Всички не, но някои отговори - в четвъртък, евентуално.

Сигурна е само хубавата песен на Айтекин Аташ.

Защо им е Йълмаз да е в Чукурова? - защото така се дърлят с Демир и не обръщат внимание на друго...заети са да воюват един срещу друг. Именно нещо, случващо се със Зюлейха ще върне Йълмаз и той ще подозира Демир. Демир, от друга страна ще бъде разпитван, защото е гневен, обиден и може и да е решил да убие жена си. Отделно, Фекели е трябвало да бъде отстранен. Изсипват някаква смес, чрез която може би колата да поднесе и те да излязат и така да са мишени за стрелба. Удар върху всички едновременно. И аз си мислех за Бехидже отначало заради манилюра, но както Лучия отбеляза, защо й е това, като вече беше постигнала целта си - ухолен живот с чужди пари, а Зюлейха така или иначе е в затвора. Шермин - няма как тя да организира това нещо, а и няма изгода голяма от смъртта на Зюлейха, дори и да е насочено срещу Демир...все пак доказателства трябват. Мюжгян - тя също постигна това, което можеше в този момент относно Йълмаз, а и по отношение на Зюлейха. Севда - тя пък защо...освен ако не е психично болна и е решила да "освобождава" Демир от човека, вгорчил живота му...но нещо не ми се вярва. Тук има някаква по-голяма организация, но не е изключено Севда по някакъв начин да стои зад онези двамата и да се преструва пред Демир.
, да. Хатип разботи за онези двамата, работи и за себе си. А, онези двамата ми се струва, че са хора на някого. Има човек в сянка, който дава заповеди на онези, а Хатип е местният човек, който им помага. Ще е интересно на кого е планът и кой е ръководил изпълнението? На човека в сянка чрез онези двамата + Хатип или това си е план само на Хатип, който беше заложен от него още преди. Това се случва и след разобличаването на Хатип за парите и той изгуби...и средства, които целеше да удвои и беше унижен в конака на Яман. 

Препоръчани теми