надали ще познаем, но все пак 😁
Хубав ден! Бъдете здрави!🍀🌺🌷

Общи условия

Активация на акаунт