Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 14

• 43 308
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • тук-там
Mtz вероятно си права, но няма кой да се навие тук да събира яйцеклетки на ец. Отделно повече от две няма да върнат.

При мен явно качеството е проблема.

Хелинор коя е тази болест която след 40 ставаш като на 20  ?
ЕЦ е много време и нерви, ако ще събираш.С 2 стимулации ще събереш 8 Я например и вече имаш шанс 1 от тях да е читава.

# 631
Не, не бях съвсем млада. Стимулираните опити бяха в рамките на 3 последователни години. Преди това ме размотаваха и казваха, че няма нужда от асистирани методи. Чудеха се май какво да ми кажат. Може би не съм попадала на читав лекар.
Имаше и периоди, през които нищо не правех, защото не бях преодоляла емоционално неуспехите, а бях и на 30 г. до 35 г. Не точно млада за бременност, но някак си след 36-37 г. се забързих.

# 632
  • Пловдив
Не, не бях съвсем млада. Стимулираните опити бяха в рамките на 3 последователни години. Преди това ме размотаваха и казваха, че няма нужда от асистирани методи. Чудеха се май какво да ми кажат. Може би не съм попадала на читав лекар.
Имаше и периоди, през които нищо не правех, защото не бях преодоляла емоционално неуспехите, а бях и на 30 г. до 35 г. Не точно млада за бременност, но някак си след 36-37 г. се забързих.
И на колко роди и с ДЯ или с твоя?

# 633
Родих няколко месеца преди да навърша 40 г. Родих с моя, както писах по-назад. Не е ставало въпрос за ДЯ изобщо.

# 634
Колежката ми роди 7 и всичките са с естествено забременяване Simple Smile. Също така като размер е малко слонче Simple Smile.

# 635
Седем деца😱😱😱

# 636
  • София
Здравейте!Пациентка съм на Д-р Стаменов. 43+ , ИЯР- от две години оправяме дебелината на лигавицата.Стигнахме до задоволителни размери и сега ми предстой трансфер с ДЯ. Има ли някой предства, колко би ми струвало и какво следва от тук нататък?! Докторът не е особено обяснителен, чуствам се като кръгъл идиот като трябва да попитам нещо, което не ми е ясно. Благодаря ви предварително  и извинете невежеството ми.

# 637
За ДЯ не мога да помогна-чувала съм ,че ще синхронизират вашия цикъл с този на донорката и действате като обикновено.А може ли малко повече инфо за лигавицата и какво правихте-може и на лични.

# 638
  • София
Предизвикахме цикъл, тъй като съм в менопауза.Пих Естроферм 2 мг- 3х 1 - 20 дни, след което прибавяхме Утрогестнан , следващите 7 дни от цикъла. На 28ият ден всичко се спира- цикъла идва, формира се някакве лигавица и на ехограф през следващия цикъл мерихме.
Минахме през хистероскопия- два пъти, няколко вагинални лекарства / някакво лепило му казват те/, серум от кръвта ми извлякоха сволови клетки, който след това ми върнаха в матката- някакъв нов протокол е, но в крайна сметка от 3 мм , някак стигнахме до 6 мм.Доооста време отне.....според Доктора е готова.....Ако имате още въпроси- насреща съм.

# 639
Да бе за това ви казах, че поликистозни яйчници, не значи нищо.

# 640
Много благодаря Simple Smile.Аз правих нещо подобно,но не можах да проследя..ще видя евентуално следващ цикъл.Пожелавам успех!

# 641
Да бе за това ви казах, че поликистозни яйчници, не значи нищо.
Ами, не знам. При мен нещата не се получиха в продължение на 10 г. и то във възраст, когато се предполага, че жената е в страхотна форма. Сигурно малките проблеми накуп са създали по-голям такъв.
Важното е, че всичко е зад гърба ми, ама колко потрошени нерви, колко болка и разочарование, надежди и финанси....

# 642
  • На остров
7 деца не нещо нечувано, за мен лично 4 е границата, но много се радвам на хора с много деца повече от 5 имам предвид.

Хелинор при поликистозни яйчници е трудно да се регулира цикъл и да се предизвика овулация но ако това е налице нещата се получават.
Много се радвам и пожелавам успешна бременност.

Искам с една магическа пръчка да се яви един доктор да намери правилният протокол да извадим две хубави яйцеклетки и да се радвам на едно хубаво нарастващо чхг....знам, че много искам...ако не друго поне си мечтая.

Пожелавам успех на всички и стискам палци за тези в двуседмично чакане!

# 643
Две в едно, говоря за жена с поликистозни яйчници и 7 деца. На времето са и казали, че няма да има деца. Simple Smile

# 644
  • София
InnaEva предполагам щом питаш за цена все още нямаш донор. На мен донорската програма ми струва около 6500 лв,  като това не включва трансфери и замразяване, но скоро гледах някакъв ценоразпис и сякаш сега са ги разделили на различни варианти спрямо това колко ДЯ получаваш. Доколкото съм запозната Стаменов прави трансфер като синхронизира твоя и на донорката циклите,  докато при Персенска се прави само ЗЕТ.

Общи условия

Активация на акаунт