Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 66 008
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Ще се свият със сигурност! Наситеността ще намалее още щом се обелят. Даже е възможно двете вежди да се различават по цвят, но това ще се оправи на ретуша.

# 512
С мишина са правени и не са косъм по косъм,козметичката каза ,че няма да хванат коричка.Мен по-скоро ме притеснява това че са дебели и кога ще се свият

# 513
Да, виждам, че е  пигментация. Аз Ви отговорих за моите предположения, имайте търпение!

# 514
Благодаря Ви дано се окажете права 🙏

# 515
Аз съм правила два пъти с Римовал, но ефектът е много слаб ( поне при мен) и като цена е почти колкото лазер.
С Пико шур лазера в Дерма Акт  изсветляха доста и смених форма и цвят ( правих два лазера) Цената на единия беше 100лв

# 516
Ако това е микропигментация, сто процента ще се свият и избледнеят, някъде на 3-4 ден ще видите намаляването в размера и на 5-6-7-ми даже ще ви се струва, че са твърде тънички - гаранция Simple Smile

За цвета също - аз толкова свиквам първите дни с наситения цвят, че после като се обелят коричките и изсветлее и ми се струват супер бледи и си ги искам по-тъмни.

Така че не се притеснявайте и не бързайте с проучването за премахване, сигурна съм, че ще ви харесат.

Мойте на 4-ти май правени (малко по-назад в темата качих снимка веднага след процедурата) след 3 дни почнаха да се свиват и дясната стана по-тънка от лявата с 1-2 мм, просто се сви повече, а след процедурата бяха еднакви. И даже ми се стори, че е по-тънка отколкото ми беше преди процедурата, което е невъзможно, но имаше някаква зрителна измама.

Тъкмо се бях притеснила, че ще си останат различни и на 7 ден се събудих с всички корички отлепени и държащи се само на косъмчетата ми - махнах ги леко и отдолу се откри перфектен цвят, а веждите ми отново бяха еднакви  на големина и то дясната сякаш се беше увеличила до размера на лявата (пак не ми е ясно как се получи, но е факт).

Сега са ми идеални, не се отчупи никъде пигмент (за разлика от предния път) и съм много доволна. Даже се чудя имат ли нужда от ретуш, но тъй като не ме притесняват по -тъмни, ще си отида, да затвърдим пигмента.

Така че мисля, че спокойно мога да препоръчам жената, която ми ги прави - Елена Оклева, нарочно изчаквах да мине малко време, за да видя как наистина се държат.

# 517
  • Street of Dreams
За пореден път чета СЪС СИГУРНОСТ ще се свият, 100% ще се свият. Ами не е 100%, защото моите не се свиха и на милиметър след микропигментацията.

# 518
OnDiNe_, явно Вие сте изключение. Ще чакаме потребителката да сподели.

# 519
И моите всеки път се свиват значително.

# 520
Здравейте, дали е удачно в един ден да се направи микроблейдинг и поставяне на филър в устни?

# 521
  • Монтана
Здравейте, и аз да се похваля с микропигментация на вежди. Имам стар остатък от неуспешен опит преди 5-6 години. От малък град съм и ми ги прави момиче което от скоро се занимава но съм много доволна в сравнение с предишната процедура. Качвам снимки преди, веднага след процедурата и десет дни след това. Предстои ми ретуш края на Юни.

# 522
- D. *,  много ми харесват , честито!

# 523
  • Монтана
Благодаря, аз също много ги харесвам и чувството да се събудиш с вежди е невероятно 😃. Дано се задържат по-дълго защото съм с доста мазна кожа на лицето...

# 524
  • Vraca
Здравейте, и аз да се похваля с микропигментация на вежди. Имам стар остатък от неуспешен опит преди 5-6 години. От малък град съм и ми ги прави момиче което от скоро се занимава но съм много доволна в сравнение с предишната процедура. Качвам снимки преди, веднага след процедурата и десет дни след това. Предстои ми ретуш края на Юни.

Като избелели са

Общи условия

Активация на акаунт