Сега ще има да гадаем видяли ли са се Йълмаз и Зюлейха. 🤪🤪🤪
Честно казано този епизод по едно време ми доскуча. Може би, защото моментът с шалчето ми беше най- интересен и чаках него. 🧐

) Така я виждам Зюлейха аз- не се издигна,ами се принизи. 

,
за кулминационните сцени във фрагманите, които показват в края на серията. Сега, в този фрагман, това май ще е сцената със Зюлейха и Йълмаз в онази хижа. Какво си мисля аз (надали ще стане така, но да споделя
) - Според мен, има някакво обяснение за шалчето, но нито Демир, нито Мюжгян ще повярват. Оттам, в Яман вече ще назрява желанието да отстранят Йълмаз от пътя си чрез случая Ерджумент. Да видим, дали ще са подли до там, че да го издадат, след като му благодариха, че "запазил честта им" с мълчанието си. Защото елементарната логика сочи, че за Йълмаз щеше да е много по-добре да иде в болницата и после да разкаже всичко на полицията. Все пак, Саббахатин го лекува 2 седмици, раната беше дълбока и опасна. Щеше да стане пределно ясно, че се е защитавал, че е защитил и Гюлтен. Там е проблема, че след евентуалния разпит на Гюлтен, тя щеше да се самоубие най-вероятно, защото всички щяха да знаят и да я "сочат с пръст", а за нетактичните приказки на Гафур не се и съмнявам. Та, това е едното ми предположение за сцената: Хюнкяр- онзи мъж, нейния човек, при която тя дава някакви документи. Друг момент е, че Демир ще е "разиграл" Фекелиеви, както стана ясно от думите на Фекели. Дали това ще е за системите за напояване или с друг момент, ще видим. Ще видим, дали това "разиграване" ще е извършено по законен път или не.

С интерес изчетох всичко и искам да споделя някои неща, които виждам в доста по-различна светлина.
! И Мюжгян и Демир са големи хора, които могат да мислят, свободни са, независими, образовани...могат спокойно да "приключат с тиранията" от страна на Йълмаз и Зюлейха. Какво чакат? Лично за мен, никой не им е виновен. Демир категорично не го съжалявам. Мюжгян я съжалявах до момента, когато разбра за Зюлейха. Тя можеше да замине или да взема други решения - вече съм писала подробно. Фактът, че тя влиза в борба, която не е по силите на психиката й, си е нейн проблем. След раждането на Керем Али, тя можеше да е у Фекели сега, можеше да използва всичко случило се, за да се сближи с Йълмаз, да си "проправи път" към него, защото и двамата изживяха стрес, който ги свързва и обединява. Можеше да се бори с други средства и ако види, че не печели, то да вземе решение за развод. Но, вместо това, тя предпочете да изпада в истерии, да гони Йълмаз, да му забранява да докосва сина си, да "трови" живота на всички, да ходи и да крещи по двора, така че и служителите на Яман да гледат сеир за Зюлейха и Йълмаз...всичко това показва много слаба психика, за съжаление. Отделно, Бехидже й каза, че поведението й ще доведе до леене на кръв, но тя пак тръгна с шала да обвинява. Ами, ако Демир изкара пищова и застреля Йълмаз и/или Зюлейха...така както тя вече го е виждала да прави и е виждала белезите по Йълмаз...тогава какво? За какво ще й е всичко това? Щастлива ли ще е? Някой ще й ръкопляска ли?! Ами, не. Мюжгян може да взема пример от Демир. Пред хората той подкрепя жена си и така трябва, а насаме се обсъждат нещата. Не видях, Мюжгян да иска да говори с Йълмаз сериозно и честно. До момента са само нападки и истерии, без смислен разговор за реалната ситуация и визия за бъдещето. 
Препоръчани теми