Отговори
# 75
http://www.fragmanlarim.com/bir-zamanlar-cukurova-54-bolum-2-fragmani/  ФРАГ
Сабина Панчева‎
до
 ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД
1 час ·

“Имало едно време в Чукурова” 54 еп. промо снимки и озет

Голямата тайна в сърцето на Фекели ...
Фекели,при който Хюнкяр, идва да поиска помощ, за да не бъде разкрита тайната, пада на земята веднага след фактите, които чува. Бехидже, която се прибира, докато Хюнкяр се връща в имението, намира Фекели...
Когато Йълмаз научава за посещението на Хюнкяр, той е полудява ...
Йълмаз отново стига до вратата на имението, когато научава, че баща му се е срещнал с Хюнкяр, преди да падне на земята! Хюнкяр, която не знае, че Фекели се влошава, много се страхува, мислейки, че Йълмаз е научил истината за Аднан.
Демир, Зюлейха, всички работници и Mюжгян се събират в градината с рева на Йълмаз. Йълмаз идва да поиска сметка от Хюнкяр, но той научава за посещението на Мюжгян при Демир.
Въпреки че продължава да скърби за майка си, тя носи радост в къщата на Сание и Гафур. Малкото момиченце, което вижда майка си в сънищата си, започва да казва „Втора мама“ за секунди. Фадик, която не оставя за нито една минута Хамине, преживява най-трудните дни от живота си. На всичкото отгоре, когато Хамине излиза през нощта, докато всички спят, нещата отново ще се объркат.
Този път Мюжган опира до вратата с доказателствата ...
Въпреки посещението на Мюжгян при Демир в кабинета му, Мюжгян, тя не може да сложи край на съмненията си. Мюжгян, която следва Зюлейха и Йълмаз като детектив, в крайна сметка намира доказателства. Въпреки че Демир Яман досега не е вярвал, той отново не вижда нищо пред себе си!
Ще умре ли Фекели? Наистина ли Зюлейха се среща с Йълмаз? Ще бъде ли Мюжгян права този път? Дали тайната на Хюнкяр ще отиде в гроба с Фекели? Ще излезе ли? Бехидже ще използва всичко това знаейки срещу кого и за какво?

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 21:56 от tigasa1

# 76
Здравейте Simple Smile,
Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus Благодаря за озета и фрагмана. Flowers Blossom
Ето и с превод:
https://vk.com/cukurova_mavi?z=video-135783830_456240675%2Fee1da … l_wall_-135783830
Какво ми направи впечатление по последния епизод, което не бях включила в коментарите си. Много са интересни реакциите на Демир и Мюжгян по повод на половинките им сега. Те сякаш искат да имат последната дума, да контролират, да одобряват, да са в позицията на наказателен орган или всяващи вина. Неслучайно дадоха и двете сцени в двете семейства една след друга.
Демир: "Виж, аз ти казах, че моята омраза е по-голяма от любовта ми! Не преминавай някои граници, не изпитвай търпението ми! Откажи се! Ти си майка на две деца вече! Откажи се! Или няма да видиш децата си! Няма да те пожаля! Няма да пожаля човек, който постъпва така с мен!
Мюжгян: "Извел си сина ми навън?...Ти попита ли ме за това? Не мога да разбера, защо правиш това? Правиш го, за да ме побъркаш ли?
Мюжгян на Бехидже: "Не е трябвало да го извежда навън! Не трябва. Точка. Не може да го изнася, без да ме пита!
И Мюжгян и Демир се държат сякаш имат по-големите права над децата и чрез демонстриране на по-силна роля, те целят налагане на контрол над половинките си и изискване на конкретно поведение. Демир го разбирам по-добре, той има известни основания, но Мюжгян вече съвсем изнагля. Наказва Йълмаз с детето му - или не му позволява да се грижи за него, или го изкарва виновен, че не й е поискал разрешение за това или онова при условие, че има разрешение от конкретен лекар - предполагам неонатолог/педиатър, а тя не е такава. Тя не осъзнава, че с това си поведение ще загуби много и може би - всичко.

По фрагмана: Виждаме, че Мюжгян не си е взела никаква поука от думите на Бехидже - че с поведението и думите си може да предизвика леене на кръв. Сякаш на Мюжгян й е все едно, че Демир може да убие Йълмаз и/или Зюлейха. Мисля, че при нея омразата е станала много по-силна от любовта. Мюжгян иска "кръв". Не знам, но показвайки сега онова шалче, тя сякаш се наслаждава на доказателството си. Дори не е говорила с Йълмаз, но държи да стори това със Зюлейха в присъствието и на Демир и на Хюнкяр. Вече не я разбирам тази жена. Лично за мен, прекалено бързо се предаде на "тъмната страна" Simple Smile...защото това виждам сега.
Честно казано, не разбирам тези СЦ...Йълмаз вече веднъж блъсна с колата си едно момче без да иска, като бързаше и не знам, защо пак трябва да го вкарват в подобна ситуация. По всичко изглежда, че той ще блъсне Хамине, която явно скита по нощите и е изскочила пред колата му без той да види и очаква. Предполагам, че така ще се окаже и шалчето там. Ако не е така, тогава СЦ ще понесат моята критика Simple Smile. Та, ще ми се Мюжгян да бъде "поставена на място" и удоволствието й, че държи в ръцете си доказателство за някакви тайни любовни срещи да бъде разбито. Тя трябва да се спре, вече. Тази обсесия не помага нито на нея, нито на когото и да било.
Надявам се Фекели да се оправи.

# 77
Здравейте, момичета!

Днес е денят на Чукурова и с нетърпение очаквам гледането на епизода и дискусиите тук.

Много ми е любипотна случката с шалчето на раздора. 😀

Желая ви чудесен снежен ден и до после! ❄

# 78
Здравейте Simple Smile,
Тази вечер, предполагам, че ще гледаме картинки...няма да има превод. Жалко, но какво да се прави Simple Smile
До след малко Simple Smile

# 79
Привет! Flowers Cherry Blossom Аз още се чудя дали да гледам, като не разбирам. Ще пробвам, пък докато издържа. Надявам се да пишете кой какво разбрал. Kissing Heart

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 20:47 от pipilota65

# 80
Привет!
Пипилота, ти разбираш повече от всички Wink

https://www.instagram.com/p/B8Oszi1qKHJ/

Тук има превод

https://vk.com/cukurova_mavi?w=wall-135783830_57828_r57853

# 81
Kissing Heart Лучия, благодаря за линка! Hug Значи Бехидже спаси Фекели, а Хюнкяр си изми ръцете с Мюжгян. Уж ,че отишла да му каже за посещението и при Демир и оплакването от Зюлейха. Хатип май измисли кого да обвини, или по точно да се пожертва за него заради някакъв дълг, но още не са доразвили схемата.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 20:58 от pipilota65

# 82
Май най- интересното сега предстои. Зюлейха дали наистина ще се вижда с Йълмаз?! 🧐🧐🧐

Браво на Зюлейха! Наистина успя да раздели децата на “мое” и “твое” - Демир при Лейля, тя при Аднан. Една сцена не са дали на Зюлейха и Лейля след раждането...

# 83
Мюжгян е много зле с психиката вече, не се трогна много за Фекели, за Хамине също...едно и също "мели"...гледа като психопат. Когато се появи зад гърба на Зюлейха и потропа в стил "мелодия", все едно гледах психо-трилър.
Не само Зюлейха разделя, виждам, че Демир вече почти не се сеща за Аднан. Дори не го гледа по същия начин.
Защо им беше тази злополука с Хамине на СЦ, не разбирам. Йълмаз вече блъсна без да иска едно момче, заведе го в болницата, помогна...сега същото...защо им беше на СЦ да се повтарят. Освен с това, че Мюжгян пак си създаде "филми". Защо Зюлейха била говорела с Йълмаз?! Та, тя не видя ли, че Хюнкяр и Демир бяха навън да търсят Хамине, заедно с другите от чифлика. Много ясно, че Зюлейха ще остане с децата. Явно това е поводът - Мюжгян пак да се осъмни...но нямаше ли друг начин, освен пак да повтарят злополука и то като виновен -  Йълмаз! Тъпо ми изглежда.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 21:57 от dana78

# 84
Пипилота, Хюнкар не би могла да каже нищо друго пред Йълмаз. Демир се сети и за другата тайна - Ерджюмент, но това с Мюжган беше най - безобидно. Лошото е, че сега Фекели сигурно ще измисли друга лъжа и така ще издаде, че Хюнкар е излъгала по време на скандала. Фекели и Хюнкар нямат обща версия...
Пак започнаха свободни съчинения - Гюлтен със Зюлейха ще води Аднан на лекар, че Демир работата го е затиснала Rolling Eyes
Какво стана с жалбата на Шермин - не казват.

# 85
Така както върви май всичко ще се изясни в следващия епизод, засега само подготвят завръзват нещата.  Не показаха какво се случва с жалбата на Шермин, какво е замислил Хатип, а и проблема с шалчето ? Следващия четвъртък. В този няма време за всичко.

# 86
Дана,
Аз също забелязвам това при Демир. Но лично аз смятам, че Зюлейха сама постигна това, дори доста се постара. Нали все повтаряше “синът ми”, сега нека да не ѝ става мъчно, че Демир е все до Лейля. Та нали това искаше.

# 87
Зюлейха повтаряше "синът ми" и когато още я нямаше Лейля и той почти две години не си промени отношението. Ако един мъж обича едно дете, няма никой на света, които да го накара да си промени поведението.

# 88
Не мисля, че Демир е спрял да го обича.

# 89
Обича го, но вече е различно. Много родители обичат, но качеството и количеството на вниманието се промяня поради някаква причина.
Много ми е странно, как Хюнкяр и Демир си мислят, че Гюлтен ще излъже Четин за убиеца на Ерджо, а пък Четин ще говори с Бехидже...от къде на къде. Хюнкяр трябва да се замисли, с кого говори Бехидже най-вече: с жените от клуба...а кой им има "зъб"...Шермин.

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 22:58 от dana78

Общи условия

Активация на акаунт