Подготовка за малкия човек - тема 10

• 41 627
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря на всички ви. По-скоро имах предвид сайт за аксесоари, като видеофони, чанти за количка, активна гимнастика и др. За дрехите ми е ясно.
Аз си купувам всичко от сайтовете на големи български детски магазини (ако имаш нужда ще ти ги кажа на лично). Това което правя е да отида до физическият им магазин, да набележа нещо и известно време следя за намаления и когато реша, поръчвам, а на следващият ден е при мен. Никога не съм купувала от чуждестранен сайт, колкото и да ми ги препоръчват. Страх ме е, че ако има нещо, ще чакам с месеци за сервиз и времето за ползване ще е отминало.
Имах проблем с една количка купена от БГ сайт. Това което трябваше да направя е да се обадя по телефона, да снимам дефекта и да слезна 2 пъти до входа, за да я предам и взема обратно. За 2 дни я поправиха и върнаха абсолютно безплатно.
Предпочитам да дам повече пари отколкото да рискувам.

И аз предпочитам от България, но майка ми е в Англия и иска да ми купи тези аксесоари, а аз трябва да си ги харесам от английски сайтове.

# 481
Момичета искам да сложа стикери с името и някаква картинка на бебчето, ако някоя има такива или знае сайт от който мога да си харесам нека сподели моля.

Нашият стикер е от Алиекспрес. Струваше под 10 лв,ч, дойде след месец и нещо. От България не съм поръчвала, но със сигурност и тук правят.

# 482
В рекламните агенции,също и където правят тениски с надписи ,правят и стикери.

# 483
  • Варна
Здравейте момичета,
Събирам мнения за аспираторите за нос. Може ли да ми кажете какви препоръчвате вие? Какво използвате- предимства и недостатъци Wink
Спряла съм се на един електрически на Кангаро, защото тези за прахосмукачката ми се струват страшни, тъй като нашата прахосмукачка е доста мощна и шумна, а тези които са със смученето нещо не ми вдъхват доверие и не знам дали ще мога да го ползвам Simple Smile.

# 484
Здравейте момичета,
Събирам мнения за аспираторите за нос. Може ли да ми кажете какви препоръчвате вие? Какво използвате- предимства и недостатъци Wink
Спряла съм се на един електрически на Кангаро, защото тези за прахосмукачката ми се струват страшни, тъй като нашата прахосмукачка е доста мощна и шумна, а тези които са със смученето нещо не ми вдъхват доверие и не знам дали ще мога да го ползвам Simple Smile.
Точно на Кангаро е пълен боклук.Купих го за 50лв и не върши никаква работа,ако има запушен нос.Родих се с Носко за прахосмукачка.Това,че прахосмукачката е мощна не означава,че и с аспиратора силата е същата.Бебка беше с бактерия в нослето на 2 месеца и ако не беше този аспиратор не знам какво щях да правя.
За този модел става дума:
https://visvitalisbg.com/product/cangaroo-elektricheski-aspirato … a-nos-akiko-nc005

# 485
Здравейте момичета,

Аз взех за уста и за прахосмукачка на Носко, но него го ползвам със старата ни прахосмукачка, която е по-слаба, защото другата ни е Керхер и ме е страх с нея.
Този за уста го ползвам при по-малко секрети, ако е зле положението - вадя прахосмукачката.

# 486
И аз съм с такъв за прахосмукачка, на мощна такава и няма проблеми. Всичко става за секунди. Ползвам на Носко

# 487
Що се отнася до спалните комплекти за новородени - колко броя според вас са нужни в началото?
Аз засега съм се спряла на покупка на 2 комплекта - калъфка за възглавница, чаршафче и калъфка за завивка.
Струват ли ви се достатъчни?

# 488
Що се отнася до спалните комплекти за новородени - колко броя според вас са нужни в началото?
Аз засега съм се спряла на покупка на 2 комплекта - калъфка за възглавница, чаршафче и калъфка за завивка.
Струват ли ви се достатъчни?
Достатъчни са,особено ако ползваш сушилня.Аз бях купила 2 броя (само чаршаф с ластик и калъфка).Завивам директно с тънко одеалце у дома.Олекотена завивка изобщо не съм ползвала до момента,но сме на газ и навсякъде е 23 градуса.Бебчето ми вече е на 5,5 месеца,тоест зимно бебе,а за лятно съвсем ще е излишна завивка ,която да се слага в плик.

# 489
  • Бургас
И аз взех два комплекта без олекотена завивка. Имам сушилня и мисля, че ще са ми достатъчни. Имам една по-плътна пелена, която ще ползвам за завиване, а за другата зима ще купя чувал.

# 490
Аз чаршафчетата за завивка ги взимам в переспектива, за зимата.
Ние чакаме лятно бебе и предполагам няма да ги използваме в началото, но в един момент все ще влезнат в употреба. Simple Smile
И ние сме със сушилня, значи няма да се престаравам с количеството.

# 491
А откъде си купихте спалните комплекти?
Аз съм си харесала един от Комсед, има и намаление.

# 492
  • Варна
А откъде си купихте спалните комплекти?
Аз съм си харесала един от Комсед, има и намаление.

Тинити, здравей Wink
аз моите ги поръчах от една страничка във ФБ. Ако искаш Ще ти я пратя на лично Wink

# 493
Ние взехме един комплект от дизайн бейби с олекотена завивка, от който ползваме само обиколника. Има един протектор и 4 чаршафа с ластик. Друго не ползвам. Протектор, чаршаф и обиколник.

# 494
Аз ги купих от Вис Виталис + доста одеалца и пелени.Още си ги ползвам.В последствие взех и чаршафчета на Лорели (за кошарите при бабите) и изобщо не останах доволна.

Общи условия

Активация на акаунт