С какво ви дразнят свекървите? – 118

• 28 329
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Остайте ме мене, аз ще пиша при развитие.
МоЛЯ ВИ. Не съм за тез тема. Иъ, ода.
Flowers Grapes
Абсурт ,  по голяма е значително. Поне с 8 години.

Ох, бях сигурна.
Дано има късмет синът ти да се откачи навреме. Но, с неговата настройка и характер, ще е трудно.

Добронамерен свекървенски съвет, а?

# 241
Е, не го ли носихте след 2 години Simple Smile
По-лошо щеше да бъде, ако беше подарила летен гащеризон за 2месечно на зимно новородено Wink
Баш така си е. Сина ми е роден декември 2018. Май 2019 тя му подари гащеризона. Е, стои си в шкафа. Оттогава нищо не му е подарила, аз не че и искам. По-добре да му се радва и играе с него, отколкото да подарява неща, които няма да бъдат полезни. Както и да е, благодарих и тогава за подаръка и това е.

# 242
Лелеее, моята свекърва жената не знам как е останала жива след новината за мен навремето. Освен, че съм по-голяма от сина й, имам 3 деца от първия си брак.

Значи чета в една съседна тема, че трябва да приемаме с радостни възгласи, ако детето ни сподели, че е гей, обаче ако се хване с жена с дете/деца - е те това е вече много страшно Simple Smile

Истината е, че никоя майка не може да проконтролира връзките на детето си. Оттам нататък - каквото дойде.

Не съм чела ситуацията на тайс, само коментарите и те  стигат.

# 243
Като почнете така, важно било да е щастлив синът( в случая на Тайс). Колко да е щастлив? Между щастлив и сексуално задоволен има море разлика.

# 244
Независимо какъв е, той си го е избрал. Какво може да направи майка му??

Винаги съм казвала - имам двама сина. Каквито и да са снахичките - добре дошли са. Ако ще и чалга да слушат! Няма аз да живея с тях. Като си избере сина ми някоя жена, за какво точно да съм загрижена, като той ще си е с нея по собствен избор?

# 245
  • Blondeville
Тъй де, как ли пък някоя кака, че и с дете може да направи някого щастлив...Close Ама много интересно, значи човек на 28 не може да прецени щастлив ли е, трябва мама да му отвори очите...Моят син на 3
като се храни, понеже е много злояд, и на всяка лъжичка ме пита “А аз сега наядох ли се?”. Явно за някои майки е нормално и на 3 и на 30 да смятат, че по-добре знаят от децата си кога са гладни, кога им е студенко, и най-вече каква жена им трябва.

А на дъщерите си така ли ще им кажете един ден ако останат сами с дете, че вече не стават и да си снижат претенциите, и ако може да не се заглеждат по млади момчета без деца...

Като почнете така, важно било да е щастлив синът( в случая на Тайс). Колко да е щастлив? Между щастлив и сексуално задоволен има море разлика.

# 246
Simple Smile Синът няма проблем, майка му няма проблем, обаче половината форум не може да допусне това и ръчка - имате проблем, имате проблем, не може да нямате.

# 247
  • София

Хахаха, ти сериозно ли Joy Момчето на Таис не ми се струва да е такова, дето секс не може да намери никъде, че да се налага да се "примирява" с жестоката тегоба "дете от предишен брак", само и само секс да има.
Вие тва мъжете верно за животни ги имате, честно.

# 248
Трудна работа е да се пребориш с физиологията, дори и да си най- интелигентният човек на света.

# 249
  • София
Що па да си преборваш физиологията, кой го иска това?

# 250
В моето обкръжение има следният случай.  Неомъжена 27-28 годишна започва връзка с разведен с 2 деца , който поддържа близка връзка с тях, взема ги по-често от графика , предвиден в съдебното споразумение. Девойката и родителите са много щастливи, приказки колко хубаво щяло да е , ако майката им отстъпи поне едното дете да живее постоянно при тях, много ги обичали всички и отстрани изглежда съвсем така. Мъжът е доста по-голям и финансово красив. Когато двойката  се сдоби със собствено детенце, балонът с голямата роднинска любов се спука. Децата започнаха да пречат като идваха в големия апартамент, събуждаха бебето, в стаята му за игра трябвало да спи големият батко и куп други "неудобства".  За мен одобрението на тъщата  си беше съвсем  лицемерно. И цялата "широкоскроеност"  се оказа измамна фасада.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 09:59 от Анонимен

# 251
Simple Smile Синът няма проблем, майка му няма проблем, обаче половината форум не може да допусне това и ръчка - имате проблем, имате проблем, не може да нямате.
Не съм сигурна, че майка му няма проблем. От постовете ѝ оставам с други впечатления.

# 252
Е и да има - пак казвам - какво може да направи? И аз не искам мой син да доведе булка от Нигерия да речем, ама ако я доведе, какво? Ще я приема, и хоро ще играя даже, както се казва. Той като я иска, аз къде да се вра.

# 253
Е и да има - пак казвам - какво може да направи? И аз не искам мой син да доведе булка от Нигерия да речем, ама ако я доведе, какво?
Нищо особено не може да направи. Да гледа трезво на нещата и да не прави излишни движения. Толкоз.

# 254
Така е. Спокойствие и това е. Пък че булка с дете не ще да се запознае със свекърва си - то пък коя жена изобщо иска да се запознае със свекърва си?? Аз првия път съм била гадже 5 години с бившия ми мъж и се запознах с майка му преди сватбата. Втория път долу-горе пак така. Никой не се чупи краката за среща със свекърва, няма значение с дете, без дете.

Общи условия

Активация на акаунт