Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е процедурата за постоянен грим?
Какво представлява постоянният грим?
Колко дълготраен е постоянният грим?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е процедурата за постоянен грим?
-
Какво представлява постоянният грим?
Постоянният грим е козметична процедура, която включва внасяне на изкуствени пигменти в кожата чрез татуиране. Използва се за очертаване и попълване на вежди, като се използват минерални или растителни багрила. Трайността му варира от 1 до 3 години, в зависимост от типа кожа и използваните пигменти.
-
Колко дълготраен е постоянният грим?
-
Колко струва постоянният грим?
-
Как се прави ретуш на постоянен грим?
Това сигурно доста боли.
Ще чакам.
Аз страшно се изкушавах да си дърпам белещите се кожички, но някак се въздържах, за да няма поражения, хаха. След обелването има един период, в който устните са по-бледи, все едно не се е хванал пигментът, но в последствие цветът си се показва на повърхността. Разбира се, не навсякъде хваща равномерно, но нали затова е ретушът.
при мен всеки път след заздравяването губят форма и дебелина, изтянават много и аз пак рисувам с молив...Нали уж затова си правим вежди, че да не ги рисуваме, но уви. При мен е ВСЕКИ път така. (5 пъти вече) и Колкото и да ми харесва този метод с реалистичните косъмчета- в дългосрочен план не стои добре.. А микропигментация не съм правила още, но знам, че тя и по-дълго се задържа, та следващия път съм решила да пробвам и нея, но не ефект пудра/омбре, понеже и на мен не ми допада, въпрос на вкус. Попринцип и на мен ми харесва работата на Миглена Маринова, както и на Силвия Въжарова