От фрагмана ме заинтригува въпроса за новата жена, която се появява на хоризонта. Сравнително възрастна, добре изглеждаща, даже от малкото, което се вижда. Тук четох за две предположения, за това, коя е тя. Едната - жена, близка на Зюлейха, другата - жена от миналото на стария Аднан. На мен ми се струва, че второто е по-близо до истината. Няма логика Демир да заведе децата при близка или неспоменавана до сега роднина на Зюлейха, при условие, че в озета е написано, че ще я наказва пак. Второ, Демир няма доверие и на Хюнкяр по проблема с децата и Зюлейха. И трето, едва ли е била случайна репликата на Хюнкяр към сина й: "Не бъди като баща си!"
Това, ако е вярно, означава, че той знае за баща си много повече, отколкото предполага Хюнкяр. И ... задава се нова война - между майка и син.

благодаря за информацията и за добрата новина, че може би ще имаме серия и следващата седмица. Да, вярно, че продължиха да снимат миналия юни, но нали тогава още я нямаше Назан, а сега тя влиза като героиня. И си мисля, че може би преди карантината са снимали освен сегашните й появявания, така и само с нея, като после да компилират кадрите за бъдещи серии.

Приятно гледане! Надявам се това да не е последния епизод за сега, и дано не свърши като във фрага. Зюлейха в затвора, Демир с децата при мадам, а Йълмаз на път за Истамбул. Направо не ми се гледа, ако само това ще покажат, е плюс съдбата на Мюжгян.