Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 68 466
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
При кого правихте?

# 211
Здравейте,
Според мен като цяло тези процедура са си   пълна подигравка!Може да има някъде доволни, но ....Нямам думи просто и очната линия е пълен провал .Тя лично ми каза, че черната посивява не седи черна, ами да ми беше казала, че и кафявата избледнява.Изобщо няма този ефект тип татуиране за който така се говори.То всичко избледнява само първите няколко дни си ок .

# 212
  • Street of Dreams
Не виждам смсисъл от микроблейдинг, ако ще попълваш с молив. Нали затова се прави, за да не ти се налага всеки ден да се гримираш с моливи, сенки, гелове, помади и тн.

При моята микропигментация минаха 15 месеца и нямам никаква нужда от някакъв ретуш или пипане. Изсветлели са малко, но съвсем не са светли. Страхотна процедура с един минус - по-неестествен вид. И пак по-добре от редовно ходене и после гримиране - според мен.

# 213
Здравейте,
Според мен като цяло тези процедура са си   пълна подигравка!Може да има някъде доволни, но ....Нямам думи просто и очната линия е пълен провал .Тя лично ми каза, че черната посивява не седи черна, ами да ми беше казала, че и кафявата избледнява.Изобщо няма този ефект тип татуиране за който така се говори.То всичко избледнява само първите няколко дни си ок .

Именно, аз и до сега ги рисувах с молив или сенки.  Добре е, че се включих тук преди да пристъпя и към очна линия, може и до тип кожа да е, но аз очаквах да изглеждат добре поне една година, а то още след обелването се налага да ги запълвам с молив. Смятам, че повече няма да правя експерименти с лицето си и да търпя болки, май беше по-лесно просто да си направя бретон, който да скрива веждите Simple Smile
Козметичката ме предупреди, че след година-две ще изсветлеят и трябва повтаряне, но не каза, че като се обелят може половината да ги няма Anguished

# 214
Не виждам смсисъл от микроблейдинг, ако ще попълваш с молив. Нали затова се прави, за да не ти се налага всеки ден да се гримираш с моливи, сенки, гелове, помади и тн.

При моята микропигментация минаха 15 месеца и нямам никаква нужда от някакъв ретуш или пипане. Изсветлели са малко, но съвсем не са светли. Страхотна процедура с един минус - по-неестествен вид. И пак по-добре от редовно ходене и после гримиране - според мен.
напълно споделям мнението с единствената разлика, че аз още нищо не съм им правила, освен грим. Пък и поизсветляла пигментация мисля, че дори ще стои по-естествено, като сянка и пак ще е по-добре от ежедневно оправяне. Даже като си сложа нещо, после примерно ме присърбява нещо лицето, и на веждите, и чак се чудя как да се почешам, че после пак ще трябва да оправям грима Joy

# 215

Винаги ползвам гел или молив,не толкова за запълване(макар,че вече,8м по-късно, поизбледня),колкото за оформяне.Само първите 1-2м пропусках,но тогава цвета беше много наситен и нямаше нужда.Много,много харесвам продуктите на Мейбилин за вежди,сега съм с един гел и сякаш няма да повторя микроблейдинг.

# 216
Как да няма смисъл? Аз без микроблейдинг нямам почти никакви вежди, освен това стои естествено дори и попълнени с молив + лифтинг ефект. Лицето се отваря и двете вежди са ти напълно симетрични. Аз без микроблейдинг всеки път ги правя различни и една с една не си приличат. А попълването с молив си представете едно-две драскания, не стоиш и чертаеш или мажеш. Те трябва и да де скубят така или иначе и да се подстригват, няма как да не се грижим за тях, нищо че сме ги татуирали. Ако гледате beauty routine клипове на холивудски звезди, там също жените си ги попълват с молив или сенки, нищо че имат микроблейдинг. Не е болка за умиране.

# 217
  • Street of Dreams
Не е болка за умиране, но аз лично точно това искам да избегна. Ползвала съм всякакви хубави продукти за вежди (този на Мейбълин не съм го виждала, изглежда супер, но трудоемко), но това ежедневно гримиране ми втръсна окончателно. Освен това, ако не се изтрие от случайно докосване, ще се изтрие само, особено лятото, на плажа, в дъжда и тн. В месеците преди да се реша на тази крачка, без грим изглеждах ужасно с моите големи очи и без вежди, че и с тъмна коса. Радвам се, че гримирането на вежди ми отпадна от рутината. И без това нямам муза за гримиране.

Докато се гримирах, не ми се е случвало да си направя две различни вежди - просто оформях собствените си и по тях молив, спирала или сенки. Скубенето на излишните косъмчета няма нужда от коментар, то си е ясно.

В крайна сметка в поста си съпоставям микроблейдинг и микропигментация, не трърдя, че е по-добре без нищо.

# 218
Така е, всеки избира според нуждите си. Само да допълня, че дори да се изтрие молива, не стои грозно само по микроблейдинг. Трябва да се вгледаш, за да видиш, че има дупчици, другите хора едва ли го забелязват. Аз го пиша, за да имат хората реални очаквания, не да споря. Hug

# 219
Много съм доволна от микроблейдинга. Ходих на ретуш преди 10ина дни. Дори и без него бяха ок на 1 месец. Ще видим как ще е положението след година, но момичето ме предупреди, че ще изсветлява, но е по-добре да не ходя скоро на втора процедура, а точно да попълвам с молив, ако е нужно и искам, защото държа на естествен вид - не искам веждите ми да изглеждат като татуировки.
Процедурата не е толкова скъпа, така че със сигурност бих я направила отново пред това да се върна към ежедневно цялостно оформяне.

# 220
Не е трудоемко,на мен ми отнема около минута на око,но имам и микроблейдинг,който прави нещата по-лесни.
Аз всъщност си имам вежди,и години наред само съм оформяла с молив(един розов на Мейбилин),а микроблейдинг направих,за да им добавя изкуствено гъстота и повече наситен цвят.Честно казано,не помня 500 или 600 долара платих за услугата,но в дългосрочен план не мисля,че тези пари са оправдани.

# 221
  • Street of Dreams
И аз не мисля, че са оправдани.

А с този продукт добавяш ли им дебелина, както на показаната снимка? И изглежда ли естествено?

# 222
Здравейте на всички! Търся информация за микропигментация, тъй като моята кожа е мазна и лъщи и за съжаление от рождение веждите са ми редки и светли. Линия почти не се вижда отдалече.
Искам да видя снимки на преди и след на тези, които са си правили и дали са доволни от резултата.
Друго, което ми прави впечатление е, че в София цените са около 600 лв за тази процедура, а в моя град около 300. На какво се дължи тази разлика в цената? Дали е само защото е в столицата?

# 223
  • Vraca
Здравейте на всички! Търся информация за микропигментация, тъй като моята кожа е мазна и лъщи и за съжаление от рождение веждите са ми редки и светли. Линия почти не се вижда отдалече.
Искам да видя снимки на преди и след на тези, които са си правили и дали са доволни от резултата.
Друго, което ми прави впечатление е, че в София цените са около 600 лв за тази процедура, а в моя град около 300. На какво се дължи тази разлика в цената? Дали е само защото е в столицата?
Здравей, Микропигментация е подходяща процедура за мазна кожа, не винаги цена от 600 лв е равнозначна на качеството, избери си талантлив майстор и да работи с хубави пигменти. От къде си?

# 224
Аз съм с микропигментация, защото лицето ми доста се омазнява. От Пловдив съм и процедурата с ретуша ми беше 350лв. Ето и снимки:
Преди (рисувах се с молив)

След първата процедура

След ретуша

Общи условия

Активация на акаунт