Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 14

• 43 346
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Кири, ако си в бг мви и други добавки има и тук в спортните аптеки като gnc, sila.bg и други. Не е много различна цената.
Поръчах доста неща от iHerb, но с доставка до Англия, сега разбрах от темата за тази възможност и съм много доволна, че няма да се занимавам с митници, възползвах се от някакъв код, че и доставката излезе безплатна, стигнаха за 1 седмица до там и сега чакам превозвача.
Съмнявам се тук да са на същите цени, преди съм гледала и беше доста по-скъпо.
Devilche знаеш ли Перси дали утре е на работа, цикълът ми дойде току що, чудя се днес ли да го броя за първи ден или утре и направо да записвам час за понеделник.

# 481
Утре е първи ден Simple Smile ако е след 12...

# 482
Ако има как провери лигавица на 10ти ден. При НЯР овулацията настъпва по-рано и реално има шанс на 14 ти ден лигавицата вече да е намаляла.
Успех, Kupu ! Hug

# 483
Купу, не съм сигурна за утре,но можеш да звъннеш.
Утре ще ти е ден 1-ви така,че записвай за понеделник.
И нека този опит ни е късметлийския 🙏🏼🍀

# 484
  • София
Благодаря, за понеделник ще остане.
Avonavi за съжаление при мен вече отмина този период на ранна овулация,  вече кажи речи си влизам в менопауза, преди година след аборта ми дойде цикъла след 40 дена, следващия след 30 дена и вече на третия към 40 ти ден започнах да получавам топли вълни и ми стана ясно, че работата няма да я бъде и започнах с трисеквенса, от тогава до сега съм само с хапчета, опитвайки се да направя ЗЕТ, като междувременно ми се получава по някоя и друга киста въпреки хормоните които пия, което е доста странно.

# 485
Момичета имам един глупав въпрос, но се чудя... Знаете ли колко дни продължава да нараства лигавицата след овулация (пункция) и кога започва обратния процес (да намалява)...

# 486
Някъде бях чела,че общо взето расте до започване на утрогестана/пункцията/овулацията,но се надявам да не е вярно 😫

# 487
  • София
Променя се структурата след овулация, няма нужда да расте.

# 488
Мен ме гложди нещо и ще си конкретизирам питането... В деня на тригера беше 8мм, 2 дни след пункцията беше 11-12мм и Д-ра каза че е добра и на 5ти ден ми беше трансфера, но тогава просто изключих да го питам колко мм е била, защото имах доста труден трансфер и просто се бях притеснила и не се сетих да питам... И се чудя дали до деня на трансфера лигавицата е била 11-12мм а може и повече или е възможно да е намаляла... По скоро се чудех на кой етап започва обратния процес и лигавицата почва да намалява ако няма бременност разбира се...

# 489
  • София
Чудиш се какви проблеми да измислиш Simple Smile
Екстра ти е лигавицата.

Мисля че намалява като спадне прогестерона.

# 490
Чудиш се какви проблеми да измислиш Simple Smile
Екстра ти е лигавицата.

Мисля че намалява като спадне прогестерона.

Май има нещо вярно🤔😄 Ох наближава ми момента за теста и почна да ме гони параноята... ☺️

# 491
Откак те помня само за дебелина на лигавицата говориш. Simple Smile
Честно казано вманячва се. Моята беше едва 6.5мм и пак стана!

# 492
Искам само да споделя относно дебелината на МЛ - моята успешно износена бременност беше при лигавица 6мм. Мисля, че много по-важно е качеството на ембриончето.
Даже сега като си гледам записките, не е била 6мм, а 5.8 мм четири дни преди да започна с утрогестана.

# 493
Всичко е важно. Ендометриума може да е и 12 мм, но ако не е трислоен просто няма да стане.

# 494
  • На остров
Най важното е ембриона.

Всичко останало е след това.

Общи условия

Активация на акаунт